- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.269
- 548
Benim rakip kendi kilosuna uygun birini bulmuşAha ikili rekabet isteyenler var
Aşşadan seçin beğenin hepsi köyün en güzel kızının kızı olup cumaya birer afettirler
Çekinmeyin alıcı gözüyle bakın
@eboe
@Nur1835
MuMu85
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
@ayseMsb
PiaLeon
Deme öyle deme
Ama ama ben diyete devam edicem 1 2 olsa olmamiAma normali bu kuzum kilo gibi düşünme kt ciddi bişey bağırsaklar boşalmış olucak tuzsuzun etkisi falan ancak bi 4-5 kilo normal sanki
Bende koç burcuyummKilolalrmz da yakındoğumdan sonra kilo alanlardanm Bende. Yarın yazcam kilo maceramı nasıl oldu diye böyle
Aslan burcu dişli rakip o benimmm
Senin bebeğin kaç aylık menun çok güzel spor her gün yapıyor msn( rakip hakkında bilgi edinimBende koç burcuyumm
Benle tekrar hirslanabilirsin seni tekrar ezmek istiyorumRakip beni yendin
Tebrikler
Seni hirslandirdim bak güzel güzel attın yağları
Bebeğim 13 aylik 14 olcazSenin bebeğin kaç aylık menun çok güzel spor her gün yapıyor msn( rakip hakkında bilgi edinim)
Hergün 45dk tempolu yürüyüş yapıyorummSenin bebeğin kaç aylık menun çok güzel spor her gün yapıyor msn( rakip hakkında bilgi edinim)
Rekabete bayilirim..ama soyleyim hıc sansın yok..Benim rakip kendi kilosuna uygun birini bulmuş
bende
Tgcervanne0133
Meydan okuyorum Kizz kabul ediyormusun
bak geçen hafta kaybettim ama bu hafta öyle olmaz sana diyim de
Benim de bu ayın 8inde 11 aylik olacak nasipseBebeğim 13 aylik 14 olcaz
Senin bebegn ne kadarlık ve sen kac kilosun
Günaydın canım. Gören herkes zayıflamışsın diyor. Motivasyon yerindeGünaayyydınn
Mutlu haftasonları
Kendi adıma pek hoş geçmedi bu hafta kaç gündür evde değildim onun ve reglin etkisi oldu
Amaaaa yılmak pes etmek yok önümüzdeki cumaya bakıyoruz
Bugün normal diyet yemeklerimle kaldığım yerden devam edicem.
Sizde durum nasıl?
Bildirim yapmayanlar var mı?
@eboe
@Nur1835
MuMu85
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
@ayseMsb
PiaLeon
Yağ yakımı 40. Dakikadn sonra oluyor bir 15 dakika daha eklesen iyi olur. Birde haftada 1 gün ara vermek gerekiyormusHergün 45dk tempolu yürüyüş yapıyorumm
Istanbula dönünce insallah daha düzenli olucakYağ yakımı 40. Dakikadn sonra oluyor bir 15 dakika daha eklesen iyi olur. Birde haftada 1 gün ara vermek gerekiyormus
Annelerde msn yoksaa şanslı seniiIstanbula dönünce insallah daha düzenli olucak
Geçmiş olsun kuzularına bence farkına varman en önemlisi. Burda He o beraber basarcgzslm kızlar
izmir çok sıcak
meryem 2 günde isilik döktü hemen. suyun altından çıkarmıyorum çocukları resmen.
klima annemlerin eski evde kaldı yeni evlerinde klima yok. güneşin hareketine göre değişik odalara geçip duruyoruz resmen köşe kapmaca oynuyoruz evde.
yarın nasipse yazlık kiralamıştık oraya gidicez 1 hafta orda kalıcaz inşallah.
kendimi çok şişmiş hissediyorum iyice saldım kendimi 100 kilo olmadan eve dönsem bari.
çok kızıyorum kendime çok...
inşallah bir sonraki izmire geldiğimde aynı hataları yapmamış ve kilomu korumuş olurum.
Yok yazlıktayız annemlerde burda normalde hepimz istanbldayızAnnelerde msn yoksaa şanslı senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?