Dönücem en azından bu hafta arti ciksamda haftaya dirayetli baslarim :)
Hava guzel. Ben berbatim, haleti ruhiyem yine diplerde. Olsu. Toparlaniriz, kalkariz yineOlsun canım bu haftayı bilelimde haftaya eksilince sevinelim.
Nasıl çoluk çocuk? Hava nasıl?
Hava guzel. Ben berbatim, haleti ruhiyem yine diplerde. Olsu. Toparlaniriz, kalkariz yine
Yok ekmek tamamen hayatımdan cktıHiç ekmek yokmu zeyzey bari kahvaltılarda tüketsen?
Yok ekmek tamamen hayatımdan cktı
Şimdilik onlarda yk ist. Dönunce bakicmHmm bulgur, buğday peki?
Valla anlatsamda bisey degismiyorki. Esimle durumlar sikintili. Sadece cocuklar ve maddi konular hakkinda gorusuyoruz. Sanki bosanmisiz gibi.Konuşmak istersen dinleriz kuzum.
Evden güzel çıkmadın e orda da bi rahat edemedin nasıl iyi olucak bu kadın?
İnş ordakilerde canını sıkmıyordur
Canım Allah huzur versin evine. Niye böyle yapıyor eşin??, bebek küçük olunca babalar bazen garip olabiliyor. Ama tavsiyem bence bir süre iletişimi kes. Sizsiz kalınca kıymetinizi anlar emin ol.kendini ona mecbur gibi de hissettirme biraz dik dur ama rest de çekme kavga da etme. Konuşunca soğuk davran. Her aradığını hemen açma. Evdw çocuksuz eşsiz kalınca yaptıklarına pişman olur emin ol.Valla anlatsamda bisey degismiyorki. Esimle durumlar sikintili. Sadece cocuklar ve maddi konular hakkinda gorusuyoruz. Sanki bosanmisiz gibi.
İstanbul'dayken gitte gözüm gormesin seni dedi. Adam resmen köye gidemiyoruz diye kavga cikardi daha haziranin ortasında getircekti bizi niye annemleri bekledik diye soylendi durdu. Sonra köye geldik. Donecegi gun yine bir ton laf saydi. Bende saf salak uzuluyodum gidecek diye, gerci yusra cok uzulecek diye daha cok takiliyodum. O laflari soyledi icimden defol git dedim. Vay biz evi nasil temizleyip toparlayamazmişiz.( Benim evim degil annemin evi sonucta ona ne ki. Bide alisveris yaptik evde duramadik ilk iki gun) onun "annesi ile ablasi olsaymis bir gunde ev tertemiz olurmuş". Benim annemin bir suru hastaligi var bana bile yardim etmiyor. En son olarak düşün taşın kararini ver dedi. Bende oyle bir dusunce bile yoktu sonra dank etti demekki bosanmayi dusunuyor. İstanbuldayken de mihrimi sordu hesapladi falan. Eeee diger yandan anne baba evine sigamam hele iki cocukla. Tek cikip 3 kisi gelmek hic kolay değil. Hele bunlar daha bebek.. bekar 2 erkek kardesim var. Kendileri 4 kisilik aile bide ben 3kisi gelemem neticede. Bu adami nereye kadar çekebilirim, ardimda el kadar iki çocuk var onlarada yazık değilmi? Girdapta sıkışmış gibiyim. Yine polyanna oynayıp döncem mecbur evime. Laflari isitip isitip oturcam duymıcam kendi ruh sagligim icin. Hee hee deyip geçicem başka yol bulamıyorum
Oyle yapiyorum zaten. Anlayacagini sanmam rahatladi bizi basindan atipCanım Allah huzur versin evine. Niye böyle yapıyor eşin??, bebek küçük olunca babalar bazen garip olabiliyor. Ama tavsiyem bence bir süre iletişimi kes. Sizsiz kalınca kıymetinizi anlar emin ol.kendini ona mecbur gibi de hissettirme biraz dik dur ama rest de çekme kavga da etme. Konuşunca soğuk davran. Her aradığını hemen açma. Evdw çocuksuz eşsiz kalınca yaptıklarına pişman olur emin ol.
Hiç öyle düşünme 10 gün sonra değişirO
Oyle yapiyorum zaten. Anlayacagini sanmam rahatladi bizi basindan atip
Nikah tazeliyorum
Listeye dönmüyorum canım vaktim oldukça buralardayım. Özlüyorum sizi
Çok yedim hemde hamurisiAh minik reglmi oldun noldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?