Hayırlı cumalar herkese bol eksiler dilerim
Çooook uzun zaman oldu buralara gelmeyeli ama anavatanim burası yeri çok ayrı güzel dostlar kazandığım süper kilolar verdiğimiz evimiz gibi ❤
Kilo aldım malesef ama veririz Rabbim nasip ederse
Kilo bildirimi ;
2 hafta önce: 70.1
Bu hafta:69.8
Fark:0.3
Yuzde:0.43
Bonus geçen hafta regl yüzünden + çıkmıştım onu baz almadım önceki haftayı baz aldım.
Bu arada kaç kilosun, bu haftayı saymıyor hafta için sana meydan okuyorum
Daha ne olsun 1.2 cok iyi bir rakamGunaydinlar
Geçen hafta 101.9
Bu hafta 100.7
Fark 1.200
Her hafta aynı veriyorum ya sasmiuor haftanın ilk günleri hızlı gidiyor sonrası tirt niye bilmiyorum her neyse kaplumbağa hızıyla da olsa gidicek bu kilo
Gecmis olsun nesi var. Saglik olsun haftaya verirsinGünaydın canım. Kızım hasta biraz. Gelemedim kaç gündür. Bu hafta sabit kalmışım. Dün diyetisyen kontrolünde aynı çıktım
Bonus sen ehliyet almis miydin
Bende baya niyetlendim nerden aldin memnun kaldinmiAldım canım ocakta sınava girdim şubatın sonuydu anca aldım.
Bende baya niyetlendim nerden aldin memnun kaldinmiAldım canım ocakta sınava girdim şubatın sonuydu anca aldım.
Sağ ol canım. Çiş yapmak istemedi, ağladı acıyor diye. 15 saat falan çişini tuttu. Doktora gittik ama daha tahlil veremedikGecmis olsun nesi var. Saglik olsun haftaya verirsin
Yaaa enfeksiyon mu var acaba gecmis olsun. Bizimde gecen sene bezliyken yapmisti oyle. Usg cektirdik. Kaka yaparkende agliyodu. Meğer bilerek tutuyomuşSağ ol canım. Çiş yapmak istemedi, ağladı acıyor diye. 15 saat falan çişini tuttu. Doktora gittik ama daha tahlil veremedik
11 kg mu
Bende baya niyetlendim nerden aldin memnun kaldinmi
Olsunn arkadasim senin yavruşun dünyaya bedel . O kilolar geldigi gibi gidecek ..Gecen yil 86 kg idim bu zamanlar. Hamile olduğumu öğrenmiştim. Almicam diyodum ama yine cok kg aldim. Hâla 108im... Olsun bir gun bende yine veririm degil mi, yeterki azim olsun. Senide tebrik ederim daim olsun
Merhabalar hosbuldumHerkese merhaba
Sabahtan beri kosturuyorum . Bakamadim telefona . Bu hafta az vermisim ama buna da sukur .
Gecen hafta 88.1
Bugun 87.3
Fark 0.8 kg
Hosgeldinasumanzeynep . Seni gormek ne guzel .
Hepimiz aliyoruz veriyoruz . Sen gel yine hepbirlikte verelim
Olsunn arkadasim senin yavruşun dünyaya bedel . O kilolar geldigi gibi gidecek ..
Hic bilmeden mi gittin yoksa biraz kullanmayı biliyomuydunSenin gittiğin ismek vardı ya o binadaki kursa gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?