- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kızlar mutluluktan günaydın demeyi unutmuşum herkese bol eksilerr
Gunaydinlar
Geçen hafta 101.9
Bu hafta 100.7
Fark 1.200
Her hafta aynı veriyorum ya sasmiuor haftanın ilk günleri hızlı gidiyor sonrası tirt niye bilmiyorum her neyse kaplumbağa hızıyla da olsa gidicek bu kilo
Ya ne bileyim sanki az gidiyor gibi geliyor gerçekten çok dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum yapsam bile diğer öğünde dengelemeye çalışıyorum ama neyse en azından önümüzde ki hafta ikili rakamlara düşeceğim buda güzel benim içinHaydaaaa 1,2 yi her hafta verip kaplumbağa hızı diyor tövbe estağfurullah
Ayda 5 kilo eder 6 ayda 25 kilo
Ya ne bileyim sanki az gidiyor gibi geliyor gerçekten çok dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum yapsam bile diğer öğünde dengelemeye çalışıyorum ama neyse en azından önümüzde ki hafta ikili rakamlara düşeceğim buda güzel benim için
Ah bilmezmiyim kaç kere mağdur oldum öyle bakalım yavaş gitsin benim olsun bu sefer kararlıyım almicam sporu artiracagimYok kuzum ne azı çooook çok memnun ol bu verme hızından.
Fazla hızlı verilen kilo sağlıklı değil vucut çok kısıtlanıp verir sonra geri alır hemen
Ah bilmezmiyim kaç kere mağdur oldum öyle bakalım yavaş gitsin benim olsun bu sefer kararlıyım almicam sporu artiracagim
İdeal diyelim o zamanHalen daha yavaş diyor ayyyy
Günaydın canım. Kızım hasta biraz. Gelemedim kaç gündür. Bu hafta sabit kalmışım. Dün diyetisyen kontrolünde aynı çıktımTekrar günaydın diyim
Efenim vakitli yani öğleye kadar tartılın yazın kilonuzu sporunuzu.
Misal ben ilk uyandığımda nerdeyse +1 kiloda oluyorum 12 de tartılıyorum o yüzden.
Yarın sabah yola çıkıcam hazırlıklarım var çok gelemem ama her dinlenme arasında burdayım inşallah.
@Murpyy sen bu hafta düzenli katılım yap inşallah hafataya alalıö senide listeye olur mu? Konuşamadık daha seninle :)
@eboe
@Nur1835
MuMu85
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
@ayseMsb
@LeonOcean
@aijoo
@Murpyy
Tamam canımGünaydınbildirimi öncesi sonrası diye yap canım
Davete icabet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?