Çok şükür verebildim, şimdi gün sayıyorumKarar vermissin hayirli olsun simdiden insallah cok guzel gecer ameliyatin istedigin sonucu alirsin
Bizde ondan korkuyoruz inşallah yüsraya bulasmaz. Ona da kan tahlili yaptırdık cok istahsiz ben kafama gore kan ilacı cinko surubu veriyodum. İstanbulda asm doktoru kan tahlili yapmadi pislik. Burdaki dr cok ilgilendi sağolsun. Sonucunq baktimda ferritin baya eksilmişSana laf etsem etiketini eder ederim büşüm :)) sakın üstüne alma. Kolay atlatın inşallah birinde varsa diğerinede geçmiyor mu?
Bizde ondan korkuyoruz inşallah yüsraya bulasmaz. Ona da kan tahlili yaptırdık cok istahsiz ben kafama gore kan ilacı cinko surubu veriyodum. İstanbulda asm doktoru kan tahlili yapmadi pislik. Burdaki dr cok ilgilendi sağolsun. Sonucunq baktimda ferritin baya eksilmişinsallah bulasmas
Bizim asm dr laro o kadar yoğun ki ordaki gibi olurmu hiç
Hic donesim yok istanbula. Dun gece randevu aldik bu sabah geldik bomboş hastane
Nane yada kekik kaynat varsa :/Başım nasıl ağrıyo ya
Geçmiş olsun canımBaşım nasıl ağrıyo ya
Geçmiş olsun niye ağrıyor ki bol su içiyor musunBaşım nasıl ağrıyo ya
Geçmiş olsun niye ağrıyor ki bol su içiyor musun
Nane yağı bile fayda ediyor mus ben sinuzitleri sertçe temizleyince rahatlıyorumİyi mi gelir ki
Nane yağı bile fayda ediyor mus ben sinuzitleri sertçe temizleyince rahatlıyorum
Ben onu da yaptım evdeki büyük şırınga ileBi zımbırtı var hani su basıyosun burundan gafaya öyle mi
Ben onu da yaptım evdeki büyük şırınga ileabdest alır gibi burnunu su çek sumkur :/
Ne güzel tatlis tatlis gidiyorduk nerden çıktı şimdi sıkmakBoşvir şimdi onu bunlar etap birleşicek diye salacaklar nasılsa bayramda çok kaçırmak yok tamam mı?
Topuklarına sıktırtma güzel kardeşim benim
Gecmis olsun canimBaşım nasıl ağrıyo ya
6.tkima inat kavurmayi banağlan yemeyelim sayın 90 sakinleri akliniza burası gelsin usulca bırakın ekmekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?