Nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun canımGünaydın arkdaslar
Kahvaltıda annem kuymak yapmış.
Doğum günü sürprizi bana
1 yaş daha aldım
Salata çorba daha iyi benceBugün kahvaltıda 2 yumurta yedim yağsız, domates ve 1 dlm ekmek. Akşama bulgur ve cacık mi , çorba salata mi karar veremedim
Kimse yanlis anlamaz merak etme canim gel herzaman bekleriz senin kilonda var haydin yarışa gözüne birini kestir hemen baslayalimNice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun canım
Salata çorba daha iyi bence
bende sizin takıma böyle yapmak istiyorum ama yanlış anlarlar diye yapmadim
Kiloma yakın dişli bi rakip ariyorum sizin takimla yarış halindeyiz zaten
Nice senelereGünaydın arkdaslar
Kahvaltıda annem kuymak yapmış.
Doğum günü sürprizi bana
1 yaş daha aldım
İki alternatif de uygun benceBugün kahvaltıda 2 yumurta yedim yağsız, domates ve 1 dlm ekmek. Akşama bulgur ve cacık mi , çorba salata mi karar veremedim
Afiyet olsun miss
Gel canim takima her zaman beklerizbende sizin takıma böyle yapmak istiyorum ama yanlış anlarlar diye yapmadim
Di mi ama herkes gelebilir bizim takima yanlis anlamayız kiKimse yanlis anlamaz merak etme canim gel herzaman bekleriz senin kilonda var haydin yarışa gözüne birini kestir hemen baslayalimZipzip-
Vallaaa ben herkese gittiğim icin bir sakinca görmüyorum ama bazi takımlar haricGel canim takima her zaman bekleriz
Di mi ama herkes gelebilir bizim takima yanlis anlamayız ki
Bu ara hic bir takima gidemiyorum islerden firsat kalmiyorVallaaa ben herkese gittiğim icin bir sakinca görmüyorum ama bazi takımlar haricgenelde kardes takımlara gidiyokk
Sen bak islerine köyde iş bitmez canim ben senin yerine geziyorum temsili olarakBu ara hic bir takima gidemiyorum islerden firsat kalmiyor
Benim üstüme gül koklamak heNice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun canım
Salata çorba daha iyi bence
bende sizin takıma böyle yapmak istiyorum ama yanlış anlarlar diye yapmadim
Iki gözümün cicegee ask olsun sensiz olurmuBenim üstüme gül koklamak he
Bir tanıyan bir tanımayan pişmanIki gözümün cicegee ask olsun sensiz olurmu
Lafın gelişi canım
Seninle uyumumuz farkli elektrik aldim seni birakirmiyim ideal kiloya düşene kadar rakibimsin❤
Çukulata fabrikasına gittik akrabalara çukulata alırken eşimi eve almama konusunda zor ikna ettim 2 küçük çukulata aldık biri ona biri bana yedik :)Adaş çikolata olmasaydı bari
Ben de bugün evlilik yıldönümü nedeniyle dışarda yedim ama dengeledigimi düşünüyorum
Kahvaltı bur haşlanmış yumurta ile yeşillik
Ara kahve ile hurma
Öğle firinda kabak biber yoğurt
Akşam dışarda izgara tarzı ve salata yedim
Ekstra olarak bir biber dolması yarım dilim kadar ekmek 1 lokma tatlı
Yok canım devam eden sorunlarımız var maalesef. Çocuk büyütmek bana çok ağır geldi. Öğretmen olduğum için galiba çok titizim. Hiç akışına bırakamıyorum. Kendimi yiyorum yaniAra ara olur eşler arasında. Kendini salma diyete devam et canım.sorun olan konuları fazla uzatmamak gerekiyor. Benim de evlilikte tevrübem eski konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koymamak. Eski tartışmaları kırgınlıkları tekrar hatırlatmamak. Ve karşı aile hakkında hiç yorum yapmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?