Öyle düşünme canım frenlemek kesinlikle kişinin kafasında bitirmesiyle bende 110 la başladım. Ama kararmi verirken herseyden önce Sağlığım dedim sol dizimde agrı olmaya başlamşti. Şimdi ise gördügum canimin çektgi hersey icin kendimi söyle tatmin ediyorum. Ben onlarn tadini biliyorum yillarca yedm fayda görmedim. Sende bugun kendine söz ver ve başlaGünaydınlar eve geldim ama bir koşturmaca işte işler birikmiş ev desen almış başını gidiyor toparlanmaya, yetişmeye çalışıyorum.
Memleket tatil gibi geçmedi mağlesef artılarımla geldim
Bugünki kilo bildirimim 112.6
Bir buçuk aydır salonda tüm valizler birbirine karıştı, şimdide oğlum hafta sonu gidebilir onun valizlerini hazırlayacağım oğlumu gönderdikten sonra düzen kuracabileceğim sanki. iş yerinde de kendimi durduramıyorum ellim hep hamur işlerinde, kızartmalarda mağlum dönem öncesi iştahımı frenliyemiyorum
Hayirdir canim, gecmis olsun önemli bisey degildir insallah ,Günaydın
Sabit aslında tartılmadım artık diyette devam edemicem sağlık sorunu sonra Konya'ya taşınma işi var sizlere başarılar
Geçmiş olsun kolay gelsinGünaydın
Sabit aslında tartılmadım artık diyette devam edemicem sağlık sorunu sonra Konya'ya taşınma işi var sizlere başarılar
Pazartesi ameliyatım var stres yaptım
InsAllah sağ sağlık gelip geçer
Hey maşallah
Ben iptal oldu sanıyordum hayırlı olsun inşallah bir an önce iyilesirsin sonrasındaPazartesi ameliyatım var stres yaptım
InsAllah sağ sağlık gelip geçer
Geçmiş olsun taçınma işinde de kolaylıklar diliyorumGünaydın
Yok canım, herşeyi hallettikBen iptal oldu sanıyordum hayırlı olsun inşallah bir an önce iyilesirsin sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?