valla seninle yarişsakGünaydın kızlarrr
Cuma 85.8
Bugün 85.6
Eşimin sağlık sorunu var sağol canımHayirdir canim, gecmis olsun önemli bisey degildir insallah ,
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun taçınma işinde de kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun kolay gelsin
Seviye 1 e devam mi ?Slm kizlar
Hayirli cumalar
Cok sukur kacamaksiz devam ediyorum insallah bu sefer geri almadan yoluma devam ederim
Gecen hafta 98.2
Bugun 95.9
Fark -2.3
Eki Görüntüle 2675243
Ben çok fena stresliyim bonuscan, hiç gelemiyorum stresten midemide bozdum yemekte yiyemiyorum, uykuda uyuyamiyorum
Bende tartildim ama gece ve sabah su ictim sanirim 109.8 geldim çünkü
Eşimin sağlık sorunu var sağol canım
InsAllahÇok normal kuzum az kaldı inş kolayca güzelce çok başarılı bir ameliyatla aylatıcaksın ❤
Evet cnm bayramdan sonra seviye1e basladim. 10 gun oldu.Seviye 1 e devam mi ?
Tsm de miydin cnm sen. Pozitif hastalara gidicez derken ne yapacaksiniz? Allah yardimcin olsun.Selamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
Benim son zamanlarda ummadığım durumlar oldu. Pandemi nöbeti tuttum. Artık pozitif hastalara gidilecek dendi.
Bu arada kardeşimi sozledik. Bazı sorunlar oldu. Benim kendi icimdeki savaslarim. Küçük oğlan bizi daraltti. Tekrar başa sardık yorgunum artık çok yorgun
Allah kolaylık ve ferahlık versinSelamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
Benim son zamanlarda ummadığım durumlar oldu. Pandemi nöbeti tuttum. Artık pozitif hastalara gidilecek dendi.
Bu arada kardeşimi sozledik. Bazı sorunlar oldu. Benim kendi icimdeki savaslarim. Küçük oğlan bizi daraltti. Tekrar başa sardık yorgunum artık çok yorgun
Allah şifa versin.geçmiş olsun canım. rahatsızlığı ne? önemli bir şey mi, kalp falan....
Selamlar hanımlar nasılsınız nasıl geçti cuma bildirimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?