Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler herkese nasılsınız görüşmeyeli ben cok kilo aldım malesef, bir yerde dur demem gerek diye düşünüp geldim araniza, kızlarım fotomu çekmiş habersiz tv izlerken, bu kadin kim dedim kendi kendime hiç beğenmedim halimi, regl olamıyorum zaten yumurtalık kisti peydah oldu hizli kilo aldigim için olmuş, sağ kolum desen kac aydır ağrıyor ondan aranızdan ayrılmıştım yedim içtim aşureleride geldim kendimle birlikte 7 ev yediysekte ben gene çok kaçırdım

Hoşgeldin. Bende hazirandan beri veremedim maalesef

Herkesler nerde tatildemisiniz kızlar ,okullarda açılmayınca tatile devam sanırım biz evdeyiz kızların dersleri ebadan canlı olarak başladı büyük kiz 5 küçük kız 1 oldu bakalım nasıl bir süreç olucak farkettim ki herkes evde olunca kendi yememe içmeme konsantre olamıyorum ne yiyeceğimi bile unutup herkesle birlikte yiyip içiyorum bu korona hepimizi çok fena vurdu

2015 doğumlu olan 1 ede gidebilirdi ana sınıfı tekrarıda yapabilirdi biz tekrarı seçtik.
Telrar diyorum ama açılsada göndermiycem

Selamsız gitmedim aslında gözden kaçmış sanırım kistim olduğunu regl olamadığımi kolum çok ağrıdığı için diyete konsantre olamıyorum yazmıştım sağlık sebebiyle diye

Selamsız gitmedim aslında gözden kaçmış sanırım kistim olduğunu regl olamadığımi kolum çok ağrıdığı için diyete konsantre olamıyorum yazmıştım sağlık sebebiyle diye

Onu yazmıştın ama bi süre olmıycam gibi bişey yazmadın adamı hasta etme :)

Bak delilli geldim

Kolun nasıl bu arada?

Onu yazmıştın ama bi süre olmıycam gibi bişey yazmadın adamı hasta etme :)

Bak delilli geldim

Eki Görüntüle 2688092

Kolun nasıl bu arada?
Koluma 20 kez iğne batırıp çıkardı ortopedi dr orayı önce kanatalim dedi berbat acıdı sonra kortizonlu iğne vurdu zaman zaman sızlasada çok şükür daha iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…