- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hoşgeldin. Bende hazirandan beri veremedim maalesefIyi geceler herkese nasılsınız görüşmeyeli ben cok kilo aldım malesef, bir yerde dur demem gerek diye düşünüp geldim araniza, kızlarım fotomu çekmiş habersiz tv izlerken, bu kadin kim dedim kendi kendime hiç beğenmedim halimi, regl olamıyorum zaten yumurtalık kisti peydah oldu hizli kilo aldigim için olmuş, sağ kolum desen kac aydır ağrıyor ondan aranızdan ayrılmıştım yedim içtim aşureleride geldim kendimle birlikte 7 ev yediysekte ben gene çok kaçırdım
Hoş bulduk nasıl oldunuz ailecek , koronanin etkileri geçmiştir inşallah kızların nasıl bıdıklarHoşgeldin. Bende hazirandan beri veremedim maalesef
Çok şükür negatif çıktı canimKızlar eşlernzn test sonuçları ne oldu. İnş negatif çıkmıştr
Yuzyuze eğitim olursa her iki kızıda göndermeyi düşünmüyorum küçük zaten 1.sınıf bu senesi yansın diyorum zaten 6 yaşına geçen hafta yeni girdi daha küçük evde otursun ne yapalım sizlerin evlatlar ne durumda kaça geçtiler kuzular
/QUOTE]
Selamsız gitmedim aslında gözden kaçmış sanırım kistim olduğunu regl olamadığımi kolum çok ağrıdığı için diyete konsantre olamıyorum yazmıştım sağlık sebebiyle diyeGünayyydınn ❤
Uğrayamadım nassınız? Ben iyiyim diyim 2 gün menüm düzgünse 3.gün bi fire veriyorum.
Işıl hoşgeldin selamsız gittiğin için bozulmuştum baya :)
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
D demetc
aaynaa
Sarayca
Tgcervanne0133
Mthn83
huzurunmeraklisi
ISILDURU
Selamsız gitmedim aslında gözden kaçmış sanırım kistim olduğunu regl olamadığımi kolum çok ağrıdığı için diyete konsantre olamıyorum yazmıştım sağlık sebebiyle diye
Koluma 20 kez iğne batırıp çıkardı ortopedi dr orayı önce kanatalim dedi berbat acıdı sonra kortizonlu iğne vurdu zaman zaman sızlasada çok şükür daha iyiceOnu yazmıştın ama bi süre olmıycam gibi bişey yazmadın adamı hasta etme :)
Bak delilli geldim
Eki Görüntüle 2688092
Kolun nasıl bu arada?
Seninki daha küçükmüş benim kiz eylül 20142015 doğumlu olan 1 ede gidebilirdi ana sınıfı tekrarıda yapabilirdi biz tekrarı seçtik.
Telrar diyorum ama açılsada göndermiycem
Gözünüz aydınÇok şükür negatif çıktı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?