gerizekalı behlül aptal heriff
katıla katıla ağladım ben ya hala ağlıyorum :gitme:
Başından belliydi bu son Baharcım,alıştırsaydın biraz kendini :teselli:
Behlül'ün dediği gibi sonunda herkesi öldürdü ve Bühlül kaçtı.. :a015:ben diziyi deevamlı takip etmiyordum öyle reklamlarından falan kitabın sonunuda biliyordum ama işte izleyince yine de üzüldüm napim :gitme: ağlamaaya bahane arıyormuşum ben bir güzel döktüm içimi senağlama
ama bu son yakışmadı yaa
ben olsaydım düğünü yapardım ki ben canlı düğün verilcek diye biliyodum tam nihalle behlül ilk danslarını yapacakken bihteri ortaya çıkarır behlülü sevdiğini söyletip öyle intihar ettirirdim ordada keserdim
''Siz şişko yarışmalara katılın'' dedi mafoldumben :gitme:
Eylüle kadar kim şişko kalcak acaba burdaaa hepimiz hafif balıketli diye anılacağız kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
Hem ben hiçbir zaman 38 beden olmak istemedim ki 42 neyime yetmiyor bence çok zayıf olmak hoş değil erkekler diyor ya tuttun mu eline gelecek diye kaydirigubbakcemile3 işte ondan :dance:
bu arada maranki hocanın kiraz detoksuna başlıcam yarın.3 günlük bir detoks bu cumartesi günü dolunay varmış ve bu 3 günü iyi değerlendirirsek çok güzel ödem ve toksin atabilirmişiz. bi deneyeyim bakalım. 3 gün kirazdan başka bir şey yemek yok. hayırlısı bakalım. detoks yapmak isteyenler varsa yarın başlasınlar... haberiniz ola...
Savaş dönemindeyim kötükedihüso Diyete başladığımda ay sonuna kadar ne kadar kilo vereceğim dedim ve inat işte tartılmıyorum -tatlicadiarzu- bir hafta daha sabredeceğim şunun şurasında sonra :teytey:
kizlar bugun tam bir haftadir diyetteyim ve sonuç : 2.100 kilo kaybettimmmm yehuuuuuuuuuuu zemuszemus ohh ya nasil mutluyum yasasin kk valla nasil motive etti bu forum benim simdi yavas yavas meyvelerini toplamaya basliyorum
bu arada baharcim kiz masallah çok guzel yuzun varoyumu verdim gitti tepe tepe kullan canim :)
kızlar bugün gezmenin dibine vurdum yem yürüyüş oldu hem gezme kaydirigubbakcemile2
burger king beni çagırırken ben saglıklı meyvesuyu die ananas suyu aldım töbe daha almam
bu arada ben 105.5 oldumm herkese duyrulur aynada bi değişiklik yok ama tartı değişiyor çook mutluyum
herkese selam bu site çok güzel valla herkes çok azimli inşallah bende azmedeceğim kaydirigubbakcemile2
canım evt kitaba sadık kalmışlar öylede olmalı zaten ama daha görkemli daha şaşalı bitebilirdi bence ya ne bilim güzeldi ama hayal kırıklığınada uğramadım deil düğün esnasında bihter aşkını itiraf edip ortada kendini vursaydı mesela çok fantastik olmaamıydıııYok son kitapla aynı bitirilmiş ama bihter kendini vurduktan sonra odada bitiyordu kitapta bunlar sonunu epey uzatmışlar ama onlar sonu çekmese de olacakları o şekilde tahmin edebilirdik zaten. Firdevs hanıma inme inmiş o kadından beklemezdim vurdumduymaz gamsız bir anneydi.
hadi bakalım allah utandırmasın hayırlı olsun canem bendemi yapsaydımCADIARZUgünaydın kızlar... ve ewet kiraz detoksum hayyırlı olsun. başladım bakalım ne olacak.:teytey:
kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan
kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan
benim bu hafta hic kilo gitmedi cok fazlam var ama gitmiyor
kiraz diyetini yapcam kizlar gecmi kaldim ya 9,10,11 haziran ve 24,25,26,27 haziran diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?