Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

behlül kaçar seher yatar kızlar daldım patlamış mısıra ama azcık yedim küçük bir kase ama akşam sadece çorba içmiştim yinede pişman degilim behlüle değerkaydirigubbakcemile3

Başından belliydi bu son Baharcım,alıştırsaydın biraz kendini :teselli:

ben diziyi deevamlı takip etmiyordum öyle reklamlarından falan kitabın sonunuda biliyordum ama işte izleyince yine de üzüldüm napim :gitme: ağlamaaya bahane arıyormuşum ben bir güzel döktüm içimi senağlama

Behlül'ün dediği gibi sonunda herkesi öldürdü ve Bühlül kaçtı.. :a015:

ama bu son yakışmadı yaa
ben olsaydım düğünü yapardım ki ben canlı düğün verilcek diye biliyodum tam nihalle behlül ilk danslarını yapacakken bihteri ortaya çıkarır behlülü sevdiğini söyletip öyle intihar ettirirdim ordada keserdim

Yok son kitapla aynı bitirilmiş ama bihter kendini vurduktan sonra odada bitiyordu kitapta bunlar sonunu epey uzatmışlar ama onlar sonu çekmese de olacakları o şekilde tahmin edebilirdik zaten. Firdevs hanıma inme inmiş o kadından beklemezdim vurdumduymaz gamsız bir anneydi.

Günaydın Kızlar

Annemle ablamı yolcu ettim memlekete 10 gün kadar erkek kardeşimle takılıcaz kaydirigubbakcemile Annemler gittikten sonra ben bir WC ve ardından hemen baskül yaptım ohaoldumsmile kilo kaybı yok artı 400 gr var :gitme: ben regle bağlıyordum ama bir türlü reglde olamadım mafoldumben bu ay 1 hafta kadar gecikti rejimden kaynaklanıyor olabilir değilmi ? bilmiyorumkismile olmadı bitmedi bi kurtarmadı beni bu kilo verememe stresinden kötükedihüso

Günaydın millet,hayırlı cumalar..

Umarım tartıda yüzünüz güler...

Demekki aldın gazı...Güzellll..:))

Kesin olursun eylüle kadar 42 beden..

Evet bu sıralar pek moda,herkesten duyuyorum onu..benim midemi rahatsız ediyor kiraz..

Yap bakalım umarım faydasını görürsün..

Bravo valla nasıl dayanıyorsun...Ben dikkat etmediğim dönemlerde hiç tartıya çıkmam..:))

Bu sıralar olduğu gibi,mecburen tartılıyorum citole söylemek için...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

herkese selam bu site çok güzel valla herkes çok azimli inşallah bende azmedeceğim kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin aramıza..a.s.
.

canım evt kitaba sadık kalmışlar öylede olmalı zaten ama daha görkemli daha şaşalı bitebilirdi bence ya ne bilim güzeldi ama hayal kırıklığınada uğramadım deil düğün esnasında bihter aşkını itiraf edip ortada kendini vursaydı mesela çok fantastik olmaamıydııı

günaydın kızlar... ve ewet kiraz detoksum hayyırlı olsun. başladım bakalım ne olacak.:teytey:
hadi bakalım allah utandırmasın hayırlı olsun canem bendemi yapsaydımCADIARZU

Günaydın...

2 kilo verip 1 geri alıyorum ne kadan düzenli mikemmel bir bünye sempatiksalakcinni

kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan

kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis Tebrik ederim canım,inşallah böyle erir gidersin gönlündeki kiloya ulaşana kadar.. :lepi:

benim bu hafta hic kilo gitmedi cok fazlam var ama gitmiyor
kiraz diyetini yapcam kizlar gecmi kaldim ya 9,10,11 haziran ve 24,25,26,27 haziran diyorlar

sasirdim valla nasil yaptinki ben ilk ayda 6 kilo anca verdim simdide 2 kilo bir ayda verdim cok yavas gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…