Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo çok iyiymiş ödül. kıs ben de mi katılsam akannehir

ama ama ama sen bu yarışma için zayıf sayılırsın artık pregant aklinialirimsmile büyük beden kıyafet sitesine manken arıyorlar sen çıtırsın artık sositososito Allah bana da 73 kiloyu göstersin de yarışma da artistlikte eksik kalsın kaydirigubbakcemile3 seni gerçek manken yapalım biz a.s.

bende armut tipliyim canım..üst bedenle alt beden çok fark ediyor...armut olmak daha zor aslında...kıyafet seçiminde zaten istediğimiz gibi bişey bulamıyoruz...

valla benim her tarafım dombili dombili armut elma falan deilim:roflol:
bende şu an 106 kgyum 50 beden oldum anca 120ken 52 giyiyodum bunada şükür

bu arada maranki hocanın kiraz detoksuna başlıcam yarın.3 günlük bir detoks bu cumartesi günü dolunay varmış ve bu 3 günü iyi değerlendirirsek çok güzel ödem ve toksin atabilirmişiz. bi deneyeyim bakalım. 3 gün kirazdan başka bir şey yemek yok. hayırlısı bakalım. detoks yapmak isteyenler varsa yarın başlasınlar... haberiniz ola...

çok sağol canım. çok duygulanırsın yemin merasiminde turkbayragi

Oy için teşekkürler canım a.s.

3 gün boyunca sadece kiraz mı akannehir ben kirazı çok severim ama 3 gün sadece kiraz yersem birdaha görmek isteyeceğimi sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 peki bu 3 günde kiraz için kilo sınırı var mı :uhm: ya 1 gün olsa tamam da 3 gün çok geldi bana :çok üzgünüm: ben sadece cumartesi yapayım :jeyyar: bu arada kiraz saplarını atmayalım kaynatıp meyvesuyu niyetine içelim çok yararlıymış :1rolleyes:

detoks programı şu şekilde:
sabah:3 bardak bitki çayı(özellikle yeşil çay olabilir.)500 gr ile 1 kg arasında kiraz
öğle:3 bardak bitki çayı 500 gr ile 1 kg arasında kiraz
akşam:3 bardak bitki çayı 500 gr ile 1 kg arasında kiraz
bol bol su içilecek tabii. 70 kilodan az olanlar 500 gr kiraz yiyecek. 70 kilodan fazla olanlar 1 kg yiyebilirler. bu arada kirazlar napolyon kiraz olmayacakmış. pazardaki en ucuz kirazı alacaksınız yani. walla program bu.cumartesi dolunay olduğu için bir gün öncesinde ve bir gün sonrasında da yapıyosunuz detoksu dolayısıyla 3 günlük bir program oluyor.

Ay sonunda aşağı yukarı iki hafta olacak zaten cnm..Kendime öyle bir müddet verdim "baskülde ne kadar az çıkarsa sonuç o kadar mutlu olurum" deyip frenliyorum kendimi..Diyete başladığım gün dolapta duran çikolatalı gofretler hâlâ orda boshayallersmile 93 olmuşsam ymeyi hak ediyorum,değilse

ay nasıl sabrettin? haftada bir çıkmalısın bence boshayallersmile

Savaş dönemindeyim kötükedihüso Diyete başladığımda ay sonuna kadar ne kadar kilo vereceğim dedim ve inat işte tartılmıyorum -tatlicadiarzu- bir hafta daha sabredeceğim şunun şurasında sonra :teytey:

" Kiraz diyetini uygularken seçeceğiniz kirazların rengi sarımtırak olmalı. Kirazlar çok iri olmamalı yani hormonsuz olmalıdır.

Bir diğer önemli uyarı ise kiraz detoksuna başlamadan 3 önce kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdalardan uzak durmalısınız. Bu şekilde detoksun etkisini artırabilirsiniz. " a.s.

Valla ben olsam çikolatalı gofret yiyeceğime gider bi dilim yaşpasta yerdim cokacimcoook ya azıcık pasta manyağıyım da :çok üzgünüm:
Ben rejime başlamadan önce hergün mutlaka yaşpasta yerdim eyvahedigeldismile o nasıl bir bünyeydi ya hergün yaşpasta yenirrrmiii lmaz:

Karnım her acıktığında dolaba gidip bir defa elma,bir defa salatalık alıyorum ve o gofreti görüyorum :sinifsinif: Ama aferin bana elim hiç gitmedi,içim gidiyor o ayrı şakkıdı

delikafadulden aaaaa bana zayıf dedi hihoyyyt alkisalkisalkis :lepi: valla istemem o zaman yarışma filan kardeş. işallah sen de hedeflerine ulaşırsın

ayy bidaa ömür boyu kiraz yiyemez insan. hem ödem gidince yağ da mı gidiyor?

delikafadulden aaaaa bana zayıf dedi hihoyyyt alkisalkisalkis :lepi: valla istemem o zaman yarışma filan kardeş. işallah sen de hedeflerine ulaşırsın

zayıfsın ama sen artık =) ne kadar zamanda verdin sen bu kadar kiloyu. ben 73 kilo olsam kemiklerim sayılır kaydirigubbakcemile3 boydan ötürü =)

kizlar bugun tam bir haftadir diyetteyim ve sonuç : 2.100 kilo kaybettimmmm yehuuuuuuuuuuu zemuszemus ohh ya nasil mutluyum yasasin kk valla nasil motive etti bu forum benim simdi yavas yavas meyvelerini toplamaya basliyorum
bu arada baharcim kiz masallah çok guzel yuzun var oyumu verdim gitti tepe tepe kullan canim :)

kızlar bugün gezmenin dibine vurdum yem yürüyüş oldu hem gezme kaydirigubbakcemile2
burger king beni çagırırken ben saglıklı meyvesuyu die ananas suyu aldım töbe daha almam
bu arada ben 105.5 oldumm herkese duyrulur aynada bi değişiklik yok ama tartı değişiyor çook mutluyum

tebrikler canım dahada gider inşşş
hea güzel baharımız maşallah

Oy için teşekkürler yavrum teperek kullancam söz kaydirigubbakcemile3

Anam bunlara bak hele nasıl zayıflıyorlar maşallllllaaaaaaaaaaahhh benimki durdu canlanır umarım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…