ooo çok iyiymiş ödül. kıs ben de mi katılsam akannehir
Teşekkürler oy için a.s.
58 beden mi akannehir ben 132 kiloyken bile 50 beden giyiyordum şimdi 46 oluyor :sm_cool: ama benim vucut biraz anormal üst tarafım 48 ken alt tarafım 58 senağlama ''armutum ben'' diyorum '' yooo kilon eşit dağılmış armut görünmüyorsun'' diyorlar bende anlamadım valla bende ki basende kimsede yoktur herhal :roflol: yarın son halimin resimlerini eklerim ben bakıyorum da 132 kiloyken daha mı zayıf görünüyorum ne kaydirigubbakcemile3 hepten sıyıracam kafayı az kaldı kaydirigubbakcemile3
bir zamanlar bende öyle diyordum canım yaa....sonra bir baktım sünnet zamanı gelmiş...sonra okul yılları..1..sınıf ...2. sınıf...derken... bir baktım lise çağları...ufaktan kız arkadaşlar ergenlik problemleri...üniversite derken hiçç zamanın nasıl geçtiğini anlamadan asker oldu paşam...turkbayragiturkbayragiturkbayragi:gitme:
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...hepsini görrüsün canım...yerimseniben
bu arada maranki hocanın kiraz detoksuna başlıcam yarın.3 günlük bir detoks bu cumartesi günü dolunay varmış ve bu 3 günü iyi değerlendirirsek çok güzel ödem ve toksin atabilirmişiz. bi deneyeyim bakalım. 3 gün kirazdan başka bir şey yemek yok. hayırlısı bakalım. detoks yapmak isteyenler varsa yarın başlasınlar... haberiniz ola...
Teşekkür ederim tatlım a.s.
Ama bence en az 2 haftada 1 tartıl çünkü insanı acayip motive ediyor kilo vermesi. Ben bundan önce 30 kilo verdiğim dönemde ayda 1 tartılıyordum şimdi hergün nerdeyse tartılıyorum bu daha eğlenceli fazla çıkarsam o gün çok az yiyorum mesela öyle dengeliyorum. Ama sen bilirsin tabisi kaydirigubbakcemile3
ay nasıl sabrettin? haftada bir çıkmalısın bence boshayallersmile
detoks programı şu şekilde:
sabah:3 bardak bitki çayı(özellikle yeşil çay olabilir.)500 gr ile 1 kg arasında kiraz
öğle:3 bardak bitki çayı 500 gr ile 1 kg arasında kiraz
akşam:3 bardak bitki çayı 500 gr ile 1 kg arasında kiraz
bol bol su içilecek tabii. 70 kilodan az olanlar 500 gr kiraz yiyecek. 70 kilodan fazla olanlar 1 kg yiyebilirler. bu arada kirazlar napolyon kiraz olmayacakmış. pazardaki en ucuz kirazı alacaksınız yani. walla program bu.cumartesi dolunay olduğu için bir gün öncesinde ve bir gün sonrasında da yapıyosunuz detoksu dolayısıyla 3 günlük bir program oluyor.
Ay sonunda aşağı yukarı iki hafta olacak zaten cnm..Kendime öyle bir müddet verdim "baskülde ne kadar az çıkarsa sonuç o kadar mutlu olurum" deyip frenliyorum kendimi..Diyete başladığım gün dolapta duran çikolatalı gofretler hâlâ orda boshayallersmile 93 olmuşsam ymeyi hak ediyorum,değilse
Valla ben olsam çikolatalı gofret yiyeceğime gider bi dilim yaşpasta yerdim cokacimcoook ya azıcık pasta manyağıyım da :çok üzgünüm:
Ben rejime başlamadan önce hergün mutlaka yaşpasta yerdim eyvahedigeldismile o nasıl bir bünyeydi ya hergün yaşpasta yenirrrmiiilmaz:
ama ama ama sen bu yarışma için zayıf sayılırsın artık pregant aklinialirimsmile büyük beden kıyafet sitesine manken arıyorlar sen çıtırsın artık sositososito Allah bana da 73 kiloyu göstersin de yarışma da artistlikte eksik kalsın kaydirigubbakcemile3 seni gerçek manken yapalım biz a.s.
bu arada maranki hocanın kiraz detoksuna başlıcam yarın.3 günlük bir detoks bu cumartesi günü dolunay varmış ve bu 3 günü iyi değerlendirirsek çok güzel ödem ve toksin atabilirmişiz. bi deneyeyim bakalım. 3 gün kirazdan başka bir şey yemek yok. hayırlısı bakalım. detoks yapmak isteyenler varsa yarın başlasınlar... haberiniz ola...
delikafadulden aaaaa bana zayıf dedi hihoyyyt alkisalkisalkis :lepi: valla istemem o zaman yarışma filan kardeş. işallah sen de hedeflerine ulaşırsın
kizlar bugun tam bir haftadir diyetteyim ve sonuç : 2.100 kilo kaybettimmmm yehuuuuuuuuuuu zemuszemus ohh ya nasil mutluyum yasasin kk valla nasil motive etti bu forum benim simdi yavas yavas meyvelerini toplamaya basliyorum
bu arada baharcim kiz masallah çok guzel yuzun varoyumu verdim gitti tepe tepe kullan canim :)
kizlar bugun tam bir haftadir diyetteyim ve sonuç : 2.100 kilo kaybettimmmm yehuuuuuuuuuuu zemuszemus ohh ya nasil mutluyum yasasin kk valla nasil motive etti bu forum benim simdi yavas yavas meyvelerini toplamaya basliyorum
bu arada baharcim kiz masallah çok guzel yuzun varoyumu verdim gitti tepe tepe kullan canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?