Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün tartilmiycam ben dün annem az rahatsız diye anı bı kararla annemlere geldk temizlik yapmaya yorgunljtan elim ayağım şişti biraz yüzük sıkıyor o yüzden tartilmiycam hala annemdeyiz zaten bol eksielr hepinize
Saol cnmGeçmiş olsun
Süpersin cnmGünaydın.
Bugünkü kilom 88.6
Sen hızlancaksin ben yavaslicam artik canımSüpersin cnmyakaladın beni
İkimizde hızla gidelim insAllah yaSen hızlancaksin ben yavaslicam artik canım
Bravo,çok iyi gidiyorsunuz.Günaydın.
Bugünkü kilom 88.6
Hoşgeldiniz geçmiş olsunselam kızlar herkese hayırlı cumalar bende yeni başladım sağlıklı beslenmeye kilom ,,94,700.. boy 1,60,.sağlık sorunlarım var çok kilo adığımda mı bilemiyorum sağ ayağımda ön ve arka çapraz bağlar kopmuş kesin ameliyat diyor Dr,sıraya koydu bakalım nezaman sıra gelecek artı son zamanlarda hızlı kilo almamın sebebi böbrek bezi üstü kitle varmış endokrine yönlendirildim hafif bir diyet ve bir ilaç verdi 3 kez öğünlerle birlikle içiceksin dd 10 gün oldu kullanıyorum, biraz da kilo verdim ilaçı 3 ay kullanmamı söyledi bakalım sizleri takibe aldım birazda burda motive olurum diye spor yapamıyorum ayağımdan dolayı he hedefim şimdilik 70,hayırlısı Allah'tan böyle işte hanımlar takipteyim
Süpersin tebrikler canımGünaydın.
Bugünkü kilom 88.6
İnşallah. Ramazandan korkuyorum ama en azindan o zaman da 2 3 kg verebilirsem hedefime ulaşirim. Bayram hedefim 85ti zatenİkimizde hızla gidelim insAllah ya
Tesekkur ederimBravo,çok iyi gidiyorsunuz.
Süpersin tebrikler canım
Tebrikler canim guzel fark
Sapan taktigi bazen geri gider sonra daha ileri gidersin. Hic uzulme bu hafta adapte olmaya calisGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 78.2
Gelen: 1.3
Toplam giden: 17.5
Hedef: 65
Geçtiğimiz hafta maalesef diyet yapamadım,son iki gün menü de yazmadım zaten,yazılacak gibi değildi.
Artık bu hafta dikkat etmeliyim,hızlı gelen hızlı da gider diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?