• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın 💙
Huzurlu haftalar 🍀

Htthh4.gif

fena bonusum fena,
hastalıktan kurtuldum ama diyet miyet hak getire :KK43:
cumaya diyetisyenden gün aldım , adam etsin beni

ilk diyetisyene gittiğimde sene 2019 6 kilo vermiştim
tam o sırada eşim kaza geçirdi, 2 ay hastane sürecimiz derken verdiklerim geldi

şimdi başladım 4,5 kilo verdim corona olduk ne yemek kaldı ne diyet
hazır ne bulduysak yedim geri aldım :KK43:

kilololu kalsam mı napsam

Aklımı çelme

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,lor,domates,salatalık,1 ceviz, 1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal, çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,2 lokma tavuk dürüm, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: Yumurta piyazı,8-10 karışık çerez
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi akşamlar kızlar ben dün münü yazamadım dün eşimle tarşıştık çok sinirlendim çokkkk birde bi akrabası vardı onun yanında daha çok havaya girdi ver yansın bana bende Iraz söylemdim o da. sonra yemeklerini verdim çaylarını demledim çocukların odasına hapsettim kendimi bugünde sabah kalktım kahvaltılarını verdim suratım beş karış tabi çocukları derse oturtdum ben bir işe girişirsin o sinirle cam kapı pencere koltukları sildim banyo mutfak pert oldum bugün yemek yapmadım hazır bişeler sölediler eşim çocuklar ben yemedim

dün bugün yediklerim

Dün sabah ,3 yk, yulaf 2 yumurta az peynir omlet,çaylar + yeşilçay
Dün akşam,,bir avuç karışık çerez,
çay yeşilçay türk kahve su 2 lt,

bugün,,,, 3 yk yulaf 2 yumurta az peynir omlet + Yeşilçay + çaylarrrrr
bugün ,akşam sahanda 3 yumurta 2 dlm tm bğdy ekmek ,, kayısı çay ,çay su,2 lt,
kızlar bugün yemek yapamadım temizlik yaptım ev halkı dışardan sipariş verdi bana da uygun değildi yemeğimde olmadığından tok tutuyor diye yine yumurta yedim 😊 he eşimde pişman olmuş neyse gönlümü aldı ,, birde ben 2 ayda 3 ayda bir adet görüyorum fakat buay öle bir geliyorki korkuyorum bişey mi oldu diye 17 sinde oldum 18 de tam söküldü çeşme gibi ped değişme esnasında bile şıp şıp damlıyodu dünle bugün 3 paket pet çift koyduğum halde battım hep şimdi hala geliyo ama biraz daha azaldı sanki birkaçgün daha böyle giderse Dr gidicem yada biriken kanmı diyorum acaba benden bugün bukadar kızlar hepiniz Allah'a emanet olun 🙏iyi akşamlar ♥️

Şuan aşırı pişmanlik doluyum. Bu haftayi daha da batirmamam lazım 😭🥺
ben regldim bitti. ilk gün tuttum. sonra geldi. coştum tabi. ama yarın düzene giricem inşallah. güzel menü olacak Allahın izniyle. en azından tatlı olmayacak.

ben regldim bitti. ilk gün tuttum. sonra geldi. coştum tabi. ama yarın düzene giricem inşallah. güzel menü olacak Allahın izniyle. en azından tatlı olmayacak.
Bende de olmamasi gerek artik ama kendimi tutamiyorum. Oruca basladigimdan beri her akşam yiyorum. Ama bu akşam ayni o eski ben gibu hunharca yedim. Valla kg vermeyi gectim alcam diye korkmaya basladim. Kendimi sıkı yonetime sokmaliyim...

Back
X