Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Huzurlu haftalar
![]()
Tünaydın kızlaaaarr aynen öyle yaGünaydın
Ramazan in 1. Haftasini bitiriyoruz bile![]()
Cok guzel canim tebriklerCuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1 her gün bu saatlerde tartildigim için bekledim
Saol cnm napiosun ben temizlik yaptım yoruldum valaCok guzel canim tebrikler
fena bonusum fena,
hastalıktan kurtuldum ama diyet miyet hak getire
cumaya diyetisyenden gün aldım , adam etsin beni
ilk diyetisyene gittiğimde sene 2019 6 kilo vermiştim
tam o sırada eşim kaza geçirdi, 2 ay hastane sürecimiz derken verdiklerim geldi
şimdi başladım 4,5 kilo verdim corona olduk ne yemek kaldı ne diyet
hazır ne bulduysak yedim geri aldım
kilololu kalsam mı napsam
Napayim bende market alisverisi yaptim. Kayinvalidemleri iftara cagirdim yemekle ugrasiyorumSaol cnm napiosun ben temizlik yaptım yoruldum vala
Kilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
Bir-iki gün kadar gider,sakın moral bozmayın.Kilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
hiç sorma ben de sütlü meyveli tatlı yapmıştım. dibini görene kadar yedimİyi akşamlar. Bugün oyle bir batirdimki tatlının dibini gördüm![]()
Şuan aşırı pişmanlik doluyum. Bu haftayi daha da batirmamam lazımnasılsınız kızlar![]()
ben regldim bitti. ilk gün tuttum. sonra geldi. coştum tabi. ama yarın düzene giricem inşallah. güzel menü olacak Allahın izniyle. en azından tatlı olmayacak.Şuan aşırı pişmanlik doluyum. Bu haftayi daha da batirmamam lazım![]()
Bende de olmamasi gerek artik ama kendimi tutamiyorum. Oruca basladigimdan beri her akşam yiyorum. Ama bu akşam ayni o eski ben gibu hunharca yedim. Valla kg vermeyi gectim alcam diye korkmaya basladim. Kendimi sıkı yonetime sokmaliyim...ben regldim bitti. ilk gün tuttum. sonra geldi. coştum tabi. ama yarın düzene giricem inşallah. güzel menü olacak Allahın izniyle. en azından tatlı olmayacak.