• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İçimde zayıf bi ses tam zamanı atıştormıyosun diyetini yap diyo başka bi seste dur diyo.

Kilo vermeden ağrılarım hafiflemiycek ağlatıyo bazen beni
Ağrıları hiç sorma sanki yeni birden 10 kilo aldım da onun yükünü çekiyorum gibii bel, ayak, halsizlik vücut ağrısı hepsi birbirine karışıyor😬

Slm kizlar iyi pazarlar.
Günaydın

Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa 😅
Baya bı ortaya karışık olmuş 🤭
Mutlu pazarlar :KK54:
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Eski +90 lar beni bilir
Zaten biz ömür boyu diyetteyiz:)
Yine devam yani
Hoşgeldin cnm. Önce mesaj beğenide ismini gördüm aaaa asumanzeynep asumanzeynep gelmiş dedim. Sonra mesajını görünce daha mutlu oldum. İnşallah iyisindir 🥰
Tahlil vermem lazimda vakalardan dolayi gitmek istemiyorum hastaneye...

Yok gaz vermek amacli degil sadece aç kalinca sinirli oldugumu gördü 🤣😅 dün çok fena kavga ettik
Açken sen sen değilsin (biz de biz değiliz) 🤭🙈

Yaa birini her gördüğünde gülümseyebilir mi insan :KK68: :KK68: :KK68:
:KK200:
Hosbuldum:KK68:
Slm kizlar iyi pazarlar.

Baya bı ortaya karışık olmuş 🤭

Hoşgeldin cnm. Önce mesaj beğenide ismini gördüm aaaa asumanzeynep asumanzeynep gelmiş dedim. Sonra mesajını görünce daha mutlu oldum. İnşallah iyisindir 🥰

Açken sen sen değilsin (biz de biz değiliz) 🤭🙈
Şükür iyiyim canım :KK68:
Adaşım😍 öpüyorum😘
:KK200:

Kızlar 13 mart 93. 3
16 Nisan 85.9
Fark - - - 7.4

Başlarken bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim. Ramazana kadar 90 olurum bayrama kadar 85 olurum diye planlanmıştım. Çok şükür
MaşAllah canım 🤩👏
Doğrusun. 🥰

Kızlar 7 temmuzda düğün var. Kardeşim evlenecek. Düğün dernek olacağını sanmıyorum ama riske giremem. 10 kg fazlam var. Gelirim arada. Sıkı tutmama yardım ederseniz siz. 🥰🥰🥰
Hadi insAllah düğüne fit olacaksın canım 🙈
Eskisi gibi değilim hastalıklar duygusal olarak da yoruyor beni. Yaş gittikçe empati sempatiye dönüyor sanırım.
Onun dışında hamd olsun bu günümüze ❤️
Hmm anladım cnm Rabb'im şifa huzur versin yorgunlukta haklsin insan baya yorulduğunu hissediyro bazen
Kapışmaya var mısınız bu hafta kızlar???
Tabisi olur 😉

fena bonusum fena,
hastalıktan kurtuldum ama diyet miyet hak getire :(
cumaya diyetisyenden gün aldım , adam etsin beni

ilk diyetisyene gittiğimde sene 2019 6 kilo vermiştim
tam o sırada eşim kaza geçirdi, 2 ay hastane sürecimiz derken verdiklerim geldi

şimdi başladım 4,5 kilo verdim corona olduk ne yemek kaldı ne diyet
hazır ne bulduysak yedim geri aldım :(

kilololu kalsam mı napsam

Bu hafta fena bozdum sanki diyeti. Yarın daha dikkatli olacağım Screenshot_20210419_002013.webp

Back
X