Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar arkadaşlar bugün menüm
sabah ,2 yk kaşık pastırmalı yumurta
1 tbe, pey ,zey,dom ,salt, çay,
ara ,,yeşilçay
öğlen, 1 paket diyet başak bisküvi
6 tane ,pazı sarma pey ,zey,dom, saltlk, çay,
akşam,,1 kase mercimek çorbası 8,tane pazı sarma ,3 yk yoğurt
3 yk salata, yeşilçay ,,. çay 2 bisküvi ,su 2 , tamamlanır,yatmadan kayısı bitki

İyi akşamlar
Ramazan ayını bitirdik Allah tekrarını nasip etsin
Ben bayram temizliğini bayramda yapacağım galiba:))
Amin canım insAllah
Mrb hg tabiki katılabilirsin bayram sonrası çok daha canlanacak buralar
ii aksamlar kizkar bugun 1 e kadar calistim 1 den sonra oturmaodasi ve mustfak camlarini sildim her yeri supurdum sildim tatli yaptim yemek haptim cok yoruldum ya
MaşAllah canım sana dinlen artık bende sabahtan mutfağa girdim yemek işleri bitmedi bı turlu bı ara dışarı çıktık geldik 1 saat su an acayip ağrım var nedense kasık, karın bel ağrısı adetin 3. Günü hafiflemisti aslında

12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyor yarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum

İyi geceler kızlar
Bugün ilk defa tavuk kapama yaptım pirinçli 3 gün yeriz herhalde
Çok şükür ramazan ayını bitirdik bir dahaki ramazanı görmek nasip olur inşallah.
Benimde evi kirklamam lazim. Nerden baslayacagimi da bilmiyorum. 2 camı sildim sadece. Tuller perdeler yıkandı. Yarinda kalan camlari silip onlar ciksin aradan diyorum
Bugun oruçlu oruçlu temizlik yapmayayım dedim. Yarın baslicam temizliğe nasıl olsa gelen giden olmayacak bu bayramda
İyi akşamlar

@MaviBirLiman yarına benimde cam silmem lazım eşlik edebilirim :)

Bi günlük çocukları bıraksan olmaz mı?
Cam silme savaşları başlasın
Kız senin bide dosya işin mi var ya

Benim bildiğim hemşire sarı serum falan takar iğne yapar
Yaklaşık 8 ay oldu cnm idari binaya geçtim. Kalite-verimlilik direktörü oldum. Bu yüzden artık birebir hastalarla işim olmuyor dosya işlerim oluyor.

Geçmiş olsun cnm

hoş geldin canım Allah kolaylık versin

Hoşgeldiniz kalıcı olursanız tabiki neden olmasın.
Kaç kilosunuz?

ii aksamlar kizkar bugun 1 e kadar calistim 1 den sonra oturmaodasi ve mustfak camlarini sildim her yeri supurdum sildim tatli yaptim yemek haptim cok yoruldum ya

Eline sağlıkbe güzel tertemiz olmuştur ama.

Bu arada tartı günümüz cuma yarın değil.
Bayramın 1.günü hiç değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…