- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Saol cnmGeçmiş olsun cnm
Amin cnm insAllahiyi akşamlar kızlarbir Ramazanı daha bitirdik. Allah tekrarını nasip etsin.
Aynen cnm ya şükür sıkıntı olmadı orda pişirmek zor ya hazır götürmek daha mantıklı geliyor bana dolmayi yapmasam olurmuş kolay diye iki eltimde aynını yapmışAman yaa nerde çokluk orda .....demişler ne kadar doğru.
Hastalıktan dolayı falan tek tek mi gitseydiniz acaba?
Ya oraya gidilir orda pişirilir yemek falan en fazla bi tatlı götürülürde yani herşeyi nasıl taşıyacan
Saol cnm
Hayırlı bayramların olsun canım
cocuktan sonra isle beraber dinlenmeyi unuttum kiloda olunca dizlerim artik cok agriyor insallah zayiflarsam agrim azalirAmin canım insAllah
Mrb hg tabiki katılabilirsin bayram sonrası çok daha canlanacak buralar
MaşAllah canım sana dinlen artık bende sabahtan mutfağa girdim yemek işleri bitmedi bı turlu bı ara dışarı çıktık geldik 1 saat su an acayip ağrım var nedense kasık, karın bel ağrısı adetin 3. Günü hafiflemisti aslında
insAllah canımcocuktan sonra isle beraber dinlenmeyi unuttum kiloda olunca dizlerim artik cok agriyor insallah zayiflarsam agrim azalir
2 sade kahve ve 1 minik çikolata da vardı,yazmayı unutmuştum.Artık bugün de böyle oldu.İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,lor,domates,salatalık,acı biber,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 sarma,3 pazı dolması,1/2 börek,1/2 ev baklavası
Akşam: 2 ızgara kanat,1 baklava,1 sarma tatlı,1 yemek kaşığı dondurma
1 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Günaydın canım tabiki basliyoruz tam gaz devamGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2848827
Ufaktan başlıyoruz mu menülere?
Tartılalım da ak koyun kara koyun meydana çıksın
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
Başlangıcın hayırlı olsun canım afiyet olsunHayırlı cumalar
85.3 ile ben de başladım
Günaydın canım tabiki basliyoruz tam gaz devam
Su bende unuturum bazen öyle nasıl sinir olurumO kdar gazlım değilim ya ama tabiki başlıycaz. Tartılmadan kahvaltıyı hazırlim dedim oturdum yedim bi güzel daha nereme tartılıcam
Yarın sabah inş
TeşekkürlerBaşlangıcın hayırlı olsun canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?