- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Patlıcanım var onu pişirim diyorumda tam belli değil şu an.
Birazda yürüyüş inşallah
Güzel planlar mercimekli salata güzel alternatif bende düşünebilirimBenim menü
Kalkınca sirkeli su
Kahvaltı lor peynirli omlet 5 zeytin yeşillikler
Ara yeşil çay
Öğlen tost makinesinde kabak yapıp yoğurtlayacagim
Ara kahve 2 hurma (kardeşlerimle online kahve)
Aksam haşlanmış yeşil mercimekli salata
Son kapanış da beyaz çay ile 1 ceviz ya da minik elma felan olabilir
Bir de yürüyüş inşaAllah
Planım bu
3 litre su unutmayın
Ben bir de elmali tarçınlı limonlu su var ya kaynatılıp içilen ondan yaptım
Seviyorum seniGünayyydınn ❤
Eki Görüntüle 2849546
Tartılıp limonlu suyumu içiyorum inşallah.
Etikete hiç dönmeyenler var gelicekmisiniz gelmiycekmisiniz?
Herkesin elinde telefon varken yani...
nisan34
@huzurunmeraklisi
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
Minikcim sen kaç kilosun?Ne zaman baslayacagiz sıkı sıki takip edemedim dePembe Lotus u alt etmeye ne zaman baslauacagim o şekilde sorayım birde lotuscum kaç kilosun
Ayy ne kaaar gözelSen zaten gelmiyomusunbaşla heman listene
Overlok makinesi ayağınıza geldi.
Her türlü hat törpülenir 2 ayda teslim edilir
Vayy bana böyle gelin. Tamam ben var olmaya çalışacağımMinikcim sen kaç kilosun?
Pembe Lotus Fit mutlu anne bengisu022 Mthn83 yakın kilolardayiz. Tabi ben bayramda 86 olmayaydim iyiydi
Ben pazartesi sekersiz diyete basliyorum. Bakalim ilk kim 79 olcak
Bonusum pazartesi başlıyorum imi Tartıldım da sonuç felakat ramazan +3 kilo ile gelmiş.
kızlar ben korkmaya başladım sizden herkes çok hızlı giriş yapıyor sanki
ben napcam böle tavaş yavaş kaplumbağ gibi kalacam aranızda ben spor yapamıyorum
Ayy ne kaaar gözel
Vayy bana böyle gelin. Tamam ben var olmaya çalışacağım
Cam silmeye başladım biraz bacağım ağrıyor. Bide saat tutmadım spordan sayılacak denmişti ama
Bu arada arkadaşa destek olsun diye bir cam bezi aldım. Harika oldu. Kim kime destek bilmiyorum valla. Çok sevdim.
Beslenmene dikkat et hafifledikce yuruyuste eklersin. İlla agir spora gerek yokkızlar ben korkmaya başladım sizden herkes çok hızlı giriş yapıyor sanki
ben napcam böle tavaş yavaş kaplumbağ gibi kalacam aranızda ben spor yapamıyorum
Onumuzdeki hafta bende temizlige baslicam ama oyle cok cok yapamam cocuklarla. Cocuklara bakan olcakki ancak... Ayriyetten sporda yapmaya caliscam en azindan leslie ya da yürüyüşAyy ne kaaar gözel
Vayy bana böyle gelin. Tamam ben var olmaya çalışacağım
Cam silmeye başladım biraz bacağım ağrıyor. Bide saat tutmadım spordan sayılacak denmişti ama
Bu arada arkadaşa destek olsun diye bir cam bezi aldım. Harika oldu. Kim kime destek bilmiyorum valla. Çok sevdim.
Cogumuz oyleyiz maalesef. Onemli olan tamamen bırakmamakHayırlı bayramlar arkadaşlar
Ben diyetten tamamen koptumama pes etmek yok tabi kutsal pazartesi yine başlıycam
Yer egzersizleri yaparsın bi 15 dk ısınman yeterli ağır spora hiç birimiz uygun değiliz zaten dombili halimizle
evet canım öyle yapıyorum şimdilik beslenmeyle idare ama yasaklar kalktımı benim ev sahilde yavaş yavaş yürüyüş eklicem bakalım ,,,,bir de şöyle ben şuan evet bayağı bir kilo verdim ama gözüme görünmüyor incelme olmadı işte spor la ilgili diyorum ben şekle giremedim daha 94,700 le başladım ,şimdi ,bildiğiniz gibi 86, az diil ama hala şişko görünüyorumBeslenmene dikkat et hafifledikce yuruyuste eklersin. İlla agir spora gerek yok
Bende bir yilda 30 kg verdim ama cogu kisiye gore hâla şişmanım. Zaten saglik bakanligi persentili bile oyle diyorevet canım öyle yapıyorum şimdilik beslenmeyle idare ama yasaklar kalktımı benim ev sahilde yavaş yavaş yürüyüş eklicem bakalım ,,,,bir de şöyle ben şuan evet bayağı bir kilo verdim ama gözüme görünmüyor incelme olmadı işte spor la ilgili diyorum ben şekle giremedim daha 94,700 le başladım ,şimdi ,bildiğiniz gibi 86, az diil ama hala şişko görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?