Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı 3 dilim ekmekten kaşarlı tost domates 2 ince dilim sucuk yedim canım çok çekti :/
Kahvaltı geç yaptım öğle yemedim açıkmadımda
Ara öğünde küçük cevizli sucuk kız yiyordu dayanamadım
Akşam yemeği 18.30 gibi haşlanmış tavuk budu ama küçüktü bir kase salata doymadım ama ekmeği kesmek istiyorum su içince doluyor midem şimdiye kadar 1.5 litre su.
Yarım saat kadar yürüyüş kızım izin vermedi kapının önüne döndük kedi sevmeye

İyi geceler kızlar
Sabahtan evi toparladım. Emine'nin dersi 1bucuk gibi bitti. Emineyle zeynebi aldım çarşıya çıktım. Dediğiniz gibi çarşı çok kalabalıktı. Kısıtlama başlamadan hemen önce yazlıkları cikartmistim. Emine'nin sadece 2 pantolonu oluyordu diğerleri hep kuculmustu. Olanlarında dizleri yirtikti. İnternetten sipariş veremedim çünkü kalıbı nasıl oldu tahmin edemedim. Deneyerek almam lazımdı. DeFacto ya gittik alt aldım, 1 tane pijama takımı aldım, bir kaç günlük elbise aldım, zeynebe elbise ve tişört, meryeme elbise, eşime 2 iş için gömlek 1 tişört, kendime 2 tiril tiril kumaş pantalon ve 1 etekle 1 bluz aldım. Etek ve bluz şu an bana olmuyor ama hedef koydum kendime onların içine giricem. 1000 lira bayıldım çıktım mağazadan. Sonra ayakkabiciya gittik terlik aldım kızlara. Emine'nin ayaganina göre sandalet yokmuş bir kaç gün sonra gelecekmiş. Dedim kızım artık terlikle idare et 1 ay sonra bakarız sandaleti de modeller bı gelsin. Eve döndük sonra yemek yedik, valiz hazırladım yola çıktık saat 8e geliyordu. 9 gibi geldik çok şükür. Yolda Meryem kustu. emine Meryem ve benim ustum battı. Şimdi onları değiştirdim arabanın koltuğunuda eşim sildi. Atıldım gittim yorgunluktan şimdi oturuyorum balkonda ama üşüdüm.

Bugünkü kilo durumumu da anlatayım hemen.
Sabaha karşı 5ti yattığımda hava aydınlanmaya başlamıştı. Ondan ve adetimin yoğun günü olmasına bağlıyorum 98.9 çıktım. Cuma günü 96.95tim. 2 günde 2 kilo alınmaz yani. Neyse cumaya güzel ekşi gorurum dicem ama cuma tartilamam köyde olucaz anca salı günü tartilabilirim. Neyse o zamanda tartilamam cumaya sürpriz olur. İnanıyorum 2 haftada müthiş eksi göreceğim

Ayyy çok uzun yazdım kızlar kusira bakmayın. Bugün bir daha yazma fırsatım olmaz diye her şeyi bu mesajda döşedim.

Bu arada bugünkü menümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Sabah tost yaptım yedim, öğle yok, akşam çarşıdan dönünce burger aldık onu yedim. Neyse son son burger de yemiş oldum artık cnm uzun bir süre çekmez (inşallah)

Hastaneye gittim geldim alerji ilacınin yanina astım hastalarinin kullandığı fisfistan yazdi 2hafta kullancam

Muayne normal oldugu için ek bisey istemedi hersene ilkbahar sonbaharda yasadigim alerjik öksürük dedi
Geçmiş olsun cnm

Dolu dolu bir gün olmuş
Güle güle kullanın aldıklarınızi

Biz de bugün yazlığa gittik elimden geldiğince diyete sadık kaldım ama çok su içemedim bir de regl olduğum için herhalde çok fena şişmiş durumdayım

Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 6 çilek, yeşil çay

Ara
Nesfit ballı, bademli tam tahıllı bar

Akşam
4 adet ızgara köfte, 2 yk bulgur pilavı, domates, salatalık

Ara
Yeşil çay

1.5 LT su anca olmuştur

10bin adım ( deniz kenarında rahat rahat yürümeyi özlemişim)

Yaaa deniz kenarı dedin beni cezbettin afiyet olsun

Geldim geldim ne 90 ustu 100 ustu benimki :)

Bende öyleyim ve şu an bunu sonlandırmak için bayram sonrası ilk adımımı attım attık topikçe.

Başarısızlıklarımı yapamadığım her şeyi geride bırakıyorum. Düşünmüyorum artık.
Düşünüp üzülürsem yapamam.

Beni dibe çekiyor kötü anılar aklımı kullanmama engel oluyor.

İstemiyorum. Ben kilo vericem enerjiye umuda ihtiyacım var buna odaklandım sadece

Valla sen zor olani basarmissin sanırım desteğine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…