Hoşgeldin. Bende insulin direnci ve pco var. Ekim ayinda 111 kg ile başladım. Gecen mayis 115 görmüştüm. Yurekten iste ve inan sende basarabilirsinArkadaşlar ben hasimato troid olan 110 kg 170cm siskocuk bi hatunum burda bende sizinle zayıflamak istiyorum diyet ne yapıyorsunuz
İlk 3 ay cok onemli. Çünkü fark goremedigin icin umutsuzluk olabiliyor. Ama sonra her geçen ay ne kadar degistigin fark ediliyor. Mesela şuan tanidigim herkes beni tebrik etmeye basladi cok güzel bir DuyguSağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordumben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim
Geçmiş olsun canım
Vallahi çok mutlu oldum verdiğiniz kiloları görünce. Bende yaparım inşallahHoşgeldin. Bende insulin direnci ve pco var. Ekim ayinda 111 kg ile başladım. Gecen mayis 115 görmüştüm. Yurekten iste ve inan sende basarabilirsin
İlk 3 ay cok onemli. Çünkü fark goremedigin icin umutsuzluk olabiliyor. Ama sonra her geçen ay ne kadar degistigin fark ediliyor. Mesela şuan tanidigim herkes beni tebrik etmeye basladi cok güzel bir Duygu
Yapabilirsin elbette. Tiroid icin ilacın var mi? Belki kg verdikce hastaligina bile iyi gelecekVallahi çok mutlu oldum verdiğiniz kiloları görünce. Bende yaparım inşallah
Amanin hep bu zayif kocalari biz mi kaptik naptik ya benim eşimde zayif 190 boy var adamda ben fok baligi gibiyim :)Bu resim bayramdan. Eşimle aramda 6 kg kaldı. Eşim kg vermeseydi yakalayacaktim onu da ramazan da verdi hainşuan o kadar iyi hissediyorum ki. Onun yanina yakistigimi hissediyorum. Gecen 2 yilda nerdeyse hiç resmimiz yok. Hele boyle 2li hiç yok...
Hosgeldiniz, kendi adima If yapmaya calisiyorum.Arkadaşlar ben hasimato troid olan 110 kg 170cm siskocuk bi hatunum burda bende sizinle zayıflamak istiyorum diyet ne yapıyorsunuz
OlmaMi 100mg hemdeYapabilirsin elbette. Tiroid icin ilacın var mi? Belki kg verdikce hastaligina bile iyi gelecek
Hoşbuldum gerçekten gece gece iyi moral olduHosgeldiniz, kendi adima If yapmaya calisiyorum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Evet yaGeçmiş olsun pandemide tedavi de olamiyoz dis çok kotu
Ben de aynı şekilde burada 35 civarı vermiştim. İnşallah tekrar olacak almamak üzereBen 30kg vermistim burda bir zamanlar Karatay diyeti ile simdi bi gaza gelip başlayamadım
Teşekkür ederimSağ ol canım inşallah sen de vereceksin ben de hala kiloluyum tabi ama o hallerimden eser kalmadı ama on ay geçmiş başlayalı bir üç ay sonra bakacaksın kıyafetlerinin bollaştığını gördükçe daha da heves edeceksin ilk başladığımda spor olarak sadece yarım saat yürüyüş yapabiliyordum nefes nefese ve inanır mısın 40 numara ayakkabılarım ayağıma olmadığı için terlikle yürüyordumben if yaparak bir de Leslie yaparak zayıfladım evde ne varsa yedim ama saat 8den sonra ağzıma su hariç tek lokma bir şey sürmedim
Geçmiş olsun canım
Canım ilk ay 9 kilo 2. Ay 6 kilo sonrada her ay 4 kilo gitti ben kasımda ara verdim bazı özel durumlar yüzünden sonra tekrar nisanda başladımAyda ne kadar verdin ortalama canim
Kesinlikle canım bende de aynı şey insan çok motive oluyor bende de pcos var o da düzeldi gibi inşallah daha da vereceğiz 6lı rakamlara ulaşmadan vazgeçmek yokHoşgeldin. Bende insulin direnci ve pco var. Ekim ayinda 111 kg ile başladım. Gecen mayis 115 görmüştüm. Yurekten iste ve inan sende basarabilirsin
İlk 3 ay cok onemli. Çünkü fark goremedigin icin umutsuzluk olabiliyor. Ama sonra her geçen ay ne kadar degistigin fark ediliyor. Mesela şuan tanidigim herkes beni tebrik etmeye basladi cok güzel bir Duygu
Benimki o kadar da zayif degil ama aramizda nerdeyse 35 kg olunca tabi yakiştiramiyodumAmanin hep bu zayif kocalari biz mi kaptik naptik ya benim eşimde zayif 190 boy var adamda ben fok baligi gibiyim :)
Bende seni tebrik edip sanaEvet kendimi tebrik ediyorum, bitti balik moduna girmedim ( esim Chips yerlken icimden gecmedi degil) en son 19 da yedim yarin 11 gibi kahvalti yapip if i bozmamis olucam en azindan
Boylarımızda yakın bende 168im. 65 olmadan rahat etmicemCanım ilk ay 9 kilo 2. Ay 6 kilo sonrada her ay 4 kilo gitti ben kasımda ara verdim bazı özel durumlar yüzünden sonra tekrar nisanda başladım
Kesinlikle canım bende de aynı şey insan çok motive oluyor bende de pcos var o da düzeldi gibi inşallah daha da vereceğiz 6lı rakamlara ulaşmadan vazgeçmek yok
Aynı şey bizde de vardı ilk diyete başladığımızda 30 kilo vardı şimdi 7ye düşürdümBenimki o kadar da zayif degil ama aramizda nerdeyse 35 kg olunca tabi yakiştiramiyodum
Ah ah ablam ben uyuyabilseydim 10 kg daha verirdim kesinKilo verirken uyku düzeni de önemli
Herkese iyi geceler diliyorum
Birde bana diyodu ki benim kiloma gel bende diyete baslicamAynı şey bizde de vardı ilk diyete başladığımızda 30 kilo vardı şimdi 7ye düşürdüm
Aynen canım başlangıç kiloları da yakın inşallah buradan hedef kilolarımıza ulaşıp ayrılacağızBoylarımızda yakın bende 168im. 65 olmadan rahat etmicem
Biz beraber diyete başladıkBirde bana diyodu ki benim kiloma gel bende diyete baslicamama ramazan da işyerinde cok hareket etmesi kalori alamamasi ile adam 5 kgya yakin verdi ya neyse sabahlari pogaca oglenleri pilav yerse geri alir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?