- 8 Mart 2020
- 6.130
- 29.512
- 548
Elestiri yapmadimki bonus sadece sasiran yüz ifadesine tıkladımKızlar birbirimizi anlamaya çalışıyoruz bu topikte asla kırıcı eleştiri yapmıyoruz fulyanın menüsüde buna dahil şaşıranlar olmuşta :))
Önce tşk ederim yaz dedim dedim yazdığın için. Ne yersen ye yazıcaksın tamam mı?
Bunca zaman muhabbetimiz var parmağını bile yalasan yazıcaksın tamam mı en büyük sorun yazamamak
Sıkma tatlı canını inşallah çok ciddi bir durum değildir tabiiyi akşamlar arkadaşlar bugün menüm
sabah 2, yk yulaf 3 yumurta omlet
az , peynir zeytin ,çay. ,1 tk, reçel ,
ara , yeşilçay,
öğlen , 2 kepçe kıymalı patlıcan yemeği,, 2 yk yoğurt
2 ,,dl, tbe ,
ara,,, kayısı bitki çayı ,,. türk kahve,
avuç içi cocopops ,, az bir avuçiçi çerez ,. 1 paket diyet başak bisküvi ,,
akşam ,. yemedim ,biraz canım sıkkın
1 avuç leblebi ve kuru üzüm ,1 paket diyet başak , ,yeşil çay su 3 ,lt olur yatana kadar
Elestiri yapmadimki bonus sadece sasiran yüz ifadesine tıkladım
Kaldiririm onuda sıkıntı yok
Diyet gruplarinda yarisirken böyle yapılıyordu burdada öyle oluyorduYok olur mu öyle şey niye kaldırasın kuzum beb sana özel bişey demedim bi düzene girsin eleştiricez zaten.
Ceylanı ürkütmeyelim diye dedim
Kuru meyve hurma felan yok muydu canımBana kizabilirsiniz açığım.
Çok tatlı istedim. Kakao ile süt yaptım kendime 1 çay kaşığı bal ekledim birazda çocukların kakaolu gevrekten yedim.
teşekkür ederim canımSıkma tatlı canını inşallah çok ciddi bir durum değildir tabi
Diyet gruplarinda yarisirken böyle yapılıyordu burdada öyle oluyordubilseydim hassas oldugunu tiklamazdim bide yorum yapacaktim vaktim yoktu iyiki yapmamisim
İyi akşamlar hanımlar nasılsınızyasaklar bittikten sonra iş durumumda bir yoğunluk oluştu, sabah çok erken çıkıp akşam geç dönüyorum bu hafta böyle biticek. değil kendime yemek hazırlama evdekilere yemek yapamadım fakat halimden memnunum
Bir tek aklım sizde kaldı bu sabah meraktan tartıldım ve pazartesiye göre 700 gr eksim vardı bu akşam 8 den sonra lavaş ekmekle kahvaltı yaptım o iyi olmadı umarım cumaya kadar eksimi korurum yarın çok dikkatli beslenmem lazım
Benden haberler bu ara bu kadar yine gelmeye çalışacağım
Bişeyler yapmak istiyosak tabiki olucak yoksa burada olmamızın bi anlamı yok.
Not defteri gibi yazar çıkarız öyle değil tabiki.
Uzun zamandır sıkıntılı bu durum onun için görüyorum. Ufak tefek olumsuz yorum vs yazmasına engel olmasın diye diyorum.
Hepimiz için geçerli.
Diyet gruplarına bakma onlar sıkı tutucaz diye kalp kırıyolar bazen bana göre değil.
Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli hevecekHala kendine gelememiş toparlanamamış olanlar varsa lütfen silkelenin.
İçinizi ruhunuzu daraltmayın nasıl olucak diye.
Olucak inşallah yeter ki canımız sağ olsun her şey olur.
Kendinimizi iyi hissedince diyete başlıyoruz evet ama unutmayın bize kilo verdiren iyi hissettiğimiz anlar değil.
Kötü hissettiğimizde yemediklerimiz bize kilo verdiriyor.
Herşey üstüne geldiği o an bari sen kendi üstüne gitme. Bunu denedik yıllarca yaptık bi boka yaramadığını bizi iyice dibe getirdiğini gördük.
Boş yere sağlıksız yıllarımız geçti.
Son olsun.
Herşey elimizde.
Tutup bırakmamak ya da sıkıp canını çıkarmak neyi isterseniz.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
@medgic26
Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli hevecekHala kendine gelememiş toparlanamamış olanlar varsa lütfen silkelenin.
Kendinimizi iyi hissedince diyete başlıyoruz evet ama unutmayın bize kilo verdiren iyi hissettiğimiz anlar değil.
Herşey üstüne geldiği o an bari sen kendi üstüne gitme. Bunu denedik yıllarca yaptık bi boka yaramadığını bizi iyice dibe getirdiğini gördük.
Son olsun.
Herşey elimizde.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
@medgic26
Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli geçecekHala kendine gelememiş toparlanamamış olanlar varsa lütfen silkelenin.
Son olsun.
Herşey elimizde.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
@medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?