Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elestiri yapmadimki bonus sadece sasiran yüz ifadesine tıkladım
Kaldiririm onuda sıkıntı yok

iyi akşamlar arkadaşlar bugün menüm

sabah 2, yk yulaf 3 yumurta omlet
az , peynir zeytin ,çay. ,1 tk, reçel ,

ara , yeşilçay,

öğlen , 2 kepçe kıymalı patlıcan yemeği,, 2 yk yoğurt
2 ,,dl, tbe ,

ara,,, kayısı bitki çayı ,,. türk kahve,
avuç içi cocopops ,, az bir avuçiçi çerez ,. 1 paket diyet başak bisküvi ,,

akşam ,. yemedim ,biraz canım sıkkın
1 avuç leblebi ve kuru üzüm ,1 paket diyet başak , ,yeşil çay su 3 ,lt olur yatana kadar

Sıkma tatlı canını inşallah çok ciddi bir durum değildir tabi

Yok olur mu öyle şey niye kaldırasın kuzum beb sana özel bişey demedim bi düzene girsin eleştiricez zaten.
Ceylanı ürkütmeyelim diye dedim
Diyet gruplarinda yarisirken böyle yapılıyordu burdada öyle oluyordu bilseydim hassas oldugunu tiklamazdim bide yorum yapacaktim vaktim yoktu iyiki yapmamisim

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız yasaklar bittikten sonra iş durumumda bir yoğunluk oluştu, sabah çok erken çıkıp akşam geç dönüyorum bu hafta böyle biticek. değil kendime yemek hazırlama evdekilere yemek yapamadım fakat halimden memnunum

Bir tek aklım sizde kaldı bu sabah meraktan tartıldım ve pazartesiye göre 700 gr eksim vardı bu akşam 8 den sonra lavaş ekmekle kahvaltı yaptım o iyi olmadı umarım cumaya kadar eksimi korurum yarın çok dikkatli beslenmem lazım

Benden haberler bu ara bu kadar yine gelmeye çalışacağım

Diyet gruplarinda yarisirken böyle yapılıyordu burdada öyle oluyordu bilseydim hassas oldugunu tiklamazdim bide yorum yapacaktim vaktim yoktu iyiki yapmamisim

Bişeyler yapmak istiyosak tabiki olucak yoksa burada olmamızın bi anlamı yok.

Not defteri gibi yazar çıkarız öyle değil tabiki.
Uzun zamandır sıkıntılı bu durum onun için görüyorum. Ufak tefek olumsuz yorum vs yazmasına engel olmasın diye diyorum.

Hepimiz için geçerli.
Diyet gruplarına bakma onlar sıkı tutucaz diye kalp kırıyolar bazen bana göre değil.

Hani yumurta yiyodun sen

Bonus canım benim yaaa çok adaletlisin bunun için ayrıca teşekkür ederim canım sana

Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli hevecek

Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli hevecek

Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli geçecek kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…