Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum smear sonucumu almaya
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Günaydın

Dun gece basim agriyarak uyudum bi tane parol aldim. Sabah daha cok agrirken uyandim gozlerimde yine hafif bulanik gibi. Ne oluyor böyle arada bir anlasam
Çok geçmiş olsun canım tansiyon ile ilgili bir durum olmasın bir tansiyonunu ölç istersen
Slmlar kızlar eşimin işi vardı o bı yere gitti biz oğlanla dükkandayiz uyuyor bende oturuyorum bugün 2. günüm orucum bklm hindistan cevizi yağı alsam bı arınma detoksu yapicam insAllah ama unutuyorum
Allah kabul etsin canım detoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum

Dün ne yedim yazmamışım

Plansız bi piknik yaptık ablamla gelinle aniden gelişti çok iyi geldi.

19 mayıs
12:30
2 haşlanmış yumurta
Bol domates salata maynadoz karışık salata
3 zeytin ,1 kk peynir
3 tane avucum kadar kızarmış hamur
Dut kurusu azda

16:00
Yeşil çay ve kiraz sapı karışık

19:00
Tavuklu yoğurtlu köz patlıcan salatası dolu bi tabak
3 kaşık bulgur

1,5 litre su
25 dk yürüyüş

Hamuru yemesem olurdu tabi ekmek yerine aldım.
Ortamımız çok güzeldi onu düşündüm pişman olmayı düşünmedim tüh yedim vs diye ve o yüzden başka kaçamakta yapmadım moral bozarak

Hamuru yemesem olurdu tabi ekmek yerine aldım.
Ortamımız çok güzeldi onu düşündüm pişman olmayı düşünmedim tüh yedim vs diye ve o yüzden başka kaçamakta yapmadım moral bozarak
Çok iyi düşünmüşsün canım bazen bu tarz kaçamaklar olabiliyor yemesek daha iyi ama uzun süre devam edeceğimiz bir düzen olacak sıkılmamak için arada yapılabilir moralini bozmaman en güzeli her zaman kaldığımız yerden devam

Ay merhabalar herkese. Ben de 89.küsürattım geçen cuma tartıldığımda şimdi buradaki topiklerden birinde gördüğüm elma diyetine başladım. Cumartesi sabah tartılacağım çok heycanlıyım. Aktif bir topik bulunca da hemen geldim. Çünkü destek görmek cidden çok önemli ya. Eski mesajları okuma şansım olmadı bu topikte ama aranıza katılmayı çok isterim.
#birliktebasaracagız

Benim ananaslı suyumda bugün 3. günüm ara öğün yerine onu tüketiyorum hazırladım içilmeyi bekliyor ben bu hafta regl olduğum için çok umudum yok yarın ne çıkacağım çok merak ediyorum en son pazartesi tartıldım wc sorunum var bugün kuru kayısı yiyip kayısı çayı da içeceğim yola çıkacağız bugün o yüzden spor yapamayacağım ama hafif bir şekilde beslenmeyi planlıyorum her şey yarın için

Ananas kabukları alıyodum ben pazardan kaynatıyodım ya o geldi aklıma

Çocuğa diyodum yeni kesilmişleri veriyodu bana. Nimet o atılır mı çöpe dışı içinden çok faydalı enginar gibi.
Sen nasıl yapıyosun?

Yolda çok sürcekse ödem yapabilir

Ay çok mantıklı yalnız. Pazara gidince ben de isteyeyim hep çöpe gidiyor onlar doğru valla

Hoşgeldin
Katıl tabi tanıt kendini :)

Çok eski değil bi 10 sayfa okusan oda fikir verir az çok.
Tavsiyem elma diyeti gibi belli diyetleri yapmaman.
En güzel diyet herşeyden yenen diyet oluyor.
Bu diyetler kilo verdiriyo sonra aldırıyo

Ben içini kullanıyorum canım ya daha tadına bakamadım bir fincan yeşil çay zencefil çubuk tarçın ve ananas dilimlerini bir litre suya koyup 2 saat bekletip içiyorum canım

Yol 2 saat herhalde ödem yapmaz o kadarcık yol

M
Merhaba canım hoş geldin ben de yepisyeni üyeyim bir hafta bile olmadı katılalı

Haklısınız aslında ama ne bileyim zamanım az olunca hızlı hızlı vermek istiyorum. Biz evlenelim 1 yıl oluyor ama düğünü daha yapamadık. Ben eşimin akrabalarıyla tanışmadım yani daha o yüzden ay gelin de tombulmuş denmesini istemiyorum

Siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz boylarımız yakınmış ben de 168 im
Ben aralıklı oruç yapıyorum canım 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde saat 12 ile 20 saatleri arasında besleniyorum spor olarak da Leslie yapıyorum genelde bu arada o tombul gelin benim işte 96 kiloydum evlenirken insan bir evleniyorum zayıflayayım der yok yedim durdum o yüzden seni tebrik ediyorum canım eğer diyete yeni başladıysan ilk ay güzel kilo kaybedersin ama sıkılaşmak için mutlaka spor yap

Bonus cancagizim iyi gidiyor gibi , kendimi sartlandirmamaya karar verdim cünkü istedugim gibi gitmeynce moralim bozuluyor ve hepten bırakıyorum, suandaki görüntümden asiri rahatsiz degilim o yüzden gitsinde yavas gitsin moduna girebilmeye calisiyorum evet türkiyeye gelene kadar istedigim kiloya inip cilginlar gibi alisveris yapmak istedugim dogrudur ama surda kaldi 5 hafta , zamaninda aklim nerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…