Aslında su maydonoz salatalık limon ve zencefil kürü de olabilir persembe kür günümüz de olabilirAy denedim ama yok valla içemedim Allah affetsin. Siz onu yapin ben maydanoz suyuda icerim
Emzirdigim icin ben herşeyi yapamiyorum onlar sikintili olabilir herkese uymazAslında su maydonoz salatalık limon ve zencefil kürü de olabilir persembe kür günümüz de olabilir
Ben biraktim valla. Eşim para bitti diyo mesela umrumda bile olmuyoreskiden olsa ay ortasinda basliyodum hesaplara acaba para yetecek mi napcaz falan diye. Ya da kredi kartlarını soyleyince cok kafama takip uyumuyodum bile. Şimdi odenir bir sekilde allah saglik versin diyorum. Yine cocuklarla ilgili sorunlarda da eskiye nazaran daha az takiyorum. Eskiden sende biliyosun yüsra her hastalandiginda bende mahvoluyodum tamamen kendimi yemeye veriyodum.
Yine keza eşim laf soyleyip beni üzüyor mu, onunda caresine bakiyorum. Gecen yaz hayatımda uzulmedigim kadar üzüldüm. Bana 115 kg olmak düştü. Herkes kaldigi yerden devam etti. Ayni kiloda kaldilar. Olan bana oldu, artik olmasin
Ay denedim ama yok valla içemedim Allah affetsin. Siz onu yapin ben maydanoz suyuda icerim
Aslında su maydonoz salatalık limon ve zencefil kürü de olabilir persembe kür günümüz de olabilir
Aslında son gün çay kahve yerine bitki çayı yeşil çay beyaz çay olsunMesela haftaya perşembe akşamı menu de kabak yoğurt ve bol salata olsun. Kilosuna göre porsiyonu herkes kendi belirlesin. Yine kiloya göre ara öğün en geç 9 da yapilsin. Turk kahvesi ya da bitki cayi ve yanina kuru meyve ya da kuru yemiş ile. Günü de ona gore kendimiz ayarlayalim nasil olur?
Ben neler içtim herseyi içerim erisin yağlar yeter ki:))Ama deli gibi ınceltıyor ayrıca 1 Litre sadece :)
Herkes kendine uygun bir kür ya da detoks suyu icsinAslında su maydonoz salatalık limon ve zencefil kürü de olabilir persembe kür günümüz de olabilir
Uydururuz:))Emzirdigim icin ben herşeyi yapamiyorum onlar sikintili olabilir herkese uymaz
Sen de içcenHele bunların içme hevesine
Kalbimiz çok dağınık olabilir yaşantimizda herşey olacak. Bunu kabullenmemiz lazım. Mideye acı cektirmeye gerek yok, çünkü kalbimize faydasida yokAynen öyle.
Bugün pilavı yerken biraz gerilmiştim mesela o hızla yedim yemeği kalkınca farkettim midemdeki ağırlığı taş gibi oluyorum sinirle yediğimde.
Dedim dur napıyosun sen zaten buna uğraştın yaptın bozamazsın sakinleş.
Gerisi gelmedi yemenin gelmiycekte.
Geçebilcek şeyler için can sıkmaya gerek yok.
Geçemiycek bişey yaşayınca anlıyomuş insan
Cok güzel. Hadi hizli bir şekilde 105e gel. Bu defa bırakmaİyi gecelernihayet anca gelebildim
Geçen cuma 114.8
Pazartesi konturolü: 113
Bu cuma:112.3
Fark 2.5
İlk şişkinlik gitmiş
Şimdi telefon ellimden düşene kadar geçmişe bakayım
o fulyadan eser yok şimdi kuzum
Bak hepimizin kendince, kendine ağır gelen sorunlari var. Ama yemek çözüm değil. Yemek yemek bunun çaresi değil. Yemek yemen sana kilo aldırıyor ve bu senin sağlığını günden güne etkiliyor
Benim tanıdığım kadın bu değil kabul etmiyorum toplan gel. Gece yatarken yarın güzel olacak de. Şu da olacak buda olacak deme. Diyet filan hiç deme. Yarın vakit bulursam geçmişteki Fulya yi bı bulayım bakayım. Eski dostlar bı el atın bu işekafamı meşgul eden herşeyi bırakmam lazım.
Canım ben sana güveniyorum sen yapacaksın. sistemi oturtduğunda liste yazmaya başladığında ben hep senin listelerini örnek alırdım ...benim bir süre tatlı türevini ve hamur işlerini ciddi ciddi kesmem lazım. insülini 5 lere indirmem lazım. kan şekeri fena. o kadar dağınık yiyorum ki anlatamam
Aaaa mercimek ekmeği yapıyorum bende arada senin tarif nasıl yazdımsa benmi göremedim çok güzel görünüyor afiyet olsunKızlar unsuz ekmek yaptım tadı basıl bılmıyorum sabah bakacağımgüzelse tarifi yazarım
Ay bu harika aynı benCanim.ya ben 17 senedir diyetteyimhangisiyle kac verdim ne kadar geri aldim hatirlamam mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?