Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bugün berbat bir psikoloji ile uyandım. Herşeye ağlamak istiyorum
Oğlum gece yaptığım Dukan içeceğini dökmüş beynimden ateş püskürdü sanki. Bugün başlarken bitmesini istiyorum
Çocuklarla yanlızım gelemezsem haberiniz olsun

Maşallah şu mesajı okurken o kadar içten senin sevincini, hislerini anlıyorum ki ve seni sevgi ile kucaklıyorum canım insanlar bazen çok acımasız oysaki sen 5 yıl içinde 2 doğum yapmış genç bir insansın. Vücudunda bu kadar değişim ilaa olacaktı. tabi kiloya yatkınlık konusu var bizde oda bir gerçek

Artık biri karşına çıkıpta ayy eskisi gibi kilo alma derse, boz onları ben kilolu değildim yeni doğum yapmıştım o yüzden bedenimde şişkinlik vardı deee, bak halaa bebek emziriyorsun kuzum benim ne yollardan geçtin öpüyorum

Aaaa mercimek ekmeği yapıyorum bende arada senin tarif nasıl yazdımsa benmi göremedim çok güzel görünüyor afiyet olsun
Yok canım tadına bakmadığım ıcın yazamadım mercımek ekmeğinden benım midem bulanmıştı ama bu gerçek ekmek gibi şok oldum kahvaltıda yiyince aşağı yazıyorum tarifi

Kızlar ekmek harika olmuş sadece ben de maydonoz azdı ondan yağının hafif acılığı gelıyor

tarif

1 su bardağı tahın ,4 yumurta ,sepet peynir (ben kasar ve beyaz peynir koydum )
1 çay kaşığı kabartma tozu , maydonoz dereotu tuz ,pul biber hepsını karıştırıp kek kalıbına döktüm 170 derecede pişirdim

Benimkide az önce yulafi deviriyodu kafasına üzme kendini

Normal bir kilo olsaydi mesela 80 90la dogum yapsaydim belki bu kadar olmazdi. Ama dedim ya ben cocukluktan beri bunu en acimasiz şekilde yaşadim. Ortaokulda benden bahsederken bir çocuk şişko büşra demişti 3 büşra vardi sinifta. O zaman ne kadar cok uzulup icime kapanmıştım hep. Keşke azıcık hirsli olabilseydim. 2010da 58e kadar düştüm lise de ama hiç koruyamadim hep uzerine ekledim sonra

Denemek lazım bir ara eline sağlık

Bu sebeple buranin daimi üyeleriyiz iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…