İf de açlıkta limon yokmuymus
MaşallahValla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu
Yok canım tadına bakmadığım ıcın yazamadım mercımek ekmeğinden benım midem bulanmıştı ama bu gerçek ekmek gibi şok oldum kahvaltıda yiyince aşağı yazıyorum tarifiAaaa mercimek ekmeği yapıyorum bende arada senin tarif nasıl yazdımsa benmi göremedim çok güzel görünüyor afiyet olsun
Emzirenlere onermiyorum demiş ama
Yakalicam seni kaç benden. Bu sabah 82.9dumGeçen hafta: 82.5
Bu hafta: 82.6
Fark: +100 maalesef dikkat edemedim iki gün oruçtum onun dışında felaketti menüler spor da yoktu yeniden asılmaliyim
Benimkide az önce yulafi deviriyodu kafasınaGünaydın kızlar bugün berbat bir psikoloji ile uyandım. Herşeye ağlamak istiyorum
Oğlum gece yaptığım Dukan içeceğini dökmüş beynimden ateş püskürdü sanki. Bugün başlarken bitmesini istiyorum
Çocuklarla yanlızım gelemezsem haberiniz olsun
Normal bir kilo olsaydi mesela 80 90la dogum yapsaydim belki bu kadar olmazdi. Ama dedim ya ben cocukluktan beri bunu en acimasiz şekilde yaşadim. Ortaokulda benden bahsederken bir çocuk şişko büşra demişti 3 büşra vardi sinifta. O zaman ne kadar cok uzulup icime kapanmıştım hep. Keşke azıcık hirsli olabilseydim. 2010da 58e kadar düştüm lise de ama hiç koruyamadim hep uzerine ekledim sonraMaşallahşu mesajı okurken o kadar içten senin sevincini, hislerini anlıyorum ki ve seni sevgi ile kucaklıyorum canım insanlar bazen çok acımasız oysaki sen 5 yıl içinde 2 doğum yapmış genç bir insansın. Vücudunda bu kadar değişim ilaa olacaktı. tabi kiloya yatkınlık konusu var bizde oda bir gerçek
Artık biri karşına çıkıpta ayy eskisi gibi kilo alma derse, boz onları ben kilolu değildim yeni doğum yapmıştım o yüzden bedenimde şişkinlik vardı deee, bak halaa bebek emziriyorsun kuzum benim ne yollardan geçtin öpüyorum
Denemek lazım bir araKızlar ekmek harika olmuş sadece ben de maydonoz azdı ondan yağının hafif acılığı gelıyor
tarif
1 su bardağı tahın ,4 yumurta ,sepet peynir (ben kasar ve beyaz peynir koydum )
1 çay kaşığı kabartma tozu , maydonoz dereotu tuz ,pul biber hepsını karıştırıp kek kalıbına döktüm 170 derecede pişirdim
Ben birkaç kez degistirdimKızlar geçmişten gelip nick değiştirenler varmı?
Sanki kiminizi biliyorum ama çıkaramıyorum
Bol eksi olsun hepımızeDenemek lazım bir araeline sağlık
Kimsin senBen birkaç kez degistirdim
Bu sebeple buranin daimi üyeleriyiz iste :)Ay bu harika aynı ben
İki sefer 40 ar kilo verdim geri aldım. hayatının bor dönemindede 137 kiloya çıkmıştım bunların zaman süreleri tarihleri kesin bilgi olarak yok. aslında bu kiloda bile dikkat etmediğim zaman kilo almaya devam ediyorum bunun sonu yok.
Yaaaaaaa MaşAllahYakalicam seni kaç benden. Bu sabah 82.9dum
Çok doğru ben de 2010 dan beri buralardayım:))Bu sebeple buranin daimi üyeleriyiz iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?