Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel fikir
Bence perşembe günü için özel menü belirleyebiliriz
Mesela akşam öğünü yoğurtlu kabak olabilir

Canım diyetisyenim karbonhidrat ve tatli yedikçe yiyesin geliyor bu yüzden tadına bile bakma demişti
Günlük 17:00 kadar kahve yaninda 2kare bitter cikolata yazmusti listeme
kesinlikle öyle canım. çok iyi biliyorum ama son aylarda kafam çok dağınıktı çok bunalmıştım. bu durum dolayısıyla beslenmeme yansıdı. iyi olacak inşallah.

Güzel fikir
Bence perşembe günü için özel menü belirleyebiliriz
Mesela akşam öğünü yoğurtlu kabak olabilir
İlla kabak değil ama mevsime uygun herkesin bulabilecegi seyler. Ya da fit bir tarif seceriz ara öğün secenegi olur. İlginc seyler yapalim burda ilgiyi yogunlastiralim istiyorum

kesinlikle öyle canım. çok iyi biliyorum ama son aylarda kafam çok dağınıktı çok bunalmıştım. bu durum dolayısıyla beslenmeme yansıdı. iyi olacak inşallah.
Bak hepimizin kendince, kendine ağır gelen sorunlari var. Ama yemek çözüm değil. Yemek yemek bunun çaresi değil. Yemek yemen sana kilo aldırıyor ve bu senin sağlığını günden güne etkiliyor

İlla kabak değil ama mevsime uygun herkesin bulabilecegi seyler. Ya da fit bir tarif seceriz ara öğün secenegi olur. İlginc seyler yapalim burda ilgiyi yogunlastiralim istiyorum
Tabii ki misal olsun dedim
Fırınlanmis ya da yağsiz pişirilmiş sebze ve yoğurt olur
Bir çok alternatif olabilir

Bak hepimizin kendince, kendine ağır gelen sorunlari var. Ama yemek çözüm değil. Yemek yemek bunun çaresi değil. Yemek yemen sana kilo aldırıyor ve bu senin sağlığını günden güne etkiliyor
kafamı meşgul eden herşeyi bırakmam lazım.

Bence cuma tartı günü olduğu ıcın her persembe dukan birası yapalım

İyi geceler ❤

Uyumuşum kızlarla. Ne yedim yazim bakim kaç gündür pirinç pilavına sabrediyodum cuma yerim dediğim için pirinç yedim.
Bizimkilerle bişey yapmak çok zor kahvaltıyı 12 ye bekleyemedim 10,30 da yaptım oda bana vakitsiz acıkmak olarak döndü.

Olsun hiç sorun değil bi kez daha anladım aralıklı orucun farkını

Mesela haftaya perşembe akşamı menu de kabak yoğurt ve bol salata olsun. Kilosuna göre porsiyonu herkes kendi belirlesin. Yine kiloya göre ara öğün en geç 9 da yapilsin. Turk kahvesi ya da bitki cayi ve yanina kuru meyve ya da kuru yemiş ile. Günü de ona gore kendimiz ayarlayalim nasil olur?

21 mayıs

10:30
2 haşlanmış yumurta
5 iri zeytn, 1,5 dilim çavdar
2 kk peynir
1 ç.k kaymakla reçel
Domates maydanoz

15:00
1 bardak sütle çocukların kakaolu gevreğinden bir kasede
4-5 iri böğürtlen azda fıstık

Yeşil çay

19:00
1 tabak kuru fasulye
Ölçmediğim pilav. Göz kararı 5-6 kaşık

Su 1 litre zorla
40 dk yürüyüş

Akşamım fazla oldu tek gün olunca sorun olmaz inşallah

kabak olmasa da sebze yemeği ve yoğurt olabilir.

kafamı meşgul eden herşeyi bırakmam lazım.
Ben biraktim valla. Eşim para bitti diyo mesela umrumda bile olmuyor eskiden olsa ay ortasinda basliyodum hesaplara acaba para yetecek mi napcaz falan diye. Ya da kredi kartlarını soyleyince cok kafama takip uyumuyodum bile. Şimdi odenir bir sekilde allah saglik versin diyorum. Yine cocuklarla ilgili sorunlarda da eskiye nazaran daha az takiyorum. Eskiden sende biliyosun yüsra her hastalandiginda bende mahvoluyodum tamamen kendimi yemeye veriyodum.

Yine keza eşim laf soyleyip beni üzüyor mu, onunda caresine bakiyorum. Gecen yaz hayatımda uzulmedigim kadar üzüldüm. Bana 115 kg olmak düştü. Herkes kaldigi yerden devam etti. Ayni kiloda kaldilar. Olan bana oldu, artik olmasin

Bence güzel menü. Artik daha iyi adapte olacaksin 1 haftayi geride biraktik. Guzel eksilerde aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…