- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Güzel fikirEveeettt bayram sonrasi 1 haftayi devirdik. Bu hafta toparlanma, alışma haftasiydı. Artık bugünden sonra menulere daha bir dikkat edelim. Bol protein, bol su tuketelimkarbonhidrat ve şekeri en azami miktarda tutalım.
Mesela diyorum haftanin yemeği seçsek. Herkes bir öğününde onu yese?
Yada buna benzer fikirleriniz varmi, ara öğün secenegi de olabilir
kesinlikle öyle canım. çok iyi biliyorum ama son aylarda kafam çok dağınıktı çok bunalmıştım. bu durum dolayısıyla beslenmeme yansıdı. iyi olacak inşallah.Canım diyetisyenim karbonhidrat ve tatli yedikçe yiyesin geliyor bu yüzden tadına bile bakma demişti
Günlük 17:00 kadar kahve yaninda 2kare bitter cikolata yazmusti listeme
İlla kabak değil ama mevsime uygun herkesin bulabilecegi seyler. Ya da fit bir tarif seceriz ara öğün secenegi olur. İlginc seyler yapalim burda ilgiyi yogunlastiralim istiyorumGüzel fikir
Bence perşembe günü için özel menü belirleyebiliriz
Mesela akşam öğünü yoğurtlu kabak olabilir
Bak hepimizin kendince, kendine ağır gelen sorunlari var. Ama yemek çözüm değil. Yemek yemek bunun çaresi değil. Yemek yemen sana kilo aldırıyor ve bu senin sağlığını günden güne etkiliyorkesinlikle öyle canım. çok iyi biliyorum ama son aylarda kafam çok dağınıktı çok bunalmıştım. bu durum dolayısıyla beslenmeme yansıdı. iyi olacak inşallah.
Güzel fikir bana uyarGüzel fikir
Bence perşembe günü için özel menü belirleyebiliriz
Mesela akşam öğünü yoğurtlu kabak olabilir
Tabii ki misal olsun dedimİlla kabak değil ama mevsime uygun herkesin bulabilecegi seyler. Ya da fit bir tarif seceriz ara öğün secenegi olur. İlginc seyler yapalim burda ilgiyi yogunlastiralim istiyorum
kafamı meşgul eden herşeyi bırakmam lazım.Bak hepimizin kendince, kendine ağır gelen sorunlari var. Ama yemek çözüm değil. Yemek yemek bunun çaresi değil. Yemek yemen sana kilo aldırıyor ve bu senin sağlığını günden güne etkiliyor
Bence cuma tartı günü olduğu ıcın her persembe dukan birası yapalımİlla kabak değil ama mevsime uygun herkesin bulabilecegi seyler. Ya da fit bir tarif seceriz ara öğün secenegi olur. İlginc seyler yapalim burda ilgiyi yogunlastiralim istiyorum
Evet bu da olurBence cuma tartı günü olduğu ıcın her persembe dukan birası yapalım
Ay yok bunu asla kabul edememBence cuma tartı günü olduğu ıcın her persembe dukan birası yapalım
kabak olmasa da sebze yemeği ve yoğurt olabilir.Mesela haftaya perşembe akşamı menu de kabak yoğurt ve bol salata olsun. Kilosuna göre porsiyonu herkes kendi belirlesin. Yine kiloya göre ara öğün en geç 9 da yapilsin. Turk kahvesi ya da bitki cayi ve yanina kuru meyve ya da kuru yemiş ile. Günü de ona gore kendimiz ayarlayalim nasil olur?
Ben biraktim valla. Eşim para bitti diyo mesela umrumda bile olmuyorkafamı meşgul eden herşeyi bırakmam lazım.
Ama deli gibi ınceltıyor ayrıca 1 Litre sadece :)Ay yok bunu asla kabul edemem
Bence güzel menü. Artik daha iyi adapte olacaksin 1 haftayi geride biraktik. Guzel eksilerde aldik21 mayıs
10:30
2 haşlanmış yumurta
5 iri zeytn, 1,5 dilim çavdar
2 kk peynir
1 ç.k kaymakla reçel
Domates maydanoz
15:00
1 bardak sütle çocukların kakaolu gevreğinden bir kasede
4-5 iri böğürtlen azda fıstık
Yeşil çay
19:00
1 tabak kuru fasulye
Ölçmediğim pilav. Göz kararı 5-6 kaşık
Su 1 litre zorla
40 dk yürüyüş
Akşamım fazla oldu tek gün olunca sorun olmaz inşallah
Ay denedim ama yok valla içemedim Allah affetsin. Siz onu yapin ben maydanoz suyuda icerimAma deli gibi ınceltıyor ayrıca 1 Litre sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?