Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bengisy hergün dolu dolu yemedikten sonra dolma kötü değil ki niye böyle içini karartıyon sen ya pilavdan daha iyi dolmalar.

Bende bugğn dolma yedim be cumaya eksi gelicem inşallah

Gelemdiğimde yediklerimi değiştiricem

Off dolabin karşısına geçtim ve salatalik olmadigini farkettim neyseki 2 parmak kadar peynir attim agzima. Bu geceyide kapadik hayirlisiyla. Bugunku olmaz seylerden dolayi yarin artıya dönmem umarim
1 günden hemen artıya dönmezsin. pozitif düşün.
bende bu hafta 100 Gr artıdaydım
500 grama kadar normal. kayda değer bir rakam değil. ödem bile olabilir.

Daha dur ya arzu pazar dahil 5 gün çok rahat eksiye geçersin.

Olumsuz düşüncenin kötü etkisi olduğuna inanıyorum ben yapma öyle
inşallah bonusum bu hafta eksiye geçmedim diye sanki herşey bitti bukadar daha kilo gitmicek gibi geldi bana tıaf bir his işte

inşallah bonusum bu hafta eksiye geçmedim diye sanki herşey bitti bukadar daha kilo gitmicek gibi geldi bana tıaf bir his işte

işte bu şekilde kafamda kurmak bile benim iştahımı açmaya yetiyor hep aklıma yeme isteği geliyor
özellikle düzenli kilo verenlerde bir de hızlı diyetlerde arada duraklama haftası hatta haftaları oluyor biliyorsun. bu dönemlerde salmaman çok önemli. menüleri genelde okuyorum ama seninkilere dikkat edeyim. bazı günler arada 1 öğünde sıvı beslenme yani smoothie içebilirsin ya da menüden birşeyleri çıkarabilirsin. ama bakmam lazım menülerini çok hatırlamıyorum çünkü.

ben canım 98 e çıktım orda kafama dank etti benim 94 ,700 e kadar kendim çabayla verdim baktım olmıcak diyetisyene gittim bana 3 aylık liste verdi listede herşeyden az miktarlarda yiyebileceğiöi gözlemledim işte yaklaşık 2 buçuk ayı geçti başladım 94 700 le diyetistene gidip başladım o süre içinde 94 700 den 86 ,küsüre geldim her hafta 8 800 ve ya 1kg arası gidiyodu bazen 1 200 gidiyodu birtek bu hafta gitmedi işte böyle canım dediğin çok mantıklı geldi bana düzenli kilo verdiği. içn durmuş olabir spora da başlamam gerek bu kiloyu sporsuz vedim sporda olsaydı daha da fazla giderdi tahminim

valla iyi olur arkadaşım menülerime bakarsan

evet spor da tabi çok önemli. hem metabolizmayı arttırır ki bu çok önemli, hem enerji harcatır, hem de kilo verirken vücudu toparlar. yürüyüş ve leslie yi tavsiye ederim.

evet spor da tabi çok önemli. hem metabolizmayı arttırır ki bu çok önemli, hem enerji harcatır, hem de kilo verirken vücudu toparlar. yürüyüş ve leslie yi tavsiye ederim.
evet canım dizimden rahatsızdı şimdi daha iyi artık rahat yürüyorum sadece merdiven yokuşş dizimi kıramıyorum sıra gelirse devletten arıcaklar ameliyat için unutttular heralde beni ama yürüyüş yapabilirim heralde başlıca m da daha çoluk çocuktan fırsat bulamadım inşallah bir kaç güne başlıca. yavaş tan yürüyüşe

Ay ne bileyim hep karbon oldu. Gerçi bugünküler sade bulgurdu ve kadın pazı yaprağıyla yapmıştı. 10 yıldır yememiştim belki. Dibine de reyhan dalları koymuştu değişik bir tattı. Yani bir de yaşlı kadın gözümün içine bakıyordu beğendim mi yiyeceğim mi diye.. O kadar emek vermişti. İnş eksi geliriz. 2 gün üst üste olması kötü oldu. Az az yedim bir de çok erken saatlerde yürüyüş de yapıyorum inş faydası olur. Her hafta eksi gelsem bile yeter az az gider işte. Erinmedim bu saatte leslie yaptım aferin bana30 dk. Teldeki adım da 6500 leslie dışında. Bugünlük bu kadar.Doğru diyorsun kendimizi bazı güzelliklerden mahrum ederek diyet de olmuyor.. Olduğumuz zamanın kişilerin değerini bilerek abartmadan devam etsek çok daha iyi olur

Bikaç defadan msjı yazınca karışık oldı

Mutlu sağlıklı yaşların olsun inşallah

Bugün 13 de kahvaltı çılbır yaptım domates salatalık kaşar peyniri
Saat 4 gibi nişasta süt kakao karışımı puding ve muz yedim
Akşam 7.30 gibi pilav ve patlıcan kebabı
Su 1.5 lt kadar
Spor yok ev supurdum o kadar. Yarın belki sporda yaparım dizim daha iyi gibi. Pazartesi mr var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…