İyi akşamlar kızlar.Her gün umutla başlıyorum olan oluyor..dün kendi yaptpm dolmanın hepsini komşulara verdim tabakları bendeydi. Kalanı da gece eşimke kızıma yedirdim oh kurtuldum dedim dolmadan. Bugün 2 yıldır gitmediğim komşuma gittim orada dolma vardı. Sonra bşr bahçede işimiz vardı köyde. Gittik arkadaşın kv si dolma yapmış bize. Yani ben kaçsam da önüme geliyor. Neyse kontrollü yedim.şimdi de leslie yapacağım
1 günden hemen artıya dönmezsin. pozitif düşün.Off dolabin karşısına geçtim ve salatalik olmadigini farkettimneyseki 2 parmak kadar peynir attim agzima. Bu geceyide kapadik hayirlisiyla. Bugunku olmaz seylerden dolayi yarin artıya dönmem umarim
500 grama kadar normal. kayda değer bir rakam değil. ödem bile olabilir.bende bu hafta 100 Gr artıdaydım
inşallah bonusum bu hafta eksiye geçmedim diye sanki herşey bitti bukadar daha kilo gitmicek gibi geldi bana tıaf bir his işteDaha dur ya arzu pazar dahil 5 gün çok rahat eksiye geçersin.
Olumsuz düşüncenin kötü etkisi olduğuna inanıyorum ben yapma öyle
işte. bu şekilde kafam da kurmak bile. eni1 günden hemen artıya dönmezsin. pozitif düşün.
500 grama kadar normal. kayda değer bir rakam değil. ödem bile olabilir.
işte bu şekilde kafamda kurmak bile benim iştahımı açmaya yetiyor hep aklıma yeme isteği geliyor1 günden hemen artıya dönmezsin. pozitif düşün.
500 grama kadar normal. kayda değer bir rakam değil. ödem bile olabilir.
yavrummm oturmuş bizlerle uğraşıyor emeğine sağlık canımAcele yazıya bakmayın
Evet tavsiye ederim gerçekten güzelSihirli baharatlarrrcok guzel tarifler var ya cidden. Bir dahaya yesil mercimek yemegi yaparken ayirayim
inşallah bonusum bu hafta eksiye geçmedim diye sanki herşey bitti bukadar daha kilo gitmicek gibi geldi bana tıaf bir his işte
özellikle düzenli kilo verenlerde bir de hızlı diyetlerde arada duraklama haftası hatta haftaları oluyor biliyorsun. bu dönemlerde salmaman çok önemli. menüleri genelde okuyorum ama seninkilere dikkat edeyim. bazı günler arada 1 öğünde sıvı beslenme yani smoothie içebilirsin ya da menüden birşeyleri çıkarabilirsin. ama bakmam lazım menülerini çok hatırlamıyorum çünkü.işte bu şekilde kafamda kurmak bile benim iştahımı açmaya yetiyor hep aklıma yeme isteği geliyor
ben canım 98 e çıktım orda kafama dank etti benim 94 ,700 e kadar kendim çabayla verdim baktım olmıcak diyetisyene gittim bana 3 aylık liste verdi listede herşeyden az miktarlarda yiyebileceğiöi gözlemledim işte yaklaşık 2 buçuk ayı geçti başladım 94 700 le diyetistene gidip başladım o süre içinde 94 700 den 86 ,küsüre geldim her hafta 8 800 ve ya 1kg arası gidiyodu bazen 1 200 gidiyodu birtek bu hafta gitmedi işte böyle canım dediğin çok mantıklı geldi bana düzenli kilo verdiği. içn durmuş olabir spora da başlamam gerek bu kiloyu sporsuz vedim sporda olsaydı daha da fazla giderdi tahminimözellikle düzenli kilo verenlerde bir de hızlı diyetlerde arada duraklama haftası hatta haftaları oluyor biliyorsun. bu dönemlerde salmaman çok önemli. menüleri genelde okuyorum ama seninkilere dikkat edeyim. bazı günler arada 1 öğünde sıvı beslenme yani smoothie içebilirsin ya da menüden birşeyleri çıkarabilirsin. ama bakmam lazım menülerini çok hatırlamıyorum çünkü.
valla iyi olur arkadaşım menülerime bakarsanözellikle düzenli kilo verenlerde bir de hızlı diyetlerde arada duraklama haftası hatta haftaları oluyor biliyorsun. bu dönemlerde salmaman çok önemli. menüleri genelde okuyorum ama seninkilere dikkat edeyim. bazı günler arada 1 öğünde sıvı beslenme yani smoothie içebilirsin ya da menüden birşeyleri çıkarabilirsin. ama bakmam lazım menülerini çok hatırlamıyorum çünkü.
Inş canım ❤❤❤Ben bu emeğin karşılığını alıcam inşallah sizinle birlikte ❤
evet spor da tabi çok önemli. hem metabolizmayı arttırır ki bu çok önemli, hem enerji harcatır, hem de kilo verirken vücudu toparlar. yürüyüş ve leslie yi tavsiye ederim.ben canım 98 e çıktım orda kafama dank etti benim 94 ,700 e kadar kendim çabayla verdim baktım olmıcak diyetisyene gittim bana 3 aylık liste verdi listede herşeyden az miktarlarda yiyebileceğiöi gözlemledim işte yaklaşık 2 buçuk ayı geçti başladım 94 700 le diyetistene gidip başladım o süre içinde 94 700 den 86 ,küsüre geldim her hafta 8 800 ve ya 1kg arası gidiyodu bazen 1 200 gidiyodu birtek bu hafta gitmedi işte böyle canım dediğin çok mantıklı geldi bana düzenli kilo verdiği. içn durmuş olabir spora da başlamam gerek bu kiloyu sporsuz vedim sporda olsaydı daha da fazla giderdi tahminim
evet canım dizimden rahatsızdı şimdi daha iyi artık rahat yürüyorum sadece merdiven yokuşş dizimi kıramıyorum sıra gelirse devletten arıcaklar ameliyat için unutttular heralde benievet spor da tabi çok önemli. hem metabolizmayı arttırır ki bu çok önemli, hem enerji harcatır, hem de kilo verirken vücudu toparlar. yürüyüş ve leslie yi tavsiye ederim.
Ay ne bileyim hep karbon oldu. Gerçi bugünküler sade bulgurdu ve kadın pazı yaprağıyla yapmıştı. 10 yıldır yememiştim belki. Dibine de reyhan dalları koymuştu değişik bir tattı. Yani bir de yaşlı kadın gözümün içine bakıyordu beğendim mi yiyeceğim mi diye.. O kadar emek vermişti. İnş eksi geliriz. 2 gün üst üste olması kötü oldu. Az az yedim bir de çok erken saatlerde yürüyüş de yapıyorum inş faydası olur. Her hafta eksi gelsem bile yeter az az gider işte. Erinmedim bu saatte leslie yaptım aferin banaBengisy hergün dolu dolu yemedikten sonra dolma kötü değil ki niye böyle içini karartıyon sen ya pilavdan daha iyi dolmalar.
Bende bugğn dolma yedim be cumaya eksi gelicem inşallah
Gelemdiğimde yediklerimi değiştiricem
Mutlu sağlıklı yaşların olsun inşallahİyi akşamlar herkese
Sabah 10:00
dün yaptığım yakınlık unsu ekmekten 4 dilim yanında Menemen yeşillik cerez
16:30 kahve
19:00 4 et köfte mercimek çorbası salata ayran
19:30 doğum günüm olduğu için ince 1 dilim pasta
2.5 TL su
4 saat temizlik yaptım akşam 5000 adım tempolu yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?