Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen menüm biraz karışık oldu. aslında hesapta yoktu. peynir, zeytin yiyecektim ama önceki günden tabağıma alıp yiyemediğim ayırdığım azcık kızartma ve karalahana olunca dökülmesinler diye onları da yedim az yoğurtla. zeytin yemedim tabi çok yağ olur diye.

kötü değil canım. sadece biraz karışık olmuş. benim de öğlen öyle oldu. afiyet olsun.

Aynı benim iftar menume benzemiş
Telafi ederiz napalım

iyi akşamlar arkadaşlar bugün menüm
sabah, 1 tbe , pey zeytin 2 tam haş yumurta, çay, + yeşilçay

öğlen,. 4 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk yoğurt, 1 , tbe , kayısı bitki çayı,+ siyah Çay ,

ara, türk kahve ,1 avuç içi siyah üzüm sarı leblebi karışık ,,

akşam ,, 1 ,tbe , 2 kepçe kıymalı yeşil mercimek, 4 yk ,kıymalı,kabak ,2 yk salata ,2 yk yoğurt ,1 minik pınçık simit ,1 minik pinçik kek ,çay ,su 2 lt sonra , Yeşilçay içicim ,

İyi akşamlar. Bugun pek aktif olamadım

Sabah 10.00
Yulaf lapasi+ filtre kahve

14.00
Bir kase sütlaç

15.30
1 dilim salcali peynirli ekmek

18.00
1 kase kuru fasulye
1 parça haşlama tavuk(sonra tost makinasinda hafif kizarttim)
Cacık
1.5 dilim tbe

Gün icinde 1 isirik gofret,1 tk pilav oldu. Tattim yani sadece yemesem daha iyiydi.

21.30
3 yk yogurt pul biberli naneli

kötü değil canım. sadece biraz karışık olmuş. benim de öğlen öyle oldu. afiyet olsun.
Sağ ol canım Ay evet ya bir çok şeyden yiyince çok yemişim gibi hissettim ama kalorisi çok yüksek şeyler değil Allahtan
Aynı benim iftar menume benzemiş
Telafi ederiz napalım
Tek değilmişim iyi bari spor filan yaparak telafi etmeye çalıştım bakalım işe yaradı mı
Ben de 2 kepçe çorba 5 kaşık kadar bezelye yedim salatayla buraya kadar normal:))
Sonra çayla bayram cikolatalarindan 2 tane birkaç tane Beypazarı kurusu
Bir parça peynir 3 yeşil zeytin....
Aynen benim gibiymiş kattık karıştırdık bu akşam

İyi akşamlar herkese
Sabah 10:00

dün yaptığım yakınlık unsu ekmekten 4 dilim yanında Menemen yeşillik cerez

16:30 kahve

19:00 4 et köfte mercimek çorbası salata ayran

19:30 doğum günüm olduğu için ince 1 dilim pasta

2.5 TL su

4 saat temizlik yaptım akşam 5000 adım tempolu yürüdüm

İyi akşamlar kızlar.Her gün umutla başlıyorum olan oluyor..dün kendi yaptpm dolmanın hepsini komşulara verdim tabakları bendeydi. Kalanı da gece eşimke kızıma yedirdim oh kurtuldum dedim dolmadan. Bugün 2 yıldır gitmediğim komşuma gittim orada dolma vardı. Sonra bşr bahçede işimiz vardı köyde. Gittik arkadaşın kv si dolma yapmış bize. Yani ben kaçsam da önüme geliyor. Neyse kontrollü yedim.şimdi de leslie yapacağım

Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah doğum günün kutlu olsun canım

mutlu yaşların olsun canım.

kızlar bende şimdi 1 tane havuç soydum yedim aslında acıköadı. ama niyese işte alışkanlık azım boşdurmasın istiyorum heralde
ben de kaç zamandır çok dağınık yiyorum. gün içinde de, gece de. ama bugün uzun zamandan bu yana ilk defa ekstra yemedim. çok şükür

Bugun yediklerim
Sabah
10:45
Kiymali omlet,peynir,5zeytin, domates salatalik 2dilim tm buğday ekmeği

15:00 sade kahve bitter çikolata ince çubuk olandan

18:00 firin posetinde
Baget tavuk,4dilim patetes,2 biber ,yarım sogan(yağsız yapildi bol baharatla)
Bol salata bi bardak ayran

19:00 biraz kiraz yedim

21:00 2 çengel köy salatalık

Şu 3lt
Spor 70dk yürüyüş

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara

Nice mutlu ve fit yillara

Nice mutlu yaşların olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…