- 8 Mart 2020
- 5.766
- 27.982
- 548
Salatalik yiyebilirsin diyetisyenim sinirsiz yiyebilirsin demiştiAç desem aç degilim biliyorum. Sirf gündüz karbon karıştı diye böyle oldu. Süt içsem o da iyi değil. Bitki caylarimda bitti poff
Doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı senelereeİyi akşamlar herkese
Sabah 10:00
dün yaptığım yakınlık unsu ekmekten 4 dilim yanında Menemen yeşillik cerez
16:30 kahve
19:00 4 et köfte mercimek çorbası salata ayran
19:30 doğum günüm olduğu için ince 1 dilim pasta
2.5 TL su
4 saat temizlik yaptım akşam 5000 adım tempolu yürüdüm
İnşallah canım.. Öncelikle herşeyin güzel olacağına kendin inanmalısın.. Çok umutsuz konuşuyorsun.. Enerjini hep olumsuza yönlendiriyorsun.. Güzel düşün ki güzel olsun
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah doğum günün kutlu olsun canım
mutlu yaşların olsun canım.
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara
Nice mutlu ve fit yillara
Teşekkürler kızlar insallah mutlu sağlıklı huzurlu ve fit yıllarımız olurNice mutlu yaşların olsun ❤
canım benim beni zaten bu kilolara getiren o gece yemeleri oldu dağınık saçma yemelerim .ben de kaç zamandır çok dağınık yiyorum. gün içinde de, gece de. ama bugün uzun zamandan bu yana ilk defa ekstra yemedim. çok şükür
Yemesem daha iyi canim zaten 9 da yogurt yedim. Ama midemde rahatsiz isteSalatalik yiyebilirsin diyetisyenim sinirsiz yiyebilirsin demişti
Çiğneme güdüsü olabilir
pembe lotus un dediği gibi salatalık olabilir ya da istersen az yağlı bir dilim peynir at ağzına.Aç desem aç degilim biliyorum. Sirf gündüz karbon karıştı diye böyle oldu. Süt içsem o da iyi değil. Bitki caylarimda bitti poff
Sihirli baharatlarrrCanı çok yaralı çekenler için buldum en azından sağlıklı kaçamak olur
Nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerimTeşekkürler kızlar insallah mutlu sağlıklı huzurlu ve fit yıllarımız olur
Az yagli yokki evde köy peyniri varpembe lotus un dediği gibi salatalık olabilir ya da istersen az yağlı bir dilim peynir at ağzına.
kız benden fazlaydı kilon. valla beni geçtin şimdiSihirli baharatlarrrcok guzel tarifler var ya cidden. Bir dahaya yesil mercimek yemegi yaparken ayirayim
denemek lazımCanı çok yaralı çekenler için buldum en azından sağlıklı kaçamak olur
Oyle dusunme busra yaptı bende yapabilirim hatta onu gecebilirim de hirs yap birazkız benden fazlaydı kilon. valla beni geçtin şimdi
İyi akşamlar herkese
Sabah 10:00
dün yaptığım yakınlık unsu ekmekten 4 dilim yanında Menemen yeşillik cerez
16:30 kahve
19:00 4 et köfte mercimek çorbası salata ayran
19:30 doğum günüm olduğu için ince 1 dilim pasta
2.5 TL su
4 saat temizlik yaptım akşam 5000 adım tempolu yürüdüm
bende bu hafta 100 Gr artıdaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?