afiyet olsun canım bende şimdi çayımı aldım keyif çayı içiciğimKahvaltılarınızı yaptıysanız buyrun keyif çayına taze taze
Rabbime şükürler olsun bu ne güzel nimet
Eki Görüntüle 2855278
Tünaydin
Ellerine sağlık tablo içinBonus
Keyif çayı yok maalesef. Sabah ber8 cocuklarla cildiriyoruz. 40 dkdir küçük uyutmaya ugrasiyorum imdat diye bagirsam
Bilmiyorum ki yarın mr çekilecek bakalım ne olmuş durduk yeregeçmiş olsun canım sizde i dizinizden rahatsızsnız neyiniz var şifalar diliyorum
İnşallah kötü birşey çıkmazBilmiyorum ki yarın mr çekilecek bakalım ne olmuş durduk yere
İnşallahİnşallah kötü birşey çıkmaz
Geçmiş olsun canımBilmiyorum ki yarın mr çekilecek bakalım ne olmuş durduk yere
Geçmiş olsun önemli bisey yoktur inşaAllah canımİnşallah
Sanırım yumuşak doku ile ilgili biraz şişlik var hala
Dün sana özel msj attım gelmiyor mu?
Kusura bakma ya mesaji görmüştüm ama cevap yazmamisimİnşallah
Sanırım yumuşak doku ile ilgili biraz şişlik var hala
Dün sana özel msj attım gelmiyor mu?
Kahvalti da fire yok.
Şimdi leslie 2 tamamladım. 30 dk
Birazdan bacak ve karın çalışcam 15 dk
hım anladın benimde evde elektirik süpürgesi ile evi süpürürken yanlış hareket ters bir harek yapmışım dizim arka ön çapraz bağ kopmuş 4ay dır çekiyorum benimki ameliyatlık ,,inşallah sizinki önemli birşey çıkmaz tekrar çok geçmiş olsun hhe şuda var kilo verdikten sonra dizim daha iyi yani yürüyüş bile yapabilirim yavaş tanBilmiyorum ki yarın mr çekilecek bakalım ne olmuş durduk yere
Valla otururken oldu. Ara ara oluyordu gerilme ama böyle değildi hayırlısı inşallahhım anladın benimde evde elektirik süpürgesi ile evi süpürürken yanlış hareket ters bir harek yapmışım dizim arka ön çapraz bağ kopmuş 4ay dır çekiyorum benimki ameliyatlık ,,inşallah sizinki önemli birşey çıkmaz tekrar çok geçmiş olsun hhe şuda var kilo verdikten sonra dizim daha iyi yani yürüyüş bile yapabilirim yavaş tan
Ey cemaat gelin bi günaydım deyin
Pazar kahvaltısının şerrinden Allaha sığınalım şeytana uymayalım
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?