Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa 42 44 beden bana hayal gibi uzak halbuki boyumuzda kilomuzda yakın spor farki işte. Bende kesin yag orani fazla

Yaa 42 44 beden bana hayal gibi uzak halbuki boyumuzda kilomuzda yakın spor farki işte. Bende kesin yag orani fazla
Ben en başından beri Leslie yapıyorum canım o beni çok güzel toparladı 42 beden kıyafetler daha tam olmaz bana da büyük ihtimal biraz büyük kalıptır bu elimdeki elbiseler ama spor mutlaka yap ben sadece 3 mil Leslie yaptım çocuklar küçük senin o yüzden zor oluyordur ama imkanın oldukça yapmaya çalış spor sıkılaştırıyor gerçekten

Teşekkürler canım evet evlendiğimde 70 kiloydum 10 yılda maalesef böyle oldu buna da şükür diyorum
Öyle canım iste yeter ki verirsin kilolarını ben de on sene önce 70 kiloydum ama zamanla çok kilo aldım ilk diyete başladığımda senden daha çoktu kilom yavaş yavaş veriyoruz önemli olan bu yola girip vazgeçmemek diyetisyene de gidiyormuşsun o da sana kontrol için yardımcı olur inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

İnşallah vazgeçmem dediğin gibi bu yolda kararlı olmak önemli 3 ayda 10 kilo hedefim, diyeti bana geçen sene vermişti ama yapamamıştım maalesef ben de onu uygulayayım dedim

İnşallah vazgeçmem dediğin gibi bu yolda kararlı olmak önemli 3 ayda 10 kilo hedefim, diyeti bana geçen sene vermişti ama yapamamıştım maalesef ben de onu uygulayayım dedim
Çok bir kilo da değil on kilo verirsin canım liste de sana başta yardımcı olur bir süre sonra zaten nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili fikir sahibi oluyorsun bazen hazır hissetmiyoruz kendimizi doğru an olmuyor ben de 1.5 sene önce diyetisyene gitmiştim bir de 6 aylık paket almıştım para verirsem belki yaparım demiştim ama yok iki hafta anca yaptım sonra bıraktım ama geçen Temmuz ayında kendimi hazır hissettim ve tek başıma hala da devam ediyorum benim için doğru zamanmış demekki

Aynen canım tam beni anlatmışsın ben de kendimi geçen sene hazır hissetmedim umarım bu sene hazırım ve devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…