- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 307.032
- 698
Maşallah daim olsun hoşgeldinArkadaşlar ben de katılmak istiyorum kilom 103 boyum 1.78 yaşım 39 son iki haftada 2 kilo verdim
canım benim çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey çıkmasın sonuçlardaValla otururken oldu. Ara ara oluyordu gerilme ama böyle değildi hayırlısı inşallah
Bende evdekilere kizarttim ama bugünlük tuttum kendimi. Aksama kofte yanına firinda karisik sebzeye patateste katcamEki Görüntüle 2855333 bir kaç dilim patates kızartması sadece onun dışında iyi2 kupa şekersiz çay
Yaktik yaktikYakıyor muyuz yağları
hoş geldiniz kolaylıklar diliyorumArkadaşlar ben de katılmak istiyorum kilom 103 boyum 1.78 yaşım 39 son iki haftada 2 kilo verdim
Yaa 42 44 beden bana hayal gibi uzak halbuki boyumuzda kilomuzda yakınBayramdan önce yazlıkları indirmiştim geçen yaz hiçbirini giyememiştimneredeyse tüm kıyafetlerim 44 beden hepsi olmuştu bir iki tane 42 beden elbisem varmış tabi giyince göbekten dolayı olmamıştı bugün bir deneyim dedim cuk diye oturdu ve yaptığım sporların işe yaradığını anlamış bulundum beni çok motive etti
Ben de kaçar hem alışveriş hem fişYaktik yaktik
Akşam yemeginden sonra da eliptik yapsam şöyle 20 dk falan ne harika olarBen de kaçar hem alışveriş hem fişpardon yürüyüş
Ben en başından beri Leslie yapıyorum canım o beni çok güzel toparladı 42 beden kıyafetler daha tam olmaz bana da büyük ihtimal biraz büyük kalıptır bu elimdeki elbiseler ama spor mutlaka yap ben sadece 3 mil Leslie yaptım çocuklar küçük senin o yüzden zor oluyordur ama imkanın oldukça yapmaya çalış spor sıkılaştırıyor gerçektenYaa 42 44 beden bana hayal gibi uzak halbuki boyumuzda kilomuzda yakınspor farki işte. Bende kesin yag orani fazla
Merhaba canım hoş geldin boyun da ne güzel baya uzunmuşArkadaşlar ben de katılmak istiyorum kilom 103 boyum 1.78 yaşım 39 son iki haftada 2 kilo verdim
Teşekkürler canımMerhaba canım hoş geldin boyun da ne güzel baya uzunmuş
Yürüyüş yalan oldu çok soğuk dışarısıAkşam yemeginden sonra da eliptik yapsam şöyle 20 dk falan ne harika olar
Öyle canım iste yeter ki verirsin kilolarını ben de on sene önce 70 kiloydum ama zamanla çok kilo aldım ilk diyete başladığımda senden daha çoktu kilom yavaş yavaş veriyoruz önemli olan bu yola girip vazgeçmemek diyetisyene de gidiyormuşsun o da sana kontrol için yardımcı olur inşallah istediğin kiloya ulaşırsınTeşekkürler canımevet evlendiğimde 70 kiloydum 10 yılda maalesef böyle oldu buna da şükür diyorum
İnşallah vazgeçmem dediğin gibi bu yolda kararlı olmak önemli 3 ayda 10 kilo hedefim, diyeti bana geçen sene vermişti ama yapamamıştım maalesefÖyle canım iste yeter ki verirsin kilolarını ben de on sene önce 70 kiloydum ama zamanla çok kilo aldım ilk diyete başladığımda senden daha çoktu kilom yavaş yavaş veriyoruz önemli olan bu yola girip vazgeçmemek diyetisyene de gidiyormuşsun o da sana kontrol için yardımcı olur inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Çok bir kilo da değil on kilo verirsin canım liste de sana başta yardımcı olur bir süre sonra zaten nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili fikir sahibi oluyorsun bazen hazır hissetmiyoruz kendimizi doğru an olmuyor ben de 1.5 sene önce diyetisyene gitmiştim bir de 6 aylık paket almıştım para verirsem belki yaparım demiştim ama yok iki hafta anca yaptımİnşallah vazgeçmem dediğin gibi bu yolda kararlı olmak önemli 3 ayda 10 kilo hedefim, diyeti bana geçen sene vermişti ama yapamamıştım maalesefben de onu uygulayayım dedim
Aynen canım tam beni anlatmışsın ben de kendimi geçen sene hazır hissetmedim umarım bu sene hazırım ve devam edeceğimÇok bir kilo da değil on kilo verirsin canım liste de sana başta yardımcı olur bir süre sonra zaten nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili fikir sahibi oluyorsun bazen hazır hissetmiyoruz kendimizi doğru an olmuyor ben de 1.5 sene önce diyetisyene gitmiştim bir de 6 aylık paket almıştım para verirsem belki yaparım demiştim ama yok iki hafta anca yaptımsonra bıraktım ama geçen Temmuz ayında kendimi hazır hissettim ve tek başıma hala da devam ediyorum benim için doğru zamanmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?