- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hosgeldiniz kolaylık dilerim:)Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum kilom 103 boyum 1.78 yaşım 39 son iki haftada 2 kilo verdim
evet spor iyi oluyor. kapanmayı kaldırsalar bile salgın olduğu sürece istediğimiz gibi dolaşamayacağız ki canım.Çok iyi yapmışsın gerçekten bazen bedeni beyni zorlamak iyi geliyor. Spor dopamin salgılatıp mutlu ediyor bizi kesinlikle hafif bir yürüyüş olsa da bırakmamak lazım. Şu kapanmalar bitse de haftasonları modumuz düşmese artık ya.
geçmiş olsun haticecim.Valla otururken oldu. Ara ara oluyordu gerilme ama böyle değildi hayırlısı inşallah
leslie sıkılaştırma konusunda çok iyi. kaç zamandır sporla alakam yok davul gibi oldum. dün sadece 30 dk fast leslie yaptım inanır mısın bacaklarım, karnım ve sırtımın sıkılaştığını hissettim.Ben en başından beri Leslie yapıyorum canım o beni çok güzel toparladı 42 beden kıyafetler daha tam olmaz bana da büyük ihtimal biraz büyük kalıptır bu elimdeki elbiseler ama spor mutlaka yap ben sadece 3 mil Leslie yaptım çocuklar küçük senin o yüzden zor oluyordur ama imkanın oldukça yapmaya çalış spor sıkılaştırıyor gerçekten
Hu huu bende de eliptik var , beraber bi programa baslayalim miAkşam yemeginden sonra da eliptik yapsam şöyle 20 dk falan ne harika olar
Başlarken yan çiziyonHu huu bende de eliptik var , beraber bi programa baslayalim miBugün degil ama misafirim var
Şimdi pazartesi klasigini bozalimmi yani ,ayip denen birsey varBaşlarken yan çiziyon
Evet bende arttırmaya çalışıyorumBen en başından beri Leslie yapıyorum canım o beni çok güzel toparladı 42 beden kıyafetler daha tam olmaz bana da büyük ihtimal biraz büyük kalıptır bu elimdeki elbiseler ama spor mutlaka yap ben sadece 3 mil Leslie yaptım çocuklar küçük senin o yüzden zor oluyordur ama imkanın oldukça yapmaya çalış spor sıkılaştırıyor gerçekten
Ben surekli yapamiyorum cocuklardan dolayi keske yapabilsem :'(Hu huu bende de eliptik var , beraber bi programa baslayalim miBugün degil ama misafirim var
Afedersin onda da sen haklısınŞimdi pazartesi klasigini bozalimmi yani ,ayip denen birsey var
Kesinlikle Leslie çok iyi bu konuda ben alt tarafı 1 haftadır yapmıyordum iki gün yaptım bugün her yerim ağrıyorduevet spor iyi oluyor. kapanmayı kaldırsalar bile salgın olduğu sürece istediğimiz gibi dolaşamayacağız ki canım.
geçmiş olsun haticecim.
leslie sıkılaştırma konusunda çok iyi. kaç zamandır sporla alakam yok davul gibi oldum. dün sadece 30 dk fast leslie yaptım inanır mısın bacaklarım, karnım ve sırtımın sıkılaştığını hissettim.
sakın canım. o durumları son dönem ben de çok yaşadım. seni çok iyi anlarım. ama buraya takıl. motive et kendini.1 haftadır cok fenayım,
sadece yiyorum
durmadan yiyorum , durup yeniden yiyorum
sadece yiyorum
sakın canım. o durumları son dönem ben de çok yaşadım. seni çok iyi anlarım. ama buraya takıl. motive et kendini.
Bende küçüğü uyutup biraz daha bolgesel caliscam ya da eliptikte olabilirkahvemi içiyorum şimdi, leslie ön hazırlığı
Sadece kendine zarar veriyorsun. Kendine bir dur demezsen olan yine sana olacak. Bak yaz geliyor artik canlanma zamani degilmi1 haftadır cok fenayım,
sadece yiyorum
durmadan yiyorum , durup yeniden yiyorum
sadece yiyorum
Diyet yapıcam dene kendine. ben de diyet yapmıyorum. menülerimi kontrollü hale getiriyorum, düzene sokuyorum kilo için diyorum.adepte olamıyorum ,
psikolojik midir , fizyolojik midir bilmiyorum
özeliklede artık kilo vermeliyim bu kiloyla hamile kalmamalıyım dediğimden beri
daha cok yemeğe başladım, hele dün pofff, bugün yeşil çayla kendime moral vermeye çalışıyorum
Kendini şartlama canım öyle insanın daha çok yiyesi geliyor kendine ben artık sağlıklı besleneceğim de ve evde sağlıksız ne varsa at öyle olunca acıksan da yiyecek bir şey bulamıyorsunadepte olamıyorum ,
psikolojik midir , fizyolojik midir bilmiyorum
özeliklede artık kilo vermeliyim bu kiloyla hamile kalmamalıyım dediğimden beri
daha cok yemeğe başladım, hele dün pofff, bugün yeşil çayla kendime moral vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?