Günaydınlar
O dediğini yaptım canım. olmuyo öyle, evden getirdiğimiz için tepki çektik ,madem yemiceksiniz yemek olayını kaldırırız dediler.diğer çalışanlar da tepki gösterdi bize.o konuda yapabileceğim bişey yok malesefO sorun işte olmadı birini yanında götürcen tek bi öğün yiycen orda.
O dediğini yaptım canım. olmuyo öyle, evden getirdiğimiz için tepki çektik ,madem yemiceksiniz yemek olayını kaldırırız dediler.diğer çalışanlar da tepki gösterdi bize.o konuda yapabileceğim bişey yok malesef
Dukan nedir nasıl yenir icilir bilmiyorim kabağa varımYoğun istek üzerine kutsal perşembe günü ortak menümüz ve içeceğimiz var.
Ortak menü tabiki KABAK
Ortak içecek DUKAN
Benim minnoş midem ikisine de gelemez diyenler hele bi barnağını kaldırsın bana
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
Dukan birası denen aslen sodalı yeşil çay olur kendisi.Dukan nedir nasıl yenir icilir bilmiyorim kabağa varım
Şimdi Bonuscanim söyle ki, her ikisinede normalde varim ama bu haftalik yogumm ,cünküm dün kabak pisirdim cok oldu evde benden baska yiyen olmadigindan 3 gün yiycek gibi duruyorumYoğun istek üzerine kutsal perşembe günü ortak menümüz ve içeceğimiz var.
Ortak menü tabiki KABAK
Ortak içecek DUKAN
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
Daha önceden bilmeden içmişim o zamanDukan birası denen aslen sodalı yeşil çay olur kendisi.
750 ml yeşil çaya 1 soda 1 limon
Dukan diyince bi havası oluyo.Daha önceden bilmeden içmişim o zaman
Yanimda nasil tutayim iki tane cadi var evde tezgahtan baska yerde tutamiyorum. İcerken bile elimden almaya calisiyo kucuk olandışarıda yürüyüş yapmak kafayı öyle bir düzeltiyor ki anlatamam. kaç aydır spor yapmadım şu 3 gündür leslie yapıyorum ki 30 dk o bile ruhumu iyileştirdi. inan bana. hem kilo vermen devam edince moralin de düzelir
yanında tut çayı. o zaman unutmazsın. mesela ben şu an içiyorum. sehpanın üzerinde yanımda mini demliğim. bilgisayarın saatine bakıp hemen süzüyorum. senden uzak olursa unutursun. aklında olsun. neyse afiyet olsun canım.
Bakaruh artıkHmm şimdi anladım o zaman orda pişenlere etkiniz oluyo mu?
Burda iş porsiyon küçültmeye gidiyo malim eğer 3 öğün yiyceksen
Diyetisyen corba yanina ekmek te yazıyor corbalar icin birsey demedi şu varsa ekmek yeme diyeafiyet olsun canım. akşam mercimek varmış. aslında ekmeği yemesen de olurdu. ben baklagil yediğimde genelde ekmek yemem.
Benim koyu renkliydi zor bitirdim o yüzdenbir de yeşil çay alırken açık renkli olmasına dikkat edin. koyu renkliler acı oluyor Türk yeşil çayında. pek güzel olmuyor.
Sizin için dukanda yapabilirimYoğun istek üzerine kutsal perşembe günü ortak menümüz ve içeceğimiz var.
Ortak menü tabiki KABAK
Ortak içecek DUKAN
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
GünaydınGünaydın❤
Eki Görüntüle 2856753
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
90 üstü grubuna hoşgeldinGeldim
Dünden beri yeni girebiliyorum foruma
Yapmam gereken bir şey var mı peki?
Kendimi tanıtayım.
30 yaşındayım, güncel kilom 69,9 olmuş. Yarın eşimin doğum günü, onu da atlattıktan sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.
Tost makinesinde ya da fırında kizartabilirsin çok güzel oluyorKabak yemeyi denerim canım kendime uygun bir tarif bulayım yıllardır kızartması dışında yememişimdirben şimdi 3 gün boyunca maydanozlu bir su içeceğim aynı zamanda perşembe dukan içsem zararı olur mu acaba Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?