afiyet olsun canım. sebze-salata göremedim ama. nohut zaten karbonhidrat akşam nohut salata güzel olurdu. zaten yoğurt da varmış ekmeğe hiç gerek yokmuş.Kahvaltı
2 dilim ekmekten peynirli tost
Ara 1 bucuk galeta
Akşam yemeği
1 bucuk kepçe nohut yemeği
2 dilim ekmek (fazla oldu sanırım ekmek)
6 kaşık yoğurt
2 litre su
Çay
menülerin anormal değil. senin eksiğin spor. yediğini harcaman gerekli. günde 30 dk leslie bile yapsan çok fark eder. ya da dışarıda 45 dk yürüyüş en azından. tempolu ama.maşallahbende birşey yokkk sabit
ara öğünün çok gereksiz olmuş bence canım. zaten 3 öğün yemişsin. araya gerek yok. sabah bence 2 dilim ekmekten vazgeç. 1 dilim tahıllı yeterli. 1 paket altınbaşak 2,5 dilim ekmek ediyor bilgin olsun. içinde 10 adet var. 4 adedi 1 dilim ekmek. sabah 4 adet altınbaşak yanında 1 yumurta yeseydin seni çok tok tutardı.selam kızlar , bugün menüm
sabah ,1 paket diyet başak bisküvi
2 kk,beyaz peynir, domates, çay,
ara ,çeyrek simit ,1 küçük pet kefir ,
öğlen, 4 yk, kıymalı ıspanak 2 yk yoğurt, 1 ,tbe,
yeşilçay ,
akşam ,1 ,tbe, 1 kase mercimek çorbası,3 yk ıspanak, 2 yk makarna
su 2 ye tamamlarım ,yeşilçay kahve kayısı çayı sırayla bunları içerim
çok yiyorum sanki bu ara banamı öyle geliyor he nıgün dışarda büyük oğlumla işlerimiz vardı 2600 adım atmışım ,
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.Kizlar bugün berbat gecti
Kızımı dişçi koltuguna korken belimi zorladim bütün gün bel ağrısıyla kivrandim
Hala regl olamadim kasiklarim ağrıyor
Yarın kadın doğum dr gideceğim enfeksiyon varsa baksınlar
Alerji ilacimda fena mide bulantısı yapiyo hazır gitmisken göğüs hastalıklari dr gidecegim kontrole
Dondurmayı daha erkene ceksen mi acaba¿23 Mayıs menüsü
9.30
2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay
12.30 1 küçük muzun yarısı 5 çilek 1 çay bardağı süt ile smoothie
15.30 1 dlim ekmek 5 yk tavuk 1 bardak ayran 1 domates
18.00 2 top dondurma
20.00 2 zeytin yağlı dolma (soğanı boldu) 3 yk yoğurt
40 dk spor
3 lt su
işte bu canım yaaa gerçekten benim sporumu ekleye bilsem hızlanacak kilo verişim ama kafam buna müsait değil kiafiyet olsun canım. sebze-salata göremedim ama. nohut zaten karbonhidrat akşam nohut salata güzel olurdu. zaten yoğurt da varmış ekmeğe hiç gerek yokmuş.
menülerin anormal değil. senin eksiğin spor. yediğini harcaman gerekli. günde 30 dk leslie bile yapsan çok fark eder. ya da dışarıda 45 dk yürüyüş en azından. tempolu ama.
ara öğünün çok gereksiz olmuş bence canım. zaten 3 öğün yemişsin. araya gerek yok. sabah bence 2 dilim ekmekten vazgeç. 1 dilim tahıllı yeterli. 1 paket altınbaşak 2,5 dilim ekmek ediyor bilgin olsun. içinde 10 adet var. 4 adedi 1 dilim ekmek. sabah 4 adet altınbaşak yanında 1 yumurta yeseydin seni çok tok tutardı.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Çiğ sebze mide ağrısı yapıyor. Bu ara uzak duruyorum. Haklısın ekmeğe gerek yoktu :/ böyle böyle toparlarım inş.afiyet olsun canım. sebze-salata göremedim ama. nohut zaten karbonhidrat akşam nohut salata güzel olurdu. zaten yoğurt da varmış ekmeğe hiç gerek yokmu
Bende açık denedim ama cok zor bitirdim. Demledikten sonra beklerken unutuyorum soguyor. Bu sefer sallama aldimpaket çay alma canım. yeşil çayı da dökme çay olarak al. kağıtlı olmasın. ben artık hiç kağıtlı çay kullanmıyorum. hem kağıt zararlı diye, hem de çayın tadını çok etkiliyor.
evde sadece tedbir olarak bir milyon yılda bir zorunlu durumda kullanılmak üzere şekeroğlunun detoks form çayı var. onun içeriği güzel ve tadı iyi diye aldık. wc de çok zorda kalırsak diye. yoksa onu da içmiyorum.
hibisküs demir deposu tavsiye ederim. ben azcık hibisküs, azcık kuşburnu ve kabuk tarçını beraber demliyorum. çok lezzetli oluyor. hem de sağlıklı aklında olsun.
dışarıda yürüyüş yapmak kafayı öyle bir düzeltiyor ki anlatamam. kaç aydır spor yapmadım şu 3 gündür leslie yapıyorum ki 30 dk o bile ruhumu iyileştirdi. inan bana. hem kilo vermen devam edince moralin de düzelirişte bu canım yaaa gerçekten benim sporumu ekleye bilsem hızlanacak kilo verişim ama kafam buna müsait değil ki
yanında tut çayı. o zaman unutmazsın. mesela ben şu an içiyorum. sehpanın üzerinde yanımda mini demliğim. bilgisayarın saatine bakıp hemen süzüyorum. senden uzak olursa unutursun. aklında olsun. neyse afiyet olsun canım.Bende açık denedim ama cok zor bitirdim. Demledikten sonra beklerken unutuyorum soguyor. Bu sefer sallama aldim
Habere anlamadım zaten sen yurt dışındasın galibaMekan yazmaya calisirken ben
AynenHabere anlamadım zaten sen yurt dışındasın galiba
afiyet olsun canım. akşam mercimek varmış. aslında ekmeği yemesen de olurdu. ben baklagil yediğimde genelde ekmek yemem.İyi geceler. Cok yogundum gelemedim
10.00
3 yumurta tavada (kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara activia
15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve
Ara kayisi cayi
19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte
2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz git tabikii konturolerine iyi olurKizlar bugün berbat gecti
Kızımı dişçi koltuguna korken belimi zorladim bütün gün bel ağrısıyla kivrandim
Hala regl olamadim kasiklarim ağrıyor
Yarın kadın doğum dr gideceğim enfeksiyon varsa baksınlar
Alerji ilacimda fena mide bulantısı yapiyo hazır gitmisken göğüs hastalıklari dr gidecegim kontrole
AAA bu hibüsküsü bende yapayım aklımda olsun demir eksikliği var zatenpaket çay alma canım. yeşil çayı da dökme çay olarak al. kağıtlı olmasın. ben artık hiç kağıtlı çay kullanmıyorum. hem kağıt zararlı diye, hem de çayın tadını çok etkiliyor.
evde sadece tedbir olarak bir milyon yılda bir zorunlu durumda kullanılmak üzere şekeroğlunun detoks form çayı var. onun içeriği güzel ve tadı iyi diye aldık. wc de çok zorda kalırsak diye. yoksa onu da içmiyorum.
hibisküs demir deposu tavsiye ederim. ben azcık hibisküs, azcık kuşburnu ve kabuk tarçını beraber demliyorum. çok lezzetli oluyor. hem de sağlıklı aklında olsun.
Afiyet olsun dolabın rengarenk sağlıklı yiyecek dolmuş süpeeerTaze fasulye kabak domates salatalık. Tere, dereotu,nane, havuç,cilek muz
Evde az marul semizotu falan vardi
sallama çaylarda aslında bitkinin tadıyla kağıdın tadı karışıyor. eskiden alırdım. şimdi kesinlikle içemiyorum. içinde ne olduğu belli değil. mesela eve rezene alırdık sallama. şimdi açık aldım demledim. tadı harika. yeşil çayı zaten asla kağıt içemem.AAA bu hibüsküsü bende yapayım aklımda olsun demir eksikliği var zaten
Bende bugün toz tarçın ve kabuk tarçın aldım eve kalmamıştı
Yeşil çaylarım mağlesef hep salama demlemeyle uğraşamayınca mecburen salama bulunduruyorum
Geçen ananaslı probiotikli salama yeşil çay aldım sevmedim form çay etkisi yaptı sanki tadında iyi gelmedi
bazen düzen bozuluyor. ama kendini öyle şartlama. cumaya çok var. 3 gün mümkün olduğunca dikkat edersen az da olsa verirsin.İyi akşamlar ,arkadaşım yeni aldığı evine taşınacak,ona yardıma gittim,acıktım niyeyse ve kısaca çok bozdum.2-3 gün daha gideceğim ve bilmiyorum,umarım nefsime hakim olurum.Bu cuma eksiden umudum yok.
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 2 yemek kaşığı süzme yoğurt,1 avuç karışık çerez,1 muz,1 dondurma,1 soda
Akşam: 1dilim ekmek, 1 tabak kuru fasulye,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,turşu,1 avuç çekirdek
1.5 lt su
Soda
Çaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?