- 8 Mart 2020
- 5.764
- 27.969
- 548
Kızımın dis cekimi olmadi bonus dr 6ay bekleyelim yeni cikmis hafif oynuyor dediNasıl oldu ufaklık sen?
Ayyy tadı iğrenç ama yinede sizlerle denerimDukan birası denen aslen sodalı yeşil çay olur kendisi.
750 ml yeşil çaya 1 soda 1 limon
fotoya aşık oldumGünaydın❤
Eki Görüntüle 2856753
@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
hahahaha hiç sorma öyle oldu. menülerim kötü diye ezik durmayım dedimAkşam uğrayamadan çıktım canım dardı biraz.
Belli etmim diyorum ama olmuyor bazen.
Ufak çaplı bi odaksızlık yaşadım dün dağınık yemiş oldum.
Bugün topluyorum.
Fulya menülere bakmış daha alıntılamıyorum.
60kiloyum kız ben senin için dedim fulyaya anlayışlı olun yeni toparlıyo menüleri çok mok demeyin diye sen ekmeklere saydırmışsın
valla akşama kabak yemeği var. perşembeyi bilemedim. özel bir şeyler yaparız artık.Yoğun istek üzerine kutsal perşembe günü ortak menümüz ve içeceğimiz var.
Ortak menü tabiki KABAK
Ortak içecek DUKAN
Benim minnoş midem ikisine de gelemez diyenler hele bi barnağını kaldırsın bana
@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
Z zeytin8282
hoşgeldin canımGeldim
Dünden beri yeni girebiliyorum foruma
Yapmam gereken bir şey var mı peki?
Kendimi tanıtayım.
30 yaşındayım, güncel kilom 69,9 olmuş. Yarın eşimin doğum günü, onu da atlattıktan sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.
acı oluyor onlar. tatları buruk oluyor. çaykurun zümrüt çayını tavsiye ederim. migroslarda var.Benim koyu renkliydi zor bitirdim o yüzden
geçmiş olsun canım. sorun mu var?Günaydın arkadaşlarımBen de bugun geç kahvaltı yaptım safra kesesi ultrasonu çektirdim. Bugün öğünlerim biraz kayacak gibi ama olsun güzel bir gün diliyorummm
Canım safra kesemde çamur gibi bir şey var onun için arada baktırıyorummfotoya aşık oldum
hahahaha hiç sorma öyle oldu. menülerim kötü diye ezik durmayım dedim
valla akşama kabak yemeği var. perşembeyi bilemedim. özel bir şeyler yaparız artık.
hoşgeldin canım
acı oluyor onlar. tatları buruk oluyor. çaykurun zümrüt çayını tavsiye ederim. migroslarda var.
geçmiş olsun canım. sorun mu var?
geçmiş olsun.Canım safra kesemde çamur gibi bir şey var onun için arada baktırıyorumm
Oyy ne diyoruz gelsin tabii bizide aşka getirirmerhaba kızlarrrancak gelebildim. çok yoğundum. başıma ağırlık bindi valla. kahve içiyorum şimdi
kızlarNatsume benim takımdan arkadaşım. onu buraya ben davet ettim. kilosu bizden az bunu biliyoruz. bu grup aktif ve ben de varım dedim. benim davetim üzerine geldi. hep beraber motive olucaz. burada herkes farklı kilolarda. bünyelerde farklı. hepimiz kendimize göre diyet yapıyoruz. önemli olan motive olmak.
kıza niye öyle diyonuzzz
Geçmiş olsun canımCanım safra kesemde çamur gibi bir şey var onun için arada baktırıyorumm
Tavada yağsız deneyim en iyisi daha sağlıklı gibi duruyorNormalde tavada yagsiz soteleniyor ama fırında kizartma da harika oluyor. Ben yogurtlarken sarimsak ve dereotuda koyuyorum cok iyi oluyo
Bizde kitap kulubünden tanışıyoruzmerhaba kızlarrrancak gelebildim. çok yoğundum. başıma ağırlık bindi valla. kahve içiyorum şimdi
kızlarNatsume benim takımdan arkadaşım. onu buraya ben davet ettim. kilosu bizden az bunu biliyoruz. bu grup aktif ve ben de varım dedim. benim davetim üzerine geldi. hep beraber motive olucaz. burada herkes farklı kilolarda. bünyelerde farklı. hepimiz kendimize göre diyet yapıyoruz. önemli olan motive olmak.
kıza niye öyle diyonuzzz
Hosgeldi tabii kimerhaba kızlarrrancak gelebildim. çok yoğundum. başıma ağırlık bindi valla. kahve içiyorum şimdi
kıza niye öyle diyonuzzz
69 lardaHosgeldi tabii ki
Azcık imrendim ben kilosuna sanki
Öyleydim dün, 70 olmuşum69 kilomusun?
Teşekkür ederim, hoş buldumOnemli olan diyet yapmak ve motive olmak degil mihoşgeldin
Benim kendi listem var aslında sadece disiplinsizim, ama diyete kararlı bir şekilde başlayınca çabuk veriyorumcanım benim burası 90 üstü bizler senin kiloma gelmek için mücadeledeyiz bizim yediklerimiz le bilemiyorum verebilirmisin kilo bilemedim yani
Hoş buldum, teşekkür ederim. 160 boyum, 62 olmak istiyorum. Ya da gardrobumdaki yazlıkları giyebilsem yeter banaDukan icilmeyecek kadar kötü değil dene bence
Hosgeldin
Boyun kaç merak ettim ve kaç kilo olmak istiyorsun
buna çok sevindimNatsume sen yanlış anlama bizi istediğin zaman gel aktif ol
Sadece 90 değil 80 70 aralığında arkadaşlar da var.
Hoş buldumNatsume eski takim arkadasim hosgelmissen :)
Hoş buldum canımfotoya aşık oldum
hahahaha hiç sorma öyle oldu. menülerim kötü diye ezik durmayım dedim
valla akşama kabak yemeği var. perşembeyi bilemedim. özel bir şeyler yaparız artık.
hoşgeldin canım
acı oluyor onlar. tatları buruk oluyor. çaykurun zümrüt çayını tavsiye ederim. migroslarda var.
geçmiş olsun canım. sorun mu var?
EvetBizde kitap kulubünden tanışıyoruzNatsume ile
menün çok güzel canım afiyet olsun.Kahvaltı
4 yk yulaf
1 sb süt
1 muz
4 çilek
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Domates
Salatalık
Beyaz Peynirli, Maydonozlu Omlet
1 LT Yeşilçaylı, maydanozlu su , 2 lt su
5bin adım/ 3 mil Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?