Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim füme hindi, domates, peynir, kiraz saplı çay, 2 wasa, 5 zeytin

Ara
Züber
Ananaslı, yeşilçaylı 1 LT su

Akşam
Fırında kabak, 2 yk yoğurt, az yağsız tuzsuz çeçil peyniri, 2 wasa

2 LT su, beyaz çay

Uykusuzluk ne zor ya Allah çocuklu olanların yardımcısı olsun sınırsız uyumak istiyorum iki haftam kaldı ama sanki hiç bitmeyecek gibi üzerine açlık da eklenince depresyon başlangıcında hissediyorum kendimi zor bir seneydi zaten güzel bir tatil istiyorum bol uyumalı

Ah canim cocuklari yeni yatirdim. Daha hâla yatmadım. Yorgunluktan öldüm, midem bulanıyor. Sen neden uyuyamiyosub

Ah canim cocuklari yeni yatirdim. Daha hâla yatmadım. Yorgunluktan öldüm, midem bulanıyor. Sen neden uyuyamiyosub
Sizleri hiç düşünemiyorum gerçekten çok zor olmalı annelik işte hakikaten cennet annelerin ayakları altında ben sürekli geç yatıyorum en erken 3 te yatıyorum uyuyamıyorum uykum kaçıyor yatağa girince sabah 8 gibi kalkıyorum ve uyumayı çok sevdiğim için 4-5 saatlik uyku yetmiyor mesela şu an uykusuzluktan ölüyorum ama yatağa gitsem uykum kaçacak deli manyak bir şey oldum çıktım

selam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle

sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım

kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900

Günaydın kızlarrr
Cuma 87.4
Bugün 85.2
Fark -2.2
Maşallah canım çok güzel
Çok geçmiş olsun canım

Günaydın bonus ❤
Günaydın kızlar
Ben tartılmadım babam hala beklemede idrardaki enfeksiyon ve kan hala devam ediyor yine tüm vücut emari çekildi haftaya inş ameliyatı olur
Rabbim bütün hasta kullarina şifa versin

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…