Sekersiz 21 gün yap. Un, makarna, pirinç ve şekerden uzak dur. Bak nasil takir takir gidecekKızlar Dukan yapsam hızlı gider mi?
İnşallah güzel bir eksi görürsün canimSelam kızlar bugün gündüz iyiydi akşam biraz kaçamaşım oldu ama yarına umutluyum inş. Bı hafta çok aç gezdim
Hızla gider canım ama bence deKızlar Dukan yapsam hızlı gider mi?
Ah canim cocuklari yeni yatirdim. Daha hâla yatmadım. Yorgunluktan öldüm, midem bulanıyor. Sen neden uyuyamiyosubUykusuzluk ne zor yaAllah çocuklu olanların yardımcısı olsun sınırsız uyumak istiyorum iki haftam kaldı ama sanki hiç bitmeyecek gibi üzerine açlık da eklenince depresyon başlangıcında hissediyorum kendimi zor bir seneydi zaten güzel bir tatil istiyorum bol uyumalı
Sizleri hiç düşünemiyorum gerçekten çok zor olmalı annelik işte hakikaten cennet annelerin ayakları altında ben sürekli geç yatıyorum en erken 3 te yatıyorum uyuyamıyorum uykum kaçıyor yatağa girince sabah 8 gibi kalkıyorum ve uyumayı çok sevdiğim için 4-5 saatlik uyku yetmiyor mesela şu an uykusuzluktan ölüyorum ama yatağa gitsem uykum kaçacak deli manyak bir şey oldum çıktımAh canim cocuklari yeni yatirdim. Daha hâla yatmadım. Yorgunluktan öldüm, midem bulanıyor. Sen neden uyuyamiyosub
Maşallah canım çok güzelGünaydın kızlarrr
Cuma 87.4
Bugün 85.2
Fark -2.2
Çok geçmiş olsun canımselam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle
sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım
kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900
Geçen hafta 80.1Geçen hafta 80.5
Pazartesi 82 görmüştüm
Bu hafta 80.1
Fark 0.4
Günaydın bonus ❤Günaydın ❤
Hayırlı cumalar
Güzel eksiler inşallah
Eki Görüntüle 2872799
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Geçmiş olsun canımselam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle
sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım
kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?