Harikasın tam gaz devam etİyi geceler
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta ve yeşilliklerden salata
1 dilim tb ekmek üzerine peynir
Akşam
Tavuklu ve makarnalı yeşil salata.
(Makarna bezelyeden yapılma, çok az koydum içine)
Kahvaltıyı geç yaptım, akşamı erken bir saatte yedim.
gün içinde kendime ödem için dukan bira yaptım.
Birkaç günde göbüşüm biraz küçülmüş gibi hissediyorum, keyfim yerinde, motivasyon tavan
Teşekkür ederimHarikasın tam gaz devam et
Aşının etkisi herkeste farkli korkutma kendini. Şifa olsun inşallahSelam kızlar işlerim yoğun diye gelemiyordum şefe dün aşı oldum üstüne bıgaz agrısı grip oldum yada aşının etkisi bılmıyorumgüya açıdan sonra korona olursan öldürüyor diyorlar
Geçmiş olsun, ay o söylentilere inanmayınSelam kızlar işlerim yoğun diye gelemiyordum şefe dün aşı oldum üstüne bıgaz agrısı grip oldum yada aşının etkisi bılmıyorumgüya açıdan sonra korona olursan öldürüyor diyorlar
Şifa olsun. Dün eşimde ilk dozunu oldu hafif agrisi olmuştu.İyi akşamlarbu sabah bir heves cuma zanedip tartıldım eksi gördüm umarım bu günkü gr.lık eksimi yarında görürüm :))
Dün akşam ilk aşımı oldum kolum ve başım ağrıyor bir parol içtim ağrılarım geçer umarım
akşamı hafif geçirirsen görürsün canım. bir de yeşil çay iç.İyi akşamlarbu sabah bir heves cuma zanedip tartıldım eksi gördüm umarım bu günkü gr.lık eksimi yarında görürüm :))
Dün akşam ilk aşımı oldum kolum ve başım ağrıyor bir parol içtim ağrılarım geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?