Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şükür iyi diyeyim iyi olayım
Babamin sağlık sorunları var inş oda sağlığına kavuşur
Daha önce yazdım ama görmedin sanırım yada cevapladiysan ben görmemiş olabilirim son durumu nasıl canım şifa versin rabbim

Daha önce yazdım ama görmedin sanırım yada cevapladiysan ben görmemiş olabilirim son durumu nasıl canım şifa versin rabbim
Beğendim sonra tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun diye msj yazdım son durumu sağol canım özelden yazayım

Hayırlı günler arkadaşlar
Sanırım tükenmişlik sendromuna tutuldum hiç bişi yapasım yok. Okula giderken uyanamıyorum ev işi desen ıyyyy hele ki mutfağa girip yemek yapmak bana ölüm geliyo yalnız olsam hiç bişeye elimi sürmeyebilirim.
Amine Busra tebrik ederim arkadaşım bunu hakettin bizim gibi bi yerlerini yaymadın iki çocukla spor bile yapıyorsun helal olsun
Doğum günü bebelerinin şişko anneleri sağlıkla daha hafif kilolarla kutlayacağınız nice günleriniz olsun

Teşekkür ederim bende tek olsam sadece uyurum herhalde. Ama hayat devam etmek zorunda

Diyette yediğiniz kabağı rendelemeyin hiö beğenmedim.ben minik minik küp küp doğruyıp kavuruyorum bazen bir tame de kuru soğan kavuruyorum öncesinde daha lezzetli oluyor
Rendelenmişi ben de hiç sevemedim

yeni favorim iri iri doğrayıp üzerine azıcık zeytinyağı ve tuz ekleyerek fırında pişirmek. Üzerine yoğurt, mis

yarın kutsal perşembe, benim kabak günü

sabah yok

öğlen 12.50
sucuklu omlet
1,5 kk keçi peyniri
1 yk şekersiz chialı kayısı reçeli (azcık bal var içinde)
domates
2 yulaf pankek (yulaf ve süt)

ara
americano kahve

akşam 19.30
balık tava
brokoli salatası
1 dilim ekmek
1 er çay k. tahin ve bal

az sonra madensuyu ve yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt den fazla su
30 dk fast leslie

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 1.5 haş yumurta
Domates salatalık
3 zeytin biraz peynir
Ara 2.3 çatal karpuz
Öğlen 1 kase (dövme) cacık
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
Çok az haş tavuk
3 tatlı k. Pilav (kızdan kaldı)
Su 3lt tamamlarım
Spor da feci başım ağrıyor geçerse 30 dk yapacam

Bu akşam annemlerde yemekteydim ama fena geçmedi diyebilirim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, 5 yeşil zeytin, kiraz saplı çay, 1 ince dilim karpuz, peynir, 2 kaşık yulaf ve az sütle krep

Ara
Ananaslı, yeşil çaylı 1 LT su

Akşam
Mangal(yarım kebap, 3 köfte), salata

2,5 LT su, Beyaz çay, Kayısı çayı / 3 mil Leslie

İyi geceler

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta ve yeşilliklerden salata
1 dilim tb ekmek üzerine peynir

Akşam
Tavuklu ve makarnalı yeşil salata.
(Makarna bezelyeden yapılma, çok az koydum içine)

Kahvaltıyı geç yaptım, akşamı erken bir saatte yedim.

gün içinde kendime ödem için dukan bira yaptım.
Birkaç günde göbüşüm biraz küçülmüş gibi hissediyorum, keyfim yerinde, motivasyon tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…