- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Çok geçmiş olsun Allah şifasını versinSlm kızlar bende suan evde degılım annwm anjio oldu.
Menum
Sabah yumurta
2 d ekmek
Kahvaltılık
Çay
Akşam
Oatates salatası 1 t
Cay
2 d ekmek
Saol cnmAllah şifa versin canım
Teşekkür ederimdimaze3800 annene geçmiş olsun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah şifasını versin
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallahTeşekkür ederim
canım dün ben de sosyal medyadan bazı yorumları okudum. aşıdan sonra hastaneye başvuran sayısı az değil. hayırlı olsun ne diyeyim.Kızlar günaydın bir konu hakkında bilgi vermek istedim daha önce yazmıştım aşıdan sonra çok rahatsız olduğumu dün dr a gittim sorun aslında ası bağışıklığı düşürdüğü ıcın başka hastalığınız varda onu dışa vuruyormuş benım vücudumda yüksek enfeksiyon olduğu için bu kadar kötü olmuşum aklınızda yanlış ızlenım kalmasın diye yazmak istedim
Gider o zamana kadar ben regl donemimde cok eksi gordugum bile oldu. Normal beslenmeye devam et seker ataklarını kontrol etGünaydın kızlar
Dün regl oldumİnşallah cuma gününe kadar şişkinliğim gider
Bilgi icin sagol. Sana da geçmiş olsun. Bende oyle dusunuyorum bağışıklık düşük olan kisilerde yan etkileri gosterir diye. Çünkü babamda hic bir hastalik yoktu ama belkide bağışıklığı düşüktü diye düşündüm hep. Bende aşı olmadan once kan değerlerime baktircamKızlar günaydın bir konu hakkında bilgi vermek istedim daha önce yazmıştım aşıdan sonra çok rahatsız olduğumu dün dr a gittim sorun aslında ası bağışıklığı düşürdüğü ıcın başka hastalığınız varda onu dışa vuruyormuş benım vücudumda yüksek enfeksiyon olduğu için bu kadar kötü olmuşum aklınızda yanlış ızlenım kalmasın diye yazmak istedim
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın bir konu hakkında bilgi vermek istedim daha önce yazmıştım aşıdan sonra çok rahatsız olduğumu dün dr a gittim sorun aslında ası bağışıklığı düşürdüğü ıcın başka hastalığınız varda onu dışa vuruyormuş benım vücudumda yüksek enfeksiyon olduğu için bu kadar kötü olmuşum aklınızda yanlış ızlenım kalmasın diye yazmak istedim
Benım annem tansıyon ve şeker hastası ama onda hıc bır etki olmadıBilgi icin sagol. Sana da geçmiş olsun. Bende oyle dusunuyorum bağışıklık düşük olan kisilerde yan etkileri gosterir diye. Çünkü babamda hic bir hastalik yoktu ama belkide bağışıklığı düşüktü diye düşündüm hep. Bende aşı olmadan once kan değerlerime baktircam
Evet bakalım tatlı ataklarım olacak mıGider o zamana kadar ben regl donemimde cok eksi gordugum bile oldu. Normal beslenmeye devam et seker ataklarını kontrol et
Aynen benim babam KOAH onda da anormal bı durum gelişmedi çok şükürEvet bakalım tatlı ataklarım olacak mımeyve ile geçiştirmeyi planlıyorum inşallah düşündüğüm gibi olur
basbelasiyim çok geçmiş olsun herkeste aynı etkiye sebep olmuyor canım babamda şeker tansiyon var ama hiç yan etki olmadı enfeksiyon da inşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?