Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yikatinca cok guzel oluyoe ama dedigin gibi pahali
Benim küçükten dolayı sürekli yıkamak istiyor. İdrar kaçırıyor boya yapıyor yemek döküyor. Sürekli arkasında olamıyorum. Önümüz düğün. Mobilyam öyle şatafatlı değil biraz döküntü ama hiç değilse temiz olsun. Bilmiyorum sadece yikatsam mı?

koltuklarının üzerinde örtü var mı canım? idrar olmasa da o da bazı şeylere karşı koruyor.
makine konusunu araştırmak lazım canım. bilgim yok. ama sürekli temizlik sorunu yaşıyorsan almakta fayda var tabi ekonomik açıdan.

Mthn83 değişik markalar var. ama sanırım fakir daha iyi. taksitle alabilirsin.

daha uygun fiyatlılar da var ama sonra elinde patlar mı bilemem. fakir markası bu konularda iyi en azından. sürekli de kullanacaksan ideal.

Çekişi düşük gibi canım
Bı hastanın evinde Arnica görmüştüm. En çok o gitmiş satış yorum filan
Bilmiyorum valla. Yıkama işi hergun olacak şey değil sonuçta.
Bı yandan düşünüyorum koltuk var kanepe var stor var yataklar var. Kimisi çok memnun kimisi çok pişman bilemedim gerçekten
Abinin kalemlerini alıp kaçıyor

tabi yorumlara bakmak lazım. ama örtü kullan mutlaka. yazık koltuk takımları çok pahalı.

Salatayı fazla kaçırdım sanırım inanılmaz şiştim

Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta, süzme peynir, karpuz, 2 wasa, yeşil çay

Ara
Sütlü Yeşilçay, 4 tane yulaf top(90 kalori)

Akşam
Tavuk sote, salata, 2 yk yoğurt, 2 yk haşlanmış tb makarna

Ara
Beyaz çay

2,5 LT su, 4 mil Leslie

oğlum 2 gündür dolma biber diyor , pazara gidip alamadım , şimdide canım cekti elimden gelse kapı kapı gezip var mı diye soracağım
canım yaaa valla yarın akşama yapacağız zeytinyağlı. yakın olsak getirirdim.
marketten al dolmalık biber. doldur hemen. ya da şarküterilerde hazır var. onlardan alabilirsin.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,1 dilim sucuk,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:2 yemek kaşığı süzme yoğurt,10 beyaz leblebi,2 dilim karpuz
Akşam: 1/2 dilim ekmek,küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye,salata,acı biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…