canımmm çok teşekkür ederimDoğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı senelere
Mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum canımcanımmm çok teşekkür ederimgülüm inşallah Rabbim hepimize sağlıklı uzun bereketli ömür versin
çokkk çokkk teşekkürlerMutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum canım
G Ü N A Y D I N
Soğuk su içtim uzandım uykum var tekrar uyursamda sarhoş gibi kalıcam bilemedim napsamLimonlu su mu ikram edeyim sabah kahvesi mi?
Soğuk su içtim uzandım uykum var tekrar uyursamda sarhoş gibi kalıcam bilemedim napsam
Gpözlerimin içi yanıyor saati 10 a kurdum
Tamam kalktım marketede gidicem zatenİkinci uyku döngüsü baş ağrısı yapmasın
Tamam kalktım marketede gidicem zaten
Pazara gidemedim bu hafta marketçi abla sabah 10 da gel dedi akşamları seçilmiş oluyor yaaaÇok kolay ikna oldun ya
Sabah marketi en sevdiğim kahvaltılık alınır upuzuuun baget ekmekler gazeteyle eve gelinir
Pazara gidemedim bu hafta marketçi abla sabah 10 da gel dedi akşamları seçilmiş oluyor yaaa
Adı ne kitabın ben hiç okumuyorum yakın göz numaram ilerlemiş yeni gözlük yazdırmam lazım bir alışamadım şu gözlüklerde artık gözüm zor görüyorYatak topladım şimdi bi sabah kahvesi içicem inşallah yeni bi kitaba başlamak niyetindeyim
Bende kahvemi aldım. elma ve ıhlamur ağacımın altında kahve keyfi yapıyorum
Adı ne kitabın ben hiç okumuyorum yakın göz numaram ilerlemiş yeni gözlük yazdırmam lazım bir alışamadım şu gözlüklerde artık gözüm zor görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?