Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar
Mutlu sağlıklı haftalar olsun hepimize
Cuma tartılamamıştım cumartesi tartıldım önceki hafta 102.5 tum cumartesi 101.9

Bugün yürüyüşe başlamayı planlıyorum ölmez sağ kalırsam eğer ve yürüyüşü hayatımın bir parçası olmazsa olmazım haline getirmeyi istiyorum sağlığım için. Kilomdan dolayı hareketlerim çok kısıtlandı oturduğum yerden kalkmaya, yatarken sağımdan soluma dönerken birkaç hamlede dönmeye tahammül edemiyorum. Kilomun hareketlerimi kısıtladığı böyle bir dönem yaşamamıştım çok üzücü

Ah nisan aynı durumlardayız yerinde sayanlar olarak

günaydın arkadaşlar

ben yerimde saymaya ufak ufak yukarı çıkmaya başladım çok üzücü bir durum ben dur demess3m kimse demez deselerde sadece söylemde kalır benim acil tekrar kendimi kontrol altına almalıyım
bugün den nasip OLSUN inşallah
menü yazmaya ve düzenli yürüyüş yapmaya gayret edicem Allah'ın izniyle inşallah hedefime ulaşmak istiyorum
kilo bildirimim ,. 75 ,. 85 , üzücü olan aşağı inerken okadar zorlanmak yukarı çıkarken bu kadar hız hayret

Maalesef bir sure sonra dahada kötü oluyor. Ben bazen once oturup sonra döndüğümü bilirim..

Canım çok iyi bilirim o durumu ama yürüyüşe alıştıkça kilo verdikçe işin kolaylaşıyor yarım saat yürüyemezdim hemen geri dönmek isterdim şimdi çok farklı bir durumdayım biraz emek biraz sabır her şey yoluna girecek

iyi akşamlar kızlar.
sabah ,4 yk yulaf , Kuru meyve tarçın süt ve sudan oluşan lapa

öğlen , yulaftan kaşarlı tost

ara 2 hurma , 1 avuçiçi kokopops

akşam ,. 1 tabak tuvuklu bezelye yemeği, 2 yk pilav 3 yk yoğurt

su ,1,5 lt yeşilçaylısu 1 lt, su yatana kadar daha içerim, şimdi çay içiyorum sonra türk kahve yatmadan önce kayısı bitki , inşallah öyle kalırım
spor , evde 5 ,bin adım , dışarda 3 ,bin adım toplam 8 ,bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…