Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltıdan sonra bişey yemedim iki çatak akşamki tatlıdan aldım sadece yemeğe napıcam bakim düzgün bişeyler inş yapmalıyım
Kabak varsa kabak

Hey takım, bu hafta 2 gün kabak yapmaya var mısınız?
Cuma günü pazardan bir sürü kabak almışımdır

Dün kv ler bizde kaldı bugün de eltimleri de alarak mangala gittik çok az kaçırmış olabilirim ama saat 4te yemek işini bitirdim

Kahvaltı(11.00)
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 3 zeytin, 1 çk incir reçeli, 1 çk portakal reçeli

Akşam(16.30)
1 Adana kebap(100 gr), 3 köfte, 1 parça sucuk, 1 çatal tavuk, salata(yağsız)

2 LT su, 1 LT dukan birası, yeşil çay

10bin adım

Olur valla yapalım kahvaltı sabit 2 öğün kabak dimi
İki öğün kabak beni çok sıkıyor haftada birkaç öğün ama farklı günlerde tercih ediyorum
Bir de önerim kabakları yuvarlakça doğrayıp baharat ve zeytinyağı ile harmanladıktan sonra fırında pişirip üzerine yoğurt ekleyerek tüketmek
Ben detokstan yeni çıktım
Oo bak tam zamanı kabağın, farklı günlerde iki öğün kabak yiyelim gel
Ben yarınki rakama göre karar vereceğim
Yarınki rakam ne olursa olsun gel sen de kabak ye benle
Çok lezzetli bir şekilde

Chole tingin 2 haftalık abs challangenine devam ediyorum ben bu arada
Beslenmede bir tık daha fazla karbonhidrat tüketiyorum buna güvenip, enerji ihtiyacım oluyor.
Tartıda pek bir fark yok ama inşallah bir hafta sonra programı bitirdiğimde incelmiş olmayı umuyorum.
Yapmak isteyenlere tavsiye ederim, eğlenceli ve etkili programları var gibi görünüyor.
Youtubeda #choletingchallenge etiketindeki videolarda deneyip sonuç alanlarım videolarına bakabilirsiniz. Zorlandığım zamanlarda açıp ordan kendimi gazlıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…