Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

demoya katıldım ama tam yapamadım, odaklanamadım. öfke demosuna da kilo demosuna da katıldım. öfkenin sonuna kadar gittim. kabullenme aşamasını sanırım tam yapamadım. kilo demosunu da yarıda bıraktım. olmadı.
Tam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorum

Tam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorum
Ben pek sonuç alamadım açıkçası. Hatta Abdullah Canıtez var YouTube da kayıtlı demolar var tavsiye ederim. O duyguyu yakalayamadim.
Kayıp ilimler var. Onu dinliyorum bende. Benzer gibi. Daha çok duyguya sokuyor beni Esmalarla dua ediyor. Atalar ve bilinç altına sesleniş gibi. Herşeyi bırakıp kendinizi affetmeyle ilgili şeylere yönelin. Herşey suçluluk psikolojisiyle bağlı bence. Toprağı esip ölüleri huzursuz etmenin faydası yok. Onlarda bizim bir parçamız. Bizi biz yapanlar. Kendimi affediyorum ve onları kabul ediyorum. Kendime yaptığım tüm haksızlıklar için kendimden özür diliyorum. Bunu kendimize söylememiz gerek. En büyük dostumuza da düşmanımız da kendimiziz

günaydın kızlarrrrr ♥️

ben gece hiç uyuyamadım ilaç içmeyince uyuyamıyorum saat 4 dü sabah dalmışım
yarım saattirde uyandım zorla kendimi uyutmaya çalışıyorum yatakta sağ sol dön dur gözlerimin içi yanıyor bugün sersem tavuk gibi gezerim artık :uykucu:
kafam hep yastık ister bugün

Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum

Mthn83 Mthn83
Bonus Bonus
lolaxx lolaxx
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@bengisu022
60kiloyum 60kiloyum
Arzuluu Arzuluu

12 temmuz menüsü

10.30

Omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kaşar, çay, domates salata

13.30

Dondurma

18.30

1 kepce tarhana

1 dlim ekmek

Ispanaklı yumurta

Salata

Yoğurt
Ay valla halimi görseniz. Diyeti herşeyi bırakacam diyorum ama tabi ki kafamdan hiç çıkmıyor. Hep aklımda ama başlayıp devam edemiyorum. Sinir küpüne dönüştüm. Bir şeyler yolunda gitmedikçe çevremden acısını çıkarıyorum. Tatsız tuzsuz mutsuz bişeyim bu aralar. Bende durumlar böyle..

Ay valla halimi görseniz. Diyeti herşeyi bırakacam diyorum ama tabi ki kafamdan hiç çıkmıyor. Hep aklımda ama başlayıp devam edemiyorum. Sinir küpüne dönüştüm. Bir şeyler yolunda gitmedikçe çevremden acısını çıkarıyorum. Tatsız tuzsuz mutsuz bişeyim bu aralar. Bende durumlar böyle..

Gel aşı olalım senle ordan bi güç gelir belki

günaydın kızlarrrrr ♥️

ben gece hiç uyuyamadım ilaç içmeyince uyuyamıyorum saat 4 dü sabah dalmışım
yarım saattirde uyandım zorla kendimi uyutmaya çalışıyorum yatakta sağ sol dön dur gözlerimin içi yanıyor bugün sersem tavuk gibi gezerim artık :uykucu:
kafam hep yastık ister bugün
uykusuzluk zor

merhaba kızlarrr :KK200::halay::halay::halay: güzel bir gün olsun :dua::nazar: her anlamda...
içimizdeki kördüğümler çözülsün, sıkıntılar aksın gitsin... Yepyeni güzel başlangıçlar olsun...

benim de bilinçaltımda çok şey var...
Ben pek sonuç alamadım açıkçası. Hatta Abdullah Canıtez var YouTube da kayıtlı demolar var tavsiye ederim. O duyguyu yakalayamadim.
Kayıp ilimler var. Onu dinliyorum bende. Benzer gibi. Daha çok duyguya sokuyor beni Esmalarla dua ediyor. Atalar ve bilinç altına sesleniş gibi. Herşeyi bırakıp kendinizi affetmeyle ilgili şeylere yönelin. Herşey suçluluk psikolojisiyle bağlı bence. Toprağı esip ölüleri huzursuz etmenin faydası yok. Onlarda bizim bir parçamız. Bizi biz yapanlar. Kendimi affediyorum ve onları kabul ediyorum. Kendime yaptığım tüm haksızlıklar için kendimden özür diliyorum. Bunu kendimize söylememiz gerek. En büyük dostumuza da düşmanımız da kendimiziz
abdullaha da ona da baktım arada bir. gerçi son zamanlar hiç bakmıyorum. tam yapamayınca bıraktım peşini. ötekine de bakayım youtube ta mı o da ?

Günaydın canım. Hepimiz aynı telaş içindeyiz 🙂oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla nice yıllara
bende de durum farklı değil canım takma kafana inşallah bayram sonrası hep eraber Allah bir hidayet versin hepimize nefsimize 10 ar kilo verelim 💚🙏
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım 🙏❤️🧿nice sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah 🙏💚
Sağlıklı yaşları olsun inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun 🤗

Slmlar kızlar bayrama kadar da idare edin beni sonra insAllah tamamen aktif olucam 🤲 bugün tartıldım idare eder rakam cumaya kadar eksiye geçerim insAllah sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bayram hedefini tutturan tutturacak olan var mı
Doğum gününüz kutlu olsun
Hayırlı günler herkese 💕
Bayram hedefi imkansız ama bari artıları atabilirsek çok iyi olur

benim de bilinçaltımda çok şey var...

abdullaha da ona da baktım arada bir. gerçi son zamanlar hiç bakmıyorum. tam yapamayınca bıraktım peşini. ötekine de bakayım youtube ta mı o da ?

Kendine göre içinden seç
Ben iş yaparken esmalar ile duayı açıyorum tek sıkıntı arada reklam olması ama içime işliyor. Kulağım sürekli onda kopukluk hissetmiyorum

Back
X