- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tatile cikicam bakalim dönüşüm nasil olcakSlm kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, ben türkiyedeyim halagöbek yaptim buraya geleli
73 le gelmistim bakalim kacla dönecegim 2 haftadir tartilamadim ctesi istanbula dönücez anca ozmn bakabilirim 75 kesin oldum da Üstü olmasa bari
![]()
tatilin nasıl geçiyor canım? yemeyi içmeyi abartma ama keyfini de çıkar tatilin.Slm kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, ben türkiyedeyim halagöbek yaptim buraya geleli
73 le gelmistim bakalim kacla dönecegim 2 haftadir tartilamadim ctesi istanbula dönücez anca ozmn bakabilirim 75 kesin oldum da Üstü olmasa bari
![]()
Tatil güzel cok sükür canim ama 4 cocukla ordan oraya gitmek yorucu oluyo , gülü sehen dikenine katlanir artik :) suan Antalyadayiz camasirlari valizlerde biraktim artik o kadar bezdim koy kaldirtatilin nasıl geçiyor canım? yemeyi içmeyi abartma ama keyfini de çıkar tatilin.
Abartmassan beni gecersin sen asagi ben yukariBende tatile cikicam bakalim dönüşüm nasil olcak![]()
doğrudur canım. 4 çocukla yorucu olur. ama olsun sevdiklerinizi, ailenizi gördünüz çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.Tatil güzel cok sükür canim ama 4 cocukla ordan oraya gitmek yorucu oluyo , gülü sehen dikenine katlanir artik :) suan Antalyadayiz camasirlari valizlerde biraktim artik o kadar bezdim koy kaldiristanbula gittik, ordan trabzon, ordan ürgüp ordan aksaray , burdan yine Istanbul Oy nenemmm
![]()
Amin canim, bekleyen herkese de insallahdoğrudur canım. 4 çocukla yorucu olur. ama olsun sevdiklerinizi, ailenizi gördünüz çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.
Sende asagi inAbartmassan beni gecersin sen asagi ben yukari![]()
Saol canım kolay gelsin canım sana daDoğumgününüz kutlu olsun canim. Goruyorum ama yazamıyorum. Esya hazirliyorum ev cok karışık
Sana iyi gelen biseyler yapsan ya da bir yerlere gitsen dolassan arkadaşlarınla açık hava buluşması da güzel olurçok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedirhiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
yarın biraz dışarı çıkma planım var annemle. uygun fiyatlı bir iki üst bakmam lazım. geçen yıl giydiğim bluzleri giyemiyorum oturuyorlar.Sana iyi gelen biseyler yapsan ya da bir yerlere gitsen dolassan arkadaşlarınla açık hava buluşması da güzel olur
Ben de keyifsizim bu aralar dışarı çıkmaya çalışıyorum onu da canım istemiyor evde de bi iş yapmayı canım istemiyor felan
sabah kahvaltıyla akşam yemeğini kaçta yiyorsun?İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 sade soda,2-3 kiraz,1 elma
Akşam: Küçük tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Donem donem hepimizde oluyor boyle. Ama sanki sende uzun zamandır var bu. Yardim almayi dusunmez misinçok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedirhiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
Sağol canım cümlenin evladıyla beraber insAllahFit mutlu anne doğum gününüz kutlu olsun,sizlerle birlikte uzun sağlıklı yılları olur inşallah.
Tatilde olanlara ya da gidecek olanlara,iyi yolculuklar,güzel tatiller.
psikologluk bir durum değil. hayatımdaki bazı şeyleri değiştirmem gerek.Donem donem hepimizde oluyor boyle. Ama sanki sende uzun zamandır var bu. Yardim almayi dusunmez misin