Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, ben türkiyedeyim hala🤩 göbek yaptim buraya geleli 🤣🤣 73 le gelmistim bakalim kacla dönecegim 2 haftadir tartilamadim ctesi istanbula dönücez anca ozmn bakabilirim 75 kesin oldum da Üstü olmasa bari 🙈🙈
Bende tatile cikicam bakalim dönüşüm nasil olcak 🙄🤗

Slm kizlar nasilsiniz, nasil gidiyor, ben türkiyedeyim hala🤩 göbek yaptim buraya geleli 🤣🤣 73 le gelmistim bakalim kacla dönecegim 2 haftadir tartilamadim ctesi istanbula dönücez anca ozmn bakabilirim 75 kesin oldum da Üstü olmasa bari 🙈🙈
tatilin nasıl geçiyor canım? yemeyi içmeyi abartma ama keyfini de çıkar tatilin.

tatilin nasıl geçiyor canım? yemeyi içmeyi abartma ama keyfini de çıkar tatilin.
Tatil güzel cok sükür canim ama 4 cocukla ordan oraya gitmek yorucu oluyo , gülü sehen dikenine katlanir artik :) suan Antalyadayiz camasirlari valizlerde biraktim artik o kadar bezdim koy kaldir 🤣 istanbula gittik, ordan trabzon, ordan ürgüp ordan aksaray , burdan yine Istanbul Oy nenemmm 🤣🤣

Tatil güzel cok sükür canim ama 4 cocukla ordan oraya gitmek yorucu oluyo , gülü sehen dikenine katlanir artik :) suan Antalyadayiz camasirlari valizlerde biraktim artik o kadar bezdim koy kaldir 🤣 istanbula gittik, ordan trabzon, ordan ürgüp ordan aksaray , burdan yine Istanbul Oy nenemmm 🤣🤣
doğrudur canım. 4 çocukla yorucu olur. ama olsun sevdiklerinizi, ailenizi gördünüz çok şükür. Allah tekrarını nasip etsin.

sabah
2 kk peynir, 5 yeşil zeytin
1 tk muammara
1 tk bal
1 dilim çok tahıllı ekmek

öğlen
tahıl ekmeğiyle sucuklu peynirli tost
fıstıklı bitter çikolata 30 gr

akşam
kalamar
1 servis kaşığı spagetti
domates soslu biber kızartma
salata

yatana kadar 2 lt den fazla su

gün içinde 2 kahve, oolong çayı

çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedir :KK43: hiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
Sana iyi gelen biseyler yapsan ya da bir yerlere gitsen dolassan arkadaşlarınla açık hava buluşması da güzel olur
Ben de keyifsizim bu aralar dışarı çıkmaya çalışıyorum onu da canım istemiyor evde de bi iş yapmayı canım istemiyor felan

iyi akşamlar
sabah ,1 ,tane tulum peynirlisimit
az eski kaşar ,pastırma ,
çay ,

öğlen, sabahın aynısı ,öyle denk geldi

ara, kayısı bitki çayı ,
1 avuç patlamış mısır
1dlm mercimek ekmeği

akşam ,1 dlm tbe ,karpuz peynir
türk kahve, su 1 ,5 lt
,1 lt yeşilçaylı su

Sana iyi gelen biseyler yapsan ya da bir yerlere gitsen dolassan arkadaşlarınla açık hava buluşması da güzel olur
Ben de keyifsizim bu aralar dışarı çıkmaya çalışıyorum onu da canım istemiyor evde de bi iş yapmayı canım istemiyor felan
yarın biraz dışarı çıkma planım var annemle. uygun fiyatlı bir iki üst bakmam lazım. geçen yıl giydiğim bluzleri giyemiyorum oturuyorlar.
cumartesi bir arkadaşımla görüşeceğiz. öyle yani.

herkes çalışıyor ya da tatile gitti.

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 sade soda,2-3 kiraz,1 elma
Akşam: Küçük tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
sabah kahvaltıyla akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

Back
X