Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar hala 81 kg um ne oldu anlamadım cuma 78 lerdeydim
Sabah 11 gibi ve ilkindi vakti ailemle yiyorum. Arada çok acikirsam leblebi.
Akşam 8 den sonra birşey yok bilmiyorum bayram hayal oldu
Benim tartımda yarın süpriz olucak çokta iyi bir hafta geçirmedim yarınki tartıdan tırsıyorum
Karantinan 10 gün mü 14 gün mü? Sistem nasıl şu an. annenler iyidir inşallah

Benim tartımda yarın süpriz olucak çokta iyi bir hafta geçirmedim yarınki tartıdan tırsıyorum
Karantinan 10 gün mü 14 gün mü? Sistem nasıl şu an. annenler iyidir inşallah
Sorma saçma bişi normalde 10 gün olması gerekir ama benim 15 gün annemlerden bile sonra bitiyor

Hayırlı günler arkadaşlar
Bonus sormuşsun yürümeye devam mı evet. Spor gibi olmasada sağlıklı bir yaşam için bırakmamaya gayret gösteriyorum.
Bugün 15 Temmuz Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın
60kiloyum depresyon sana değil sen depresyona gir bende bi dönem ağır depresyon belirtileri başgöstermişti o derece ki ağzım yüzüm seğirmeye kaymaya başlamıştı felç geçiricem herhalde diye düşünmüştüm . 8-10 yıl kadar oluyor ismi lazım değil ünlü bir psikoloktan randevu alayım dedim fiyat 400 tl dedim Nisan sen kendi kendinin psikoloğu olucaksın rastele bir sayfa açıp Kur'an okudum mealine baktım hepte insanın yüreğini ferahlatıcak ayetlere denk geldim şükür. tesbih çektim Allah'a a yöneldim hamdolsun geçti gitti.
Doğum gününüz kutlu olsun +90 anneleri

merhaba kızlar. bugün dışarı çıktım bir iki üst alayım diye. 2 adet alabildim ve tabiki siyah. istediğim gibi başka bulamadım. boy aynasında bedenim dev gibi görünüyor. kendi bedenimden rahatsız oldum.

psikolog çözüm değil zaten nisancım. çok şükür önemli psikolojik sıkıntım yok. hayatımda değiştirmek istediğim bazı şeyler var. önemli. şu an elimden birşey gelmiyor. bu da beni çok daralttı. üstüne kilo sorunu da cabası. böyle olunca kendimi çok beceriksiz, cesaretsiz, işe yaramaz, yalnız hissettim. kilo ekstra bir sorun. asıl konular başka.
ben de dün gece tesbih çekmeye karar verdim. regl bitti abdest alınca da kuran okurum Allahın izniyle.

instagramda karşıma ayetler, hadisler çıktı. Allah yeter, o seni terketmedi vs türünden... o zaman ayıldım, kendime geldim.

öğlen dolmanın yanında 3 yk kadar yoğurt yemiştim. her zamanki pişmanlığı yaşıyorum, karnım balon oldu. süt ve yoğurt dokunuyor bana. önceki gün marketten laktozsuz süt aldım. paket süt almak istemiyorum ama napim bazen lazım oluyor. ben de öyle aldım dolaba koydum.

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı vişne reçeli(yeni yaptım da) çaylar.
İkindi: 1 sade soda,1/2 elma
Akşam: Küçük tabak zeytinyağı taze fasulye, 1 kase salata, 1 kase yoğurt,acı biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi akşamlar.
sabah 1tbe karışık tost
çay ,

ara türk kahve ,1 dlm yulaf browni

akşam ,1 dlm tbe 1 kase çorba
2 ,kepçe taze fasulye, 2 yk makarna 3 yk yoğurt , 1 dlm karpuz ,
1 lt yeşilçaylı su ,. 2 lt su ,
çay ,
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…