Bu akşam biontec olucam canım 2. Aşımhangisi canım?
Güzel planlar iyi gelecek sanayarın biraz dışarı çıkma planım var annemle. uygun fiyatlı bir iki üst bakmam lazım. geçen yıl giydiğim bluzleri giyemiyorum oturuyorlar.
cumartesi bir arkadaşımla görüşeceğiz. öyle yani.
herkes çalışıyor ya da tatile gitti.
Günaydın ❤GÜNAAAYDIIIIN
Benim tartımda yarın süpriz olucak çokta iyi bir hafta geçirmedim yarınki tartıdan tırsıyorumGünaydın hanımlar hala 81 kg um ne oldu anlamadım cuma 78 lerdeydim
Sabah 11 gibi ve ilkindi vakti ailemle yiyorum. Arada çok acikirsam leblebi.
Akşam 8 den sonra birşey yok bilmiyorum bayram hayal oldu
Sorma saçma bişi normalde 10 gün olması gerekir ama benim 15 gün annemlerden bile sonra bitiyorBenim tartımda yarın süpriz olucak çokta iyi bir hafta geçirmedim yarınki tartıdan tırsıyorum
Karantinan 10 gün mü 14 gün mü? Sistem nasıl şu an. annenler iyidir inşallah
psikolog çözüm değil zaten nisancım. çok şükür önemli psikolojik sıkıntım yok. hayatımda değiştirmek istediğim bazı şeyler var. önemli. şu an elimden birşey gelmiyor. bu da beni çok daralttı. üstüne kilo sorunu da cabası. böyle olunca kendimi çok beceriksiz, cesaretsiz, işe yaramaz, yalnız hissettim. kilo ekstra bir sorun. asıl konular başka.Hayırlı günler arkadaşlar
Bonus sormuşsun yürümeye devam mı evet. Spor gibi olmasada sağlıklı bir yaşam için bırakmamaya gayret gösteriyorum.
Bugün 15 Temmuz Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın
60kiloyum depresyon sana değil sen depresyona gir bende bi dönem ağır depresyon belirtileri başgöstermişti o derece ki ağzım yüzüm seğirmeye kaymaya başlamıştı felç geçiricem herhalde diye düşünmüştüm . 8-10 yıl kadar oluyor ismi lazım değil ünlü bir psikoloktan randevu alayım dedim fiyat 400 tl dedim Nisan sen kendi kendinin psikoloğu olucaksın rastele bir sayfa açıp Kur'an okudum mealine baktım hepte insanın yüreğini ferahlatıcak ayetlere denk geldim şükür. tesbih çektim Allah'a a yöneldim hamdolsun geçti gitti.
Doğum gününüz kutlu olsun +90 anneleri
Afiyet olsunTürk kahvesi yaptım içiyorum
şimdi de oolongAfiyet olsun
Sabah 10.00-11.00 arası gibisabah kahvaltıyla akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?