Tam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorumdemoya katıldım ama tam yapamadım, odaklanamadım. öfke demosuna da kilo demosuna da katıldım. öfkenin sonuna kadar gittim. kabullenme aşamasını sanırım tam yapamadım. kilo demosunu da yarıda bıraktım. olmadı.
Ben pek sonuç alamadım açıkçası. Hatta Abdullah Canıtez var YouTube da kayıtlı demolar var tavsiye ederim. O duyguyu yakalayamadim.Tam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorum
Nabıyonuz hatunlar iyimisiniz?
Burda olup ölü taklidi yapan kaç kişi var
Fit, lolax, bonus?
Devam etmiyomusunuz?
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
60kiloyum
@dimaze3800
@hzlsel
@Natsume
Ay valla halimi görseniz. Diyeti herşeyi bırakacam diyorum ama tabi ki kafamdan hiç çıkmıyor. Hep aklımda ama başlayıp devam edemiyorum. Sinir küpüne dönüştüm. Bir şeyler yolunda gitmedikçe çevremden acısını çıkarıyorum. Tatsız tuzsuz mutsuz bişeyim bu aralar. Bende durumlar böyle..Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
lolaxx
Fit mutlu anne
@bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
Omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kaşar, çay, domates salata
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
Ay valla halimi görseniz. Diyeti herşeyi bırakacam diyorum ama tabi ki kafamdan hiç çıkmıyor. Hep aklımda ama başlayıp devam edemiyorum. Sinir küpüne dönüştüm. Bir şeyler yolunda gitmedikçe çevremden acısını çıkarıyorum. Tatsız tuzsuz mutsuz bişeyim bu aralar. Bende durumlar böyle..
uykusuzluk zorgünaydın kızlarrrrr
ben gece hiç uyuyamadım ilaç içmeyince uyuyamıyorum saat 4 dü sabah dalmışım
yarım saattirde uyandım zorla kendimi uyutmaya çalışıyorum yatakta sağ sol dön dur gözlerimin içi yanıyor bugün sersem tavuk gibi gezerim artık
kafam hep yastık ister bugün
benim de bilinçaltımda çok şey var...Tam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorum
abdullaha da ona da baktım arada bir. gerçi son zamanlar hiç bakmıyorum. tam yapamayınca bıraktım peşini. ötekine de bakayım youtube ta mı o da ?Ben pek sonuç alamadım açıkçası. Hatta Abdullah Canıtez var YouTube da kayıtlı demolar var tavsiye ederim. O duyguyu yakalayamadim.
Kayıp ilimler var. Onu dinliyorum bende. Benzer gibi. Daha çok duyguya sokuyor beni Esmalarla dua ediyor. Atalar ve bilinç altına sesleniş gibi. Herşeyi bırakıp kendinizi affetmeyle ilgili şeylere yönelin. Herşey suçluluk psikolojisiyle bağlı bence. Toprağı esip ölüleri huzursuz etmenin faydası yok. Onlarda bizim bir parçamız. Bizi biz yapanlar. Kendimi affediyorum ve onları kabul ediyorum. Kendime yaptığım tüm haksızlıklar için kendimden özür diliyorum. Bunu kendimize söylememiz gerek. En büyük dostumuza da düşmanımız da kendimiziz
yüzleşmekten korkmaTam anlamiyla yapinca cok iyi sonuclar alanlar var aslinda. Ben bilincaltimda cok şey oldugunun farkındayım ama yuzlesmektende cok korkuyorum
Günaydın canım. Hepimiz aynı telaş içindeyizoğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla nice yıllara
bende de durum farklı değil canım takma kafana inşallah bayram sonrası hep eraber Allah bir hidayet versin hepimize nefsimize 10 ar kilo verelim
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canımnice sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunSağlıklı yaşları olsun inşallah
Doğum gününüz kutlu olsunSlmlar kızlar bayrama kadar da idare edin beni sonra insAllah tamamen aktif olucambugün tartıldım idare eder rakam cumaya kadar eksiye geçerim insAllah sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bayram hedefini tutturan tutturacak olan var mı
benim de bilinçaltımda çok şey var...
abdullaha da ona da baktım arada bir. gerçi son zamanlar hiç bakmıyorum. tam yapamayınca bıraktım peşini. ötekine de bakayım youtube ta mı o da ?
Aynen ya bende bı kurtulsam artıkDoğum gününüz kutlu olsun
Hayırlı günler herkese
Bayram hedefi imkansız ama bari artıları atabilirsek çok iyi olur
canım ufaklığın doğum günü kutlu olsun, mutlu yaşları olsun.Aynen ya bende bı kurtulsam artık
Çok saol canımcanım ufaklığın doğum günü kutlu olsun, mutlu yaşları olsun.
Doğumgününüz kutlu olsun canim. Goruyorum ama yazamıyorum. Esya hazirliyorum ev cok karışıkÇok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?