Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canı gönülden tebrik ederim. Sizin azminiz hepimizde olmasi gerekir. Hemde yaşa rağmen çok güzel kg kaybı olmuş. Siz ilk başladiginizda ben henuz baslayamamistim. Kendimce uzuluyordum ben niye yapamıyorum diye. Cok şükür bende ekimde basladim şuana kadar 34 kg verdim
tatlım sen de harika kilo verdin maşallah. gerçekten şöyle bir bakınca 34 kilo müthiş bir rakam :eek: ben en fazla 27-28 kilo versem istediğim kiloya ulaşıyorum ki 20 kilo bile bayram sebebi benim için :KK45:

Dengeli ve sağlıklı beslenme üzerine bir beslenme programı oluşturdum. Kalori sayan f...ile başlayan programı indirdim ve kalori açığı oluşturarak ilerledim.
Şeker, un, pirinç bir kasik veya bir çatal bile yemedim. İnan artık tadlarini unuttum. Her gün 3 lt su içtim, bir büyük kupa yeşil çayı da ihmal etmedim. Detokstur, sağlıksız şok diyettir başımı çevirip bakmadım.
Ciddi denge sorunum var, fırsat verdikçe yürüdüm. Zaten kilolarimi da 9 aylık bir yatma sürecinde aldım.
Menopozdayim yaşım 54. Buna rağmen verdim. Gerçekten çok istedim, çok azmettim, inşallah koruyacağım. 🤲🥰
Evet sizi hatırlıyorum iradenize hayran kaldım. Harikasınız bravo doğrusu 🧿👏👏👏

Afiyet olsun canım Ben sıcak havalarda hiç yiyemiyorum kışın daha güzel gidiyor ben de şimdi meyve ile ara öğün yaptım🥰
evet fazla geliyor. ben zaten sütle pişirilmiş sıcak lapayı severim. o da yazın fazla geliyor. kış ayları, serin aylar daha uygun.
4-5 yk yulaf koyan var içine nasıl yiyorlar bilmiyorum. ben ya 2 yk ya da 2,5 yk koyarım. 150 mlt sütle pişiririm. üstüne de az kımızı meyveler, 1 tk fıstık ezmesi ve çiğ kuruyemiş az. o halde fazla geldi.

evet canım bende arada yapıyorum lapasını ama genelde yumurta ile omlet olarak daha sık tüketiyorum 👍
omletin içinde daha güzel oluyor. yarın öyle yapayım ben de :deli:

evet fazla geliyor. ben zaten sütle pişirilmiş sıcak lapayı severim. o da yazın fazla geliyor. kış ayları, serin aylar daha uygun.
4-5 yk yulaf koyan var içine nasıl yiyorlar bilmiyorum. ben ya 2 yk ya da 2,5 yk koyarım. 150 mlt sütle pişiririm. üstüne de az kımızı meyveler, 1 tk fıstık ezmesi ve çiğ kuruyemiş az. o halde fazla geldi.

4 yk yulaf rondada toz haline getir 1 yumurta ekle az sıvı yağ da omlet gibi pişir servis tabağına al 1 tk salça az kekik sıvılaştır biraz omleti sür üzerne kaşar rendele mikro dalgaya 1 dakika ısıt süperrrrr 👍istersen malzemesini pizza malzemeleri de ekleyebilirsin

bende lapa yaptığımda kuru kırmızı meyve kullanıyorum ben 1 keresinde 4 yk ile lapa yaptım banada fazla geldi yiyememmiştim ama pizza da öyle olmuyor 4 yk tam oluyor

4 yk yulaf rondada toz haline getir 1 yumurta ekle az sıvı yağ da omlet gibi pişir servis tabağına al 1 tk salça az kekik sıvılaştır biraz omleti sür üzerne kaşar rendele mikro dalgaya 1 dakika ısıt süperrrrr 👍istersen malzemesini pizza malzemeleri de ekleyebilirsin
güzel olur. ben 1 yk yulaf ezmesiyle peynirli sebzeli baharatlı omlet yapıyorum. o da güzel oluyor.

bende lapa yaptığımda kuru kırmızı meyve kullanıyorum ben 1 keresinde 4 yk ile lapa yaptım banada fazla geldi yiyememmiştim ama pizza da öyle olmuyor 4 yk tam oluyor
ben yazdan taze vişne ve böğürtlen alıp derin dondurucuya atıyorum. daha hesaplı oluyor ve elimin altında oluyor.
kuru meyveleri nereden alıyorsun canım? hangi markanın?

Ben de 1 yk yoğurt 1 yumurta 2-3 yk yulaf ezmesi 1 çk kabartma tozu peynir koyup fırında pişiriyorum sufle kabında o da çok güzel oluyor

Ben de 1 yk yoğurt 1 yumurta 2-3 yk yulaf ezmesi 1 çk kabartma tozu peynir koyup fırında pişiriyorum sufle kabında o da çok güzel oluyor
evet güzele benziyor. bir de yulaf tost var. onu da tavsiye ederim.
2-3 yk yulaf ezmesi, 1 tk yoğurt, 1 yumurta, 1 çimdik kabartma tozu ve kekik, pulbiber vs. hepsini karıştırıp tost makinesinin arasında pişiriyoruz. ters çevirip arasına malzeme koyup bastırıyoruz. harika oluyor.

Back
X