Benimkine 1 milyon kere şans verdim sanırmHa çocuğum için yine vermeye hazırdım hem de aldatma ve şiddete rağmen ama ailecek o kadar karaktersiz ve aşağılıklarmış ki şu an Rabbim beni kurtarmış bu olaylarla diyorum kızımdan de benden de uzak olsunlar pislikler..
Sende fazla vermişsin canımşiddet+aldatma bunlara bir kere belki şans verilir ama 2 kere ASLA! sen daha da Zayifladikca birde bakım yapılınca senin ex kudurur kıskançlıktan
Cumartesi mönüsü
Sabah:
1 incir
1 avuç üzüm
1 avuç kuruyemiş
K. K peynir
Akşam:
2 porsiyon meyve
Yine yemek saatini kaçırdım
60kiloyum haberleri fazla izleme insanı bunalıma sürüklüyor. Manavgat yangınında birkaç gün izledim bunalıma girdim en sonunda televizyonu kapatıp kitap okumaya başladım iyi geldi. Baya ara vermiştim kitap okumaya lezzet verdi elimden bırakmak istemiyorum
aynen fazla bakmamak lazım. modumuzu iyice düşürüyor. ben 10 gün önce duaya başlamıştım. iyi geliyordu. şimdi günlük duaların dışında bıraktım okumayı. aslında devam etsem o da iyi gelecek. kitaplarım da yarım kaldı hep.Cumartesi mönüsü
Sabah:
1 incir
1 avuç üzüm
1 avuç kuruyemiş
K. K peynir
Akşam:
2 porsiyon meyve
Yine yemek saatini kaçırdım
60kiloyum haberleri fazla izleme insanı bunalıma sürüklüyor. Manavgat yangınında birkaç gün izledim bunalıma girdim en sonunda televizyonu kapatıp kitap okumaya başladım iyi geldi. Baya ara vermiştim kitap okumaya lezzet verdi elimden bırakmak istemiyorum
Yok gıı valla laf koymadım ben de bu hafta istediğim gibi yapamadım ifi.hem abur cubur yedim gündüzleri, hem de 12 saati zor doldurdum açlıkta.yarından itibaren 16 saat açlık yapabilicem,akşam yemeği de en geç 6da olucak,sabahçıyken olmuyo pek.Ne biçimde laf koydu yarım gözüynen uvvv
Yok gıı valla laf koymadım ben de bu hafta istediğim gibi yapamadım ifi.hem abur cubur yedim gündüzleri, hem de 12 saati zor doldurdum açlıkta.yarından itibaren 16 saat açlık yapabilicem,akşam yemeği de en geç 6da olucak,sabahçıyken olmuyo pek.
günaydın canım
Aynen böyle daha iyi çok zorlamadanOlsun böyle böyle alışıcaz işte kuzum çok yiyen atıştıran insana zor oluyo birden kesmek
Domates peynir yumurta zeytin bi de haşlanmış pattis yedimNabıyonuz pazar kahvaltısına?
daha ben hazırlamadım kahvaltıyı hepsi uyuyor ben kalktım mutfağı temizledim bulaşık makinesi ni çalıştırdım çayı demledim kendime de neskafe yaptım haber izliyorum a haberNabıyonuz pazar kahvaltısına?
Geçmiş olsun arzu düşmek çok zararlı sana şu an zaten ayakta dizde problemi olanlar daha çok düşüyor bu yaşıma kadar olmazdı bende geçen ay iki kere düştüm hafif sayılır allahtan.herkese günaydın
kızlar hemen hemen her akşam benim ufaklar parka çıkıyor yemek tennsonra park gurubumuz var hanımlar çocuklarda aynı yaşlarda parka giderken herkes bileler yapıyor evden çocukların sevdiği tabi bizde yiyoruz kafe var çay bahçesi parkın önü biz oturuyoruz onlar oynuyor işte suya yemeğe sürekli gelip gidiyorlar çocuk işte ama iyi oluyor insana iyi geliyor ben pek gitmiyordum diğer çocuğun annesi benimkilerle de ilgileniyordu ama ben çocuğumun çantasına bişeyler yapıp koyuyordum sularını felan birde harçlıkta koyuordummsuyu biterse alır diye işte birkaç akşamdır bende katılıyorum hoşuma gittiakşam parktan dönerken düştüm biliyorsunuz sağ diz bağlar kopuk arızalı akşam biraz acıdı ama bişe yoktur ddm sabah diz şişti yine ağrıyor jel vardı sürdüm sardım birde dizlik taktım iyi gelir inşallah benim hastaneyi arayım noldu benim ameliyat diye sormam şart oldu böyle işte yazmak istedim
Çok geçmiş olsun canımherkese günaydın
kızlar hemen hemen her akşam benim ufaklar parka çıkıyor yemek tennsonra park gurubumuz var hanımlar çocuklarda aynı yaşlarda parka giderken herkes bileler yapıyor evden çocukların sevdiği tabi bizde yiyoruz kafe var çay bahçesi parkın önü biz oturuyoruz onlar oynuyor işte suya yemeğe sürekli gelip gidiyorlar çocuk işte ama iyi oluyor insana iyi geliyor ben pek gitmiyordum diğer çocuğun annesi benimkilerle de ilgileniyordu ama ben çocuğumun çantasına bişeyler yapıp koyuyordum sularını felan birde harçlıkta koyuordummsuyu biterse alır diye işte birkaç akşamdır bende katılıyorum hoşuma gittiakşam parktan dönerken düştüm biliyorsunuz sağ diz bağlar kopuk arızalı akşam biraz acıdı ama bişe yoktur ddm sabah diz şişti yine ağrıyor jel vardı sürdüm sardım birde dizlik taktım iyi gelir inşallah benim hastaneyi arayım noldu benim ameliyat diye sormam şart oldu böyle işte yazmak istedim
evt canım ya orası darbe aldı heralde o dizim üstüne düştüm şişti ağrıyor hemen pazartesi hast arıycam inşallah aman dikkat et gülüm vücut ağır bizim düştükmü kemikleri katır kutur eziyoruz bizler zayıflardan daha çok darbe alıyoruz sanada geçmiş olsun yavrumGeçmiş olsun arzu düşmek çok zararlı sana şu an zaten ayakta dizde problemi olanlar daha çok düşüyor bu yaşıma kadar olmazdı bende geçen ay iki kere düştüm hafif sayılır allahtan.
İhmal etme ameliyatını
sağolasın malipina canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Sanki beni anlattın koşa koşa size geldimdaha ben hazırlamadım kahvaltıyı hepsi uyuyor ben kalktım mutfağı temizledim bulaşık makinesi ni çalıştırdım çayı demledim kendime de neskafe yaptım haber izliyorum a haber
Çok geçmiş olsunherkese günaydın
vallamı koş gel canım başımın üstünde yerin varGünaydın
Cuma kanlarima baktım depolar tükenmiş kanım 9 olmuş. Ama işin komiği trigliserid sınırın altına düşmüş
Bı bana bak bı tahlillere.
Dün sabah öğlen akşam hep aynı şeyi yedim hamur
Akşam biraz daha hareket yaptım
Gün içinden gezdigim hariç sadece sabah ve akşam sporumla 5 bin adım oldu
Sanki beni anlattın koşa koşa size geldim
Çok geçmiş olsun
Diz insanın yükünü taşıyor işte çok zor
geçmiş olsun canım.evt canım ya orası darbe aldı heralde o dizim üstüne düştüm şişti ağrıyor hemen pazartesi hast arıycam inşallah aman dikkat et gülüm vücut ağır bizim düştükmü kemikleri katır kutur eziyoruz bizler zayıflardan daha çok darbe alıyoruz sanada geçmiş olsun yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?