Bu aralar dinlediğim şarkılar da depresif.musmutlu pazarlar kızlarrr
aslında can sıkıcı şeyleri izleyip dinlememek lazım. ben son dönemde twitter da yaşıyorum resmen. ciddi ciddi bunaldım. iyi değilim. az önce de talibanın afganistanda kız çocuklarını topladığını gördüm. koptum. kapattım. bakmayacağım. Rabbim zorda darda olana, mazluma, hastaya yardım etsin. buradan yapabileceğim tek şey dua etmek. okumayacağım artık. psikolojim alt üst oluyor.Bu aralar dinlediğim şarkılar da depresif.
Yola bakın belki gelen babamdir diye türkü var çukur dizisinde çalmış. Babam hayatta gurbette de değilim ama o acıyı yaşatıyor bu türkü. Dönüp dönüp dinliyorum
Hep böyle oluyor benim deSabahın nurunda denize gidip geldik.
Hamur içeren şeyler yendi sabah ve öğlen akşama allah kerim
Geçmiş olsun canımherkese günaydın
kızlar hemen hemen her akşam benim ufaklar parka çıkıyor yemek tennsonra park gurubumuz var hanımlar çocuklarda aynı yaşlarda parka giderken herkes bileler yapıyor evden çocukların sevdiği tabi bizde yiyoruz kafe var çay bahçesi parkın önü biz oturuyoruz onlar oynuyor işte suya yemeğe sürekli gelip gidiyorlar çocuk işte ama iyi oluyor insana iyi geliyor ben pek gitmiyordum diğer çocuğun annesi benimkilerle de ilgileniyordu ama ben çocuğumun çantasına bişeyler yapıp koyuyordum sularını felan birde harçlıkta koyuordummsuyu biterse alır diye işte birkaç akşamdır bende katılıyorum hoşuma gittiakşam parktan dönerken düştüm biliyorsunuz sağ diz bağlar kopuk arızalı akşam biraz acıdı ama bişe yoktur ddm sabah diz şişti yine ağrıyor jel vardı sürdüm sardım birde dizlik taktım iyi gelir inşallah benim hastaneyi arayım noldu benim ameliyat diye sormam şart oldu böyle işte yazmak istedim
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın millet
Bugün uyuya kalmışım üstüne otobüs sorunu geç kaldım
Bazen dikkat etsekte etmesekte takılıyor pes etmeyelim yeter ki gidecek canım cumaya eksi görürsün insAllahGünaydın kızlar, hayırlı bir hafta olmasını diliyorum herkese
Cuma: 86,05
Bugün: 86,10
Hicbir ilerleme yokcumartesi hariç beslenmeme gercekten çok dikkat ettim ama sanırım sporsuz olmayacak bu iş.
Hepimiz aynıyız ben de bugün ekmeksiz yapayım dedim peynir yumurta zeytinle ama elim kadar bazlama yedim1 tane krep yiycektim azda ekmek yedim hırrrrr deli oluyorum kendime
hayırlısı olsun canım.Hayirli aksamlar kızlar
Bugün opum vardı 8 yumurta toplandı
Gelişimleri ile ilgili yarın arayıp bilgi verecekler
Acayip şiştim ilaclardan
Rabbim hakkımda hayırlı olani nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?