Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında can sıkıcı şeyleri izleyip dinlememek lazım. ben son dönemde twitter da yaşıyorum resmen. ciddi ciddi bunaldım. iyi değilim. az önce de talibanın afganistanda kız çocuklarını topladığını gördüm. koptum. kapattım. bakmayacağım. Rabbim zorda darda olana, mazluma, hastaya yardım etsin. buradan yapabileceğim tek şey dua etmek. okumayacağım artık. psikolojim alt üst oluyor.
gerçekten olumsuz şeyleri sürekli takip etmeyelim. ben de nisan34 gibi kitaba yöneleceğim. biraz da kişisel gelişim videoları, olumlamalar ve tabi dua dua dua çokça dua

Pazar mönüsü

Sabah:
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Ceviz büyüklüğünde peynir

Kahvaltıdan önce unutup iki dilim kadar kavun yedim

Akşam: serbest öğün

Bu benim stilim haftada 3 kez kendime serbest öğün verdim. Sonraları ikiye bire düşürürüm inş. Ayu kimin yiyince birden kısmak zor

Geçmiş olsun canım

Günaydın millet
Bugün uyuya kalmışım üstüne otobüs sorunu geç kaldım
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın kızlar, hayırlı bir hafta olmasını diliyorum herkese
Cuma: 86,05
Bugün: 86,10

Hicbir ilerleme yok cumartesi hariç beslenmeme gercekten çok dikkat ettim ama sanırım sporsuz olmayacak bu iş.
Bazen dikkat etsekte etmesekte takılıyor pes etmeyelim yeter ki gidecek canım cumaya eksi görürsün insAllah

1 tane krep yiycektim azda ekmek yedim hırrrrr deli oluyorum kendime
Hepimiz aynıyız ben de bugün ekmeksiz yapayım dedim peynir yumurta zeytinle ama elim kadar bazlama yedim
Moral bozmayalım önemli olan akşam ne yaptığımız
Yürüyüş de yapmaya çalışalım bugün

Merhaba kızlar kv bende birkaç günlüğüne yarın gidecek o yüzden pek aktif olamadım
Zaten iki gündür pek de dikkat edemedim yediklerime spor zaten hak getire Cuma günü 74,4 bugün ise 75,2 çıktım bugün biraz toparladım yediklerimi inşallah gece cıvıtmam

İyi akşamlar

Pazartesi mönüsü

Sabah:

1 dilim cheesecake
Ben yaptım

Akşam:
1 tabak bamya
Avuç içi gibi kırmızı et
Turşu
1 kaşık dolma harcı kalite kontrol diyelim.

60kiloyum Twitter çöplük olmuş. Dediğin görüntüyü araştırdım yıllar öncesine ait bir video. Küçük yaştaki kız çocuğunu zorla evlendiriyorlar kızda anne babasından ayrılmak istemiyor

iyi akşamlar kızlarrr sabah hızlı çıktım tartılamadım. açıkçası hem merak ediyordum hem de pek canım istemedi tartılmadım. ama akşam eve gelince ne kaçıyorsun 90 da olsan bakıcan zaten dana gibi oldun dedim kendi kendime.
doğrusu 89.5-90 arası birşey bekliyordum ama 88.2 çıktım.

en son 88 dim zaten. +0.2 de birşey değil. zaten akşam üzeri tartıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…