- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Yaşadıklarınız ağır şeyler canım. Yalnız ani karar vermeyin. Eşinle bu sebepten de boşanılmaz ki. Ama onun bunu böyle dile getirmesi de doğru değil.. Hakkınızda en hayırlısı olur inşallahiyi akşamlar kızlar son zamanlarda aktif olamadım biliyorum fakat benim derdimden bıktınız nelkide daha doğrusu daha fazla sizleri sorunlarımla yormak sıkmak istemiyorum şöyle kabaca geçicem yeğenim geldi bende kalıyor demiştim 10 gündür bendeydi erkek eşinden sorunları olmuş bana gelmiş kardeşimin oğlu bende eşimde gereken i yaptık fakat 10günü geçti eşim gönder bunu dd bende ertesi gün uygun bir dille söyledim bu çok kızdı eşimde kahveye gitmişti kahvaltıdan sonra bu direk onun yanına git kahvede el kol hareketli küfür kâfir olmuş eşim kolundan tutup yürü eve burda olmaz demiş eve geldiler öyle bir kağışma olduki ben kızım büyük oğlum çığlık çğlıya zor ayırdık yeğenim büyük bıcak aldı eline oğlunim tuttu ellernen eşim Elbe ne gelirse Allah'ım kan dökülmemesi mucizetabi konu komşu herkes duydu polis geldi eşim şikayetçi oldu yeğenim madde bağımlısı kaçtı gitti polis gelmeden eşimde bu olaydan sonra bir karar aldığını oturduğumuz evi satmaya karar verdiğini Tekirdağ kumbağa yerleşiceğini bende kabul edersem evliliğin süreceğini etmezsem biteceğini söyledi . daha çok tabi detaylar var ama ben kısaca özetledimm hakkımızda Allah'ım hayırlı olanı versin inşallah Dr gittim antideprasan almaya başladım bir süre gelemeye bilirim belki herşey düzelir hiçbir şey olmamaış gibi devam ederim bilemiyorum bildiğim tek şey çok üzgünüm
evt çok ağırYaşadıklarınız ağır şeyler canım. Yalnız ani karar vermeyin. Eşinle bu sebepten de boşanılmaz ki. Ama onun bunu böyle dile getirmesi de doğru değil.. Hakkınızda en hayırlısı olur inşallah
Canım yaşadıklarınıza üzüldümevt çok ağırbana şart koşuyor evin yarısı benim üstüme ben ddm buradaki değerli evimi satıp oralara vermem ddm tmm ddm boşanalım ddm herkes alsın hakkını baksın hayatına ddm bende sen git Kumbağ abinin yakınıa yerleş ddm ben yaz kış yapamam orda ddm he yaz dan yaza kalırım obile zor abisi yeğenleri orda huzursuz olacaz hadi idare ederim ama temelli yokkk zorrr
Canım yaşadıklarınıza üzüldüm
Hakkınızda hayırlısı ne diyim Allah doğru kararlar verdirsin
Eşin de sinirle ani kararlar almış belki sakince düşünürse orta yolu bulursunuz
sağolasın canımCanım yaşadıklarınıza üzüldüm
Hakkınızda hayırlısı ne diyim Allah doğru kararlar verdirsin
Eşin de sinirle ani kararlar almış belki sakince düşünürse orta yolu bulursunuz
sağolasın canımArzuluu senin adına çok üzüldüm arzu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolay değil
Neyi var kizin gecmis olsunAşure günümüz mübarek olsun ❤
Dün başım kötüydü gelemedim sabahtan birazda kızım rahatsız. KK da profillerde bir takım yazışmalar oldı girdikçe onlara baktım uğrayamadım buraya.
Neyi var kizin gecmis olsun
Geçmiş olsun canımHafif bi soğuk algınlığı heralde
aynen bende öyle düşünüyorum canım ama parayı biraz banka yükseltme lazım o paraya yok orda ama parama göre orda aynı semtte düşerse hemen alıp kiraya vericem benimde düşğncem aynıPerşembe mönüsü
Sabah
3 dilim ekmekle yapılmış sucuklu kaşarlı tost
Ara
Köz biber salatası
Türk kahvesi
3 minik lokum lavantalıydı çok güzeldidaha yerdim de aaaahh ah
Akşam
1 tabak kemikli kıymalı taze fasulye
1 küçük kase pirinç pilavı
Arzuluu karışmak gibi olmasın da hazır para oraya buraya çarçur edilebilir. Sen de kendine küçük bir daire mi alsan kiraya verirsin 3-5 eline para geçer. İster birikim yapar ister harcarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?