Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaşadıklarınız ağır şeyler canım. Yalnız ani karar vermeyin. Eşinle bu sebepten de boşanılmaz ki. Ama onun bunu böyle dile getirmesi de doğru değil.. Hakkınızda en hayırlısı olur inşallah

Yaşadıklarınız ağır şeyler canım. Yalnız ani karar vermeyin. Eşinle bu sebepten de boşanılmaz ki. Ama onun bunu böyle dile getirmesi de doğru değil.. Hakkınızda en hayırlısı olur inşallah
evt çok ağır bana şart koşuyor evin yarısı benim üstüme ben ddm buradaki değerli evimi satıp oralara vermem ddm tmm ddm boşanalım ddm herkes alsın hakkını baksın hayatına ddm bende sen git Kumbağ abinin yakınıa yerleş ddm ben yaz kış yapamam orda ddm he yaz dan yaza kalırım obile zor abisi yeğenleri orda huzursuz olacaz hadi idare ederim ama temelli yokkk zorrr

Canım yaşadıklarınıza üzüldüm
Hakkınızda hayırlısı ne diyim Allah doğru kararlar verdirsin
Eşin de sinirle ani kararlar almış belki sakince düşünürse orta yolu bulursunuz

sağolasın canım evet o şuanda ne yaptığının farkında değil bencede sonra çok ğpüşmanmolacak bana diyor sen diyor çok pişman olacaksın sürünerek kapıma geleceksin diyor

Aşure günümüz mübarek olsun ❤

Dün başım kötüydü gelemedim sabahtan birazda kızım rahatsız. KK da profillerde bir takım yazışmalar oldı girdikçe onlara baktım uğrayamadım buraya.

selam kızlar dün eşimle tekrar konuşma yaptık etrafta tabi etkili oldu ayrılmayın orta yol bulun diye şöyle anlaştık tamam ddm hertürlü ev satıcaksın ben istemiyorum ama ayrılsakta satılacak bir şartla ddm benim hakkımda düşen parayı ben orda ev veya otel felan herhangi birşey yapmak için yatırım yapmam ddm sen hakkına düşenle ne yapıyorsan yap bem para mı bankada tutucam ddm ilerleyen zamanda tekrar İst aynı semtten nasip olursa ev alalım ddm tmm dd, şimdilik ev satılana kadar kirada oturacaz 1 ev tutmuş daha gömedik dışardan gördük evi eşyalı mış ev şuan tatilciler varmış cumartesi boşalıcakmoş bizde bugün kumbağa geldik cumartesi ye kadar oteldeyiz ufaklıklar yanımızda bayağı bir kıyafet yazlık kışlık getirdik büyük çocuklar evde evi emlakçıya verdik gelenlere göstericekler ev satılınca burdan eşim ev alacakmış böle işte evdeki hesaplar hiçbir zaman çarşıya uymamıştır bizim ikimizin orta yol bunu bulduk bu şekil anlaştık ama günler ne getirir ne götürü Allah bilir hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Perşembe mönüsü

Sabah

3 dilim ekmekle yapılmış sucuklu kaşarlı tost

Ara
Köz biber salatası
Türk kahvesi
3 minik lokum lavantalıydı çok güzeldi daha yerdim de aaaahh ah

Akşam
1 tabak kemikli kıymalı taze fasulye
1 küçük kase pirinç pilavı

Arzuluu karışmak gibi olmasın da hazır para oraya buraya çarçur edilebilir. Sen de kendine küçük bir daire mi alsan kiraya verirsin 3-5 eline para geçer. İster birikim yapar ister harcarsın

aynen bende öyle düşünüyorum canım ama parayı biraz banka yükseltme lazım o paraya yok orda ama parama göre orda aynı semtte düşerse hemen alıp kiraya vericem benimde düşğncem aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…