Günaydın boncuğum
Az yiyorum ama abur cubırda engel olamıyorum :/M Musluk Suyu ne zaman başlıyosun?
Millet 70 kilo olsum biz 90 -100 aynen devam knkAz yiyorum ama abur cubırda engel olamıyorum :/
Aynen öyle hoş bu ara spor pek yapamadım ama bugün başlayacağım inşallah hafif hafifÖyle oluyo sıkı yapınca spor bile yormuyo sabah akşam yapim diyosun
Tebrikler kızlar inşallah daha bol bol gidecek kilolar
Hoş geldinGeldim geldim
Hepinizi toparlicam en başta kendimi
Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin+2 kilo ile merhaba ..
Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin
Rabbim feraha çıkarsın canım insAllahYok canım bazı aile içi sorunlar diyim
Haftada göre bence de çok kötü değil+2 kilo ile merhaba ..
Normalde de var mıydı canım göbeğin belki ondandırkilom az ama göbeği görsem doğuma saat var sanırsın, hayır neden ama
Tatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu anselam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim
Canım bende de öyle olmuştu hamilelikte şişkinlik de çok oluyor önemli olan sağlıkla kucağa almak bebişi artık göbek de inallah bir şekilde gider yenidenkilom az ama göbeği görsem doğuma saat var sanırsın, hayır neden ama
Hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım inşallah burada huzurlu ve mutlu olabilirsiniz her şey senin için çok güzel olur inşallahselam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim
Hamileyken kiloyu stres haline getirme. Ama yediklerine porsiyon belirle+2 kilo ile merhaba ..
Hakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallahselam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim
taşınma canımTatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an
şuan burda taşındık bugün ki foto buTatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an
sağol gülüm Allah razı olsun canımCanım bende de öyle olmuştu hamilelikte şişkinlik de çok oluyor önemli olan sağlıkla kucağa almak bebişi artık göbek de inallah bir şekilde gider yeniden
Hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım inşallah burada huzurlu ve mutlu olabilirsiniz her şey senin için çok güzel olur inşallah
teşekkür ederim canımHakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallah
İnşallah canımAynen öyle hoş bu ara spor pek yapamadım ama bugün başlayacağım inşallah hafif hafif
Tebrikler kızlar inşallah daha bol bol gidecek kilolar
Hoş geldin
Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin
taşınma canım
Allah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı cnmbi eksikler var İstanbul la gidicez alıp dönücez hayırlısı neyse o olur inşallah
amin canım inşallah hayırlı olurAllah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?