Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle oluyo sıkı yapınca spor bile yormuyo sabah akşam yapim diyosun
Aynen öyle hoş bu ara spor pek yapamadım ama bugün başlayacağım inşallah hafif hafif
Enee listeye girmişim

nisan34 le de başabaş vermişiz
Tebrikler kızlar inşallah daha bol bol gidecek kilolar
Geldim geldim
Hepinizi toparlicam en başta kendimi
Hoş geldin
+2 kilo ile merhaba ..
Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin

selam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim

Eklentiler

• 20210822_142843.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 25
Tatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an

kilom az ama göbeği görsem doğuma saat var sanırsın, hayır neden ama
Canım bende de öyle olmuştu hamilelikte şişkinlik de çok oluyor önemli olan sağlıkla kucağa almak bebişi artık göbek de inallah bir şekilde gider yeniden
Hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım inşallah burada huzurlu ve mutlu olabilirsiniz her şey senin için çok güzel olur inşallah

Hakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallah

Tatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an
şuan burda taşındık bugün ki foto bu
tabi eksikler var İstanbul la gidicez alıp dönücez hayırlısı neyse o olur inşallah
sağol gülüm Allah razı olsun canım
herşey hepimiz için sizler bizler burada olan tüm dostlarım için güzel olsun inşallah
Hakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallah
teşekkür ederim canım Allah razı olsun gülüm

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…